-ako bude računice, kad tad će netko, ali netko ozbiljan, opet doći...
Chat
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
Ajme ajme ajme! Vijest godine, za one koji nisu na fejsu 

collect moments, not things
- Prolaznica
Soon, izgleda. Ja sam se predbilježila na e-novice
https://thebodyshop.si/?utm_source=fac ... letter-sub
Nadam se da možeš otvorit link
https://thebodyshop.si/?utm_source=fac ... letter-sub
Nadam se da možeš otvorit link
a ova tema može u chat ?
-ma šalim se naravno, samo imati iste kriterije za sve
, na chatu smo, iako nas premalo piše...
-ovo ženi ne smijem reći, ovo ženi ne smijem reći, ovo...., ali znam da će saznati

-ali "ryanair modne industrije"
-subota oko 15h, Primark na Oxford st. ( onaj kod Marble Arch ), nešto najbliže smaku svijeta što ćete doživjeti...
-ma šalim se naravno, samo imati iste kriterije za sve
-ovo ženi ne smijem reći, ovo ženi ne smijem reći, ovo...., ali znam da će saznati
-ali "ryanair modne industrije"
-subota oko 15h, Primark na Oxford st. ( onaj kod Marble Arch ), nešto najbliže smaku svijeta što ćete doživjeti...
Jel da?
Inače su grozni, povirim tek toliko ali ajme. U Španjolskoj su posebna kategorija škarta.
Njihovi najbolji dućani su u Irskoj (gore se zovu Penney's). Najbolji asortiman i najurednije posloženi, nemaš dojam da si upao u kakav čardak.
I da Ryanair modne industrije. I gore od toga. Wizz.
-
Eric the king
jednom sam usao u taj primark na 10sek i bilo mi je dosta ducana za mjesec dana...totalni kaos.marko_31 wrote: ↑05 Oct 2017, 08:53a ova tema može u chat ?![]()
![]()
![]()
![]()
-ma šalim se naravno, samo imati iste kriterije za sve, na chatu smo, iako nas premalo piše...
-ovo ženi ne smijem reći, ovo ženi ne smijem reći, ovo...., ali znam da će saznati![]()
![]()
![]()
-ali "ryanair modne industrije"![]()
![]()
-subota oko 15h, Primark na Oxford st. ( onaj kod Marble Arch ), nešto najbliže smaku svijeta što ćete doživjeti...![]()
- Prolaznica
Jednom sam pokušala ući u Primark, ali sam pobjegla baš zbog tog kaosa koji unutra vlada.
Kad smo već kod shoppinga, nikad neću prežaliti odlazak M&S-a iz naših krajeva, a što je najgore niti ne shippaju kod nas.
Već su na to-do listi za Manchester, oni mi imaju superkvalitetni pamuk za underwear.
Kad smo već kod shoppinga, nikad neću prežaliti odlazak M&S-a iz naših krajeva, a što je najgore niti ne shippaju kod nas.
Već su na to-do listi za Manchester, oni mi imaju superkvalitetni pamuk za underwear.
Ovaj kod Marble Archa u Londonu je najgori dućan na svijetu općenito.Prolaznica wrote: ↑05 Oct 2017, 09:31Jednom sam pokušala ući u Primark, ali sam pobjegla baš zbog tog kaosa koji unutra vlada.
Ako se nekome baš ulazi u Primark u Londonu, onda je onaj kod Tottenham Court stanice puno bolja opcija. Manje su gužve jer svi navale u ovaj prvi.
Meni je žao i Top Shopa i Miss Sixty. Dobar je i Next ali kod nas ima samo dječji asortiman.
-i ja koji sam prošao dosta utakmica uvijek se iznova iznenadim koja je atmosfera unutraEric the king wrote: ↑05 Oct 2017, 09:30jednom sam usao u taj primark na 10sek i bilo mi je dosta ducana za mjesec dana...totalni kaos.
-obzirom da uglavnom čekam, promatram tu borbu, biranje, bacanje (bbb
-ali dobro, subota je ludnica, taj na marble arch je histerija, ovi neki drugi njihovi dućani u Londonu su puno mirniji, roba nije na podu ili u zraku
da, odmah na ulazu/izlazu kod Arndale shoping centra, u Market st., odličan dućanProlaznica wrote: ↑05 Oct 2017, 09:31Već su na to-do listi za Manchester, oni mi imaju superkvalitetni pamuk za underwear.
-mali savjet, ako znaš veličinu (boju...) onoga što trebaš, registriraj se na stranici, plati i samo pokupi kada dolaziš, gotov shoping za 15 minuta...
edit: ako budu zezali prilikom registracije stavi neku uk adresu, mislim da smo mi tako napravili, ne sjećam se više
edit2: primark u manchesteru je puuuuuno mirniji
-
Eric the king
Je puno puno mirniji...cak jendom kupi neke polucipele za desetak funtaka, jer u tenisicama nemres van 
- Prolaznica
- chillout23
- Been thanked: 2 times
za moda...samo da napomenem
nisam zaboravil na slike i mislim da budem ih rešil ovaj vikend (ne garantiram)
i jednostavno ne vjerujem da je prošlo već 10 dana od povratka 
nisam zaboravil na slike i mislim da budem ih rešil ovaj vikend (ne garantiram)
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
-
- Information
-