Pa ih ovim putem pozdravljam i pozivam da se slobodno uključe u rasprave.
Zabavljajte se zajedno s nama.
Samo realno...zakaj bi se ikoga ticalo di bilo ko piše? U bilo kom kontekstu
Šta stvarno?
S nekim tko se zove Me in Honey bi i ja isao na maturalacLolita wrote:P. S. Oće li ta obavijest o maturalcu u Andaluziju negdje na oglasnu ploču?
Sigurno bi još netko išao, evo npr Me in Honey.
I tko ne voli porto, neka i dalje ostane u anonimni.Nukac wrote: ↑28 Sep 2017, 20:06Samo bih još htio pozvat skrivene čitače da se slobodno registriraju i da su dobrodošli na Trkeljanje.
Ako misle da će imat problema na drugom mjestu, mogu se uvijek registrirat pod nekim drugim nadimkom.
Isto tako, ako netko od registriranih se ne usudi pisat ovdje, može pisat Adminu ili Stitchu i on će vam promijeniti nadimak. Nitko neće znati da ste to vi.
Svi ste dobrodošli.
Mislis kao npr. gdje je Vlore?Nukac wrote:Ovdje mi se najviše sviđa što smo sami okorjeli avanturisti, iskusni putnici, pa nema previše glupih pitanja koja možeš i sam poguglat.
Ovak ću ti reći: žensko si, i sigurno ćeš to lijepše sročit od mene.
Ajd, pozabavim se time ujutro.Nukac wrote: ↑28 Sep 2017, 20:16Ovak ću ti reći: žensko si, i sigurno ćeš to lijepše sročit od mene.![]()
Lijepo otvori novu temu s lijepim naslovom i napiši obavijest o maturalcu/sindikalnom izletu.
Ja ću poskrbit da tema ide na oglasnu ploču. Vi samo recite jel hoćete globalno (cijelo Trkeljanje) ili lokalno (samo Turizam).![]()
Ja imam za ispeglat 2 mašine veša.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 8 guests