Rasprave i upiti o avionskim kartama, kompanijama i putovanjima avionom
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
Čelo i iznad oka su definitivno sinusi.
Meni se to dogodilo samo jednom sa uhom, dok sam bila poprilično prehlađena.
Meni se to dogodilo samo jednom sa uhom, dok sam bila poprilično prehlađena.
collect moments, not things
-
provinci alka
Znaci...toliko me bolilo da sam mislila da necu izaci ziva iz tog aviona...a za manje od mjesec dana moram na Siciliju..znaci vjerojatno 6 letova 
Ni u snu nisam mislila da mi se moze dogoditi da ne zelim u avion! I da ne dozivim stjuardesu dok nosi hranu u avionu
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk

Ni u snu nisam mislila da mi se moze dogoditi da ne zelim u avion! I da ne dozivim stjuardesu dok nosi hranu u avionu

-
Eric the king
Ja sam imao upalu uha i letio avionom, bolilo me sve, od sinusa uha svega...nikad vise sa takvom upalom na let 
Imam, na žalost po sebe i srećom po tebe, i te kakvog iskustva.provinci alka wrote: ↑10 Oct 2017, 11:08Ljudi...ne znam jel dobra tema, ali radi se o putovanju avionom (kako zavrsava naziv ove teme) pa pisem tu...
U zadnjih tjedan dana letila sam 4 puta i iskusila grozne bolove u uhu, celu i iznad oka....netko mi je rekao da su to sinusi...
Jel ima netko iskzstva s tim?
Ja do sada nisam imala nikakve probleme, al ovo je toliko neugodno da ne zelim da se ponovi, a letim do kraja godine jos dosta pa nekaj moram poduzeti...thnx
Da, u početku je bilo ovako kako Prolaznica kaže, bolilo samo kad sam bio prehađen, a kasnije ama baš na svakom letu.
Jedan detalj nisi rekla, tj. ak su sinusi, trebalo bi boljet samo prilikom slijetanja. Ako boli i inače, tj. tijekom cijelog leta - onda je nešto drugo i nešto puno rijeđe, pa treba potražit liječnika.
Uglavnom, stvar se izbjegava vrlo jednostavno, što žešćim zijevanjem (naizmjeničnim otvaranjem i zatvaranjem ustiju poput šarana
To je kako se stvar izbjegava. A rješava se operacijom nosnog septuma, što sam ja prije nekoliko godina u učinio. Ipak, to je uvijek zadnja mjera, prvo prije toga utvrdi jel' to tebi ama baš uvijek ili samo ponekad, za vrijeme prehlada i slično.
-
provinci alka
Da, nije bilo cijeli let tako..umrla bi da je...nego kod polijetanja vise, a kod slijetanja manje.
1.let je bilo uho, kao da mi netko zabija iglu u uho, jaka, ali kratkotrajna bol... kod slijetanja-dash
2.let je bilo iznad oka, al ne strasno ..kod polijetanja-airbus
3.let sam imala cepice, zaspala cim sam sjela u avion i nista mi nije bilo...airbus
4.let kod polijetanja....uzasna bol oko oka, cela i dio ispod obrve...kod polijetanja..dash
Tak da zakljucujem da je i do aviona.
Nesto malo sam smrkava, al ne prehladjena.
1.let je bilo uho, kao da mi netko zabija iglu u uho, jaka, ali kratkotrajna bol... kod slijetanja-dash
3.let sam imala cepice, zaspala cim sam sjela u avion i nista mi nije bilo...airbus
4.let kod polijetanja....uzasna bol oko oka, cela i dio ispod obrve...kod polijetanja..dash
- Tyrion Lannister
ako na Bergamu imam između slijetanja 1:15h može li se stići na drugi let?
Hvala.
Hvala.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Naravno, ako si čekiran na drugi let i ako ne čekaš prtljagu s prvog i ako ti prvi let ne kasni previše. Postoji jako malo europskih aerodroma za koje je odgovor na to pitanje drugačiji i nisam siguran nalazi li se i jedan od njih izvan onog kruga oko Londona.
Meni se prvi put bol pojavila prije dvije godine. Nije na svakom letu al dogodilose 2 ili 3 puta do sad.Pocelo je sa uhom, i presla na cijelo lice/glavu. Trajalo je ni sam neznam koliko al mislim da duze od minutu. U jednom trenu sam imal toliko jaku bol da sam htel vristati ili moliti nekoga za pomoc. Imal sam osjecaj da mi bude glava eksplodirala ili oci iskocile van. Pokusaval sam sa zijevanjem ali nije pomoglo. Do sad jedino kod slijetanja imal bolprovinci alka wrote: ↑10 Oct 2017, 18:32Da, nije bilo cijeli let tako..umrla bi da je...nego kod polijetanja vise, a kod slijetanja manje.
Ja ne bih ako je novac jedini resurs koji te brine. (Meni je često i vrijeme, tj. dan više od godišnjeg.)
U Budimpešti bi bar, po meni, trebalo biti jeftinih hostela za prespavat ak dođeš dan ranije, pa si miran...
EDIT: Si probao vidjet ima li kaj u to doba na Blablacaru?
Mislim da da. Iskreno fali mi jako al ima vremena. Tak i tak sam odlucil promjenit poslodavca pa moram sve ispocetka. Trenutno cekam kanadu, ako to ne uspije onda natrag na island al krajem kolovoza,pokusal bum ne prije
Hocu malo nauciti o otvaranju hostela,pokupit cim vise ideja. I onda se baciti dvije godine cistog rada u islandskim zabitima i konacno otvoriti svoj hostel
Haha nisam al sam videl. Nemas kaj nagrditi island...istina je vecinom kaj je rekel...skupo,zivi se na kredit. A di se ne zivi nek mi on to veli? U kojoj zemlji radnik sa placom iz restorana ili ducana moze kupiti stan bez kredita? On prica samo o reykjaviku. Reykjavik nije island. Ja sam sa svojom prvom placom mogel kupiti u kesu auto,polovni i stari al auto koji ide. Al ja ne zivim u reykjaviku i ne placam stanarinu 1000€...meni moj poslodavac izdaje placu,listu,orlof,bonus...ako njemu njegov nije ima sindikat koji jedva ceka takve balkanske poslodavce. Uglavnom da ne idemo van teme...ima nekih stvari koje su istina kaj on veli, ali sam si je kriv kaj su mu se dogodile. Ne zemlja 
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Ja sam isto tak probal zivjet u Americi. Naletio na seficu kucku. Nazalost. Nakon 3 mjeseca se vratio doma. Ali ne mislim da je Amerika losa, jbg ga, nisam imao srece.
Vratio sam se u Europu i nisam zazalio. Da sam ostao u Americi ne bih vidio ni 10% svijeta koji sam vidio radeci u Europi.
Vratio sam se u Europu i nisam zazalio. Da sam ostao u Americi ne bih vidio ni 10% svijeta koji sam vidio radeci u Europi.
Oho jel to napadaš mariaNiko wrote:
Mislim da da. Iskreno fali mi jako al ima vremena. Tak i tak sam odlucil promjenit poslodavca pa moram sve ispocetka. Trenutno cekam kanadu, ako to ne uspije onda natrag na island al krajem kolovoza,pokusal bum ne prije
Hocu malo nauciti o otvaranju hostela,pokupit cim vise ideja. I onda se baciti dvije godine cistog rada u islandskim zabitima i konacno otvoriti svoj hostel
ako otvoris tamo dolazim ti radit 3 mjeseca za smjestaj i hranu Informacije za put u Tajland
http://thaimer.net
Facebook page
www.facebook.com/thaimerr
Nisam ni mislio sada nego kad budeNiko wrote:Haha prerano jeal ljeto 2021 si dobrodosao
Mario nije na islandu nego resort/ hostel na boracayu gdje smo bili. Neopisiv hostel lol doduse s masu potencijala
Informacije za put u Tajland
Facebook page
Ne bi to bilo loše. Gdje je toplo tu sam sretan
Facebook page
Facebook page