podsjećam ja sebe svaki dan, al mi je žešća tlaka resizeat slike...planiram roknut oko 30ak komada možda. Ak će mi se dat tolko, jer ima materijala pre dobrog
Chat
- chillout23
- Been thanked: 2 times
podsjećam ja sebe svaki dan, al mi je žešća tlaka resizeat slike...planiram roknut oko 30ak komada možda. Ak će mi se dat tolko, jer ima materijala pre dobrog
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Skini nesto kao FastStone Photo resizer i resajzaj ih u 7 sekundi. Pa ne radis to valjda pjeske?
- chillout23
- Been thanked: 2 times
Imam FS image viewer. Nezaobilazan već godinama i godinama
ne radim pješice jel bi ponorel
ali treba odabrat od te hrpetine hahaha
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Inače, gledam nešto putopis o Islandu na Indexu...
Ne znam jesam li ja prespavao dio puta ili su me oteli vanzemaljci (a bio sam sam, za volanom, tako da sigurno nisam prespavao) no ne mogu se sjetiti da na Islandu postoje TUNELI, nego postoji samo jedan jedini.
No da ne duljim, na putu od Reykjavika do Akranesa ušli smo u jedan od tunela, znak je najavio kameru, a ja sam smanjio brzinu.
Ne znam jesam li ja prespavao dio puta ili su me oteli vanzemaljci (a bio sam sam, za volanom, tako da sigurno nisam prespavao) no ne mogu se sjetiti da na Islandu postoje TUNELI, nego postoji samo jedan jedini.
No da ne duljim, na putu od Reykjavika do Akranesa ušli smo u jedan od tunela, znak je najavio kameru, a ja sam smanjio brzinu.
Ima tunela ali na tom djelu je samo jedan podvodni.
Na otvorenoj cesti gdje nema zive zabe vozio sam neoptereceno sto se brzine tice, ali u naseljima i tunelu kako znak kaze. Inace riskiras dobru kaznu kakvu su ovi platili.
Jurio sam cak 120 kada sam zurio na aerodrom radi krive procjene, na juznom djelu Reykjanesa. To je bio jedini put da sam stisnuo gas malo vise.
Jedan zanimljiv tunel je od Siglufjordura prema Akureyri, jednotracan. Poslije njega slijedi normalan.
Na otvorenoj cesti gdje nema zive zabe vozio sam neoptereceno sto se brzine tice, ali u naseljima i tunelu kako znak kaze. Inace riskiras dobru kaznu kakvu su ovi platili.
Jurio sam cak 120 kada sam zurio na aerodrom radi krive procjene, na juznom djelu Reykjanesa. To je bio jedini put da sam stisnuo gas malo vise.
Jedan zanimljiv tunel je od Siglufjordura prema Akureyri, jednotracan. Poslije njega slijedi normalan.
- Nukac
- Davorich
Pa zato mi je čudno, jer je na tom potezu samo taj podvodni. A išao sam i ispod tunela a bome i okolo, po cijelom onom zaljevu. Nekih 40-50 km je okolo.
Znao sam ja jurit i 130 km/h ali tamo oko 7 ujutro, a na cesti ni pasa ni mačaka ni ježeva.
Znao sam ja jurit i 130 km/h ali tamo oko 7 ujutro, a na cesti ni pasa ni mačaka ni ježeva.
- Prolaznica
Ja se sjećam tog tunela kod Akranesa i još jednog prije Isafjordura.
collect moments, not things
- J.Poljak fan club
- Been thanked: 1 time
- Tyrion Lannister
Let za Zadar. Sletjeli zbog magle u Trst.
Let the show begin!
Let the show begin!
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
Vozili nas u 3 busa do Zadra.
Mogli su stati bar u Rijeku ili Pulu.
Naravno, financijske nadoknade neće biti.
Mogli su stati bar u Rijeku ili Pulu.
Naravno, financijske nadoknade neće biti.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Nukac
- Davorich
Nvnk, ne znam jesi li primjetio, opet je sranje na Bregani, ovaj put na Slovenskoj strani. Mislim da po novom kamioni idu na onaj prvi izlaz Obrezje, a onaj drugi izlaz je zatvoren.
-
- Information
-