Velika bruka.
Roditelji Nore Šitum imaju platiti 200.000 kn za sudske troškove.
Horvatinčić oslobođen i troškova koji idu na teret nas, poreznih obveznika.
Ja sam u čudu. Ima li kraja ovoj nepravdi i sramoti našeg pravosuđa?
Ja nisam. Znao sam da će Horvatinčića osloboditi.Donna Sole wrote: ↑13 Oct 2017, 16:55Ja sam u čudu. Ima li kraja ovoj nepravdi i sramoti našeg pravosuđa?
čovjek je peh.. pogotovo za druge. nije to osnova za oduzimanje dozvole(a). valjda sinkopa jeste.
Miki, evo ti za novi avatar:

Nije nam napeta politika. To samo kad Miki dođe.Donna Sole wrote: ↑06 Jun 2018, 21:58Ne spominjete presudu Mamićima i Maminjovu turističku posjetu Međugorju.
Ja kuke i motike više ne koristim, ja sam se emancipov'o, molićulepo. Evropa.Donna Sole wrote: ↑06 Jun 2018, 22:54Da.
Nije to ništa posebnije. samo potvrđuje naše pravosuđe u kojem je jadnom st(r)anju.Nije dovoljno komenirati ili što veliš spominjati.
Trebalo bi i kukom i motikom na ološ. A di nam je linč?![]()
Zapravo mi je tužno.![]()
Eto, još jednom: čisto smo klijentelističko društvoDonna Sole wrote: ↑06 Jun 2018, 22:54Da.
Nije to ništa posebnije. samo potvrđuje naše pravosuđe u kojem je jadnom st(r)anju.Nije dovoljno komenirati ili što veliš spominjati.
Trebalo bi i kukom i motikom na ološ. A di nam je linč?![]()
Zapravo mi je tužno.![]()
Ovo je tako tuzno, da mi nije jasno kako mozemo trpiti ovakav nakaradni sistem.Sutkinja se ispričala pretučenoj tinejdžerici, a ministar pravosuđa nema vremena
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests