Riona wrote: ↑30 Oct 2017, 10:25
Ako si se ikad našao u situaciji da te pitaju - kakav si ti (intervju za posao, dating stranica, retoričko mamino pitanje, kad si izvukao ladicu sa koječim što onda treba skupiti... ), morao si nešto odgovoriti, ne? Ja Cam dobaJ. Ja sam vrijedan. Ja sam kinky. Nešto.
stav o sebi i dojam o sebi su različite stvari. dojam je impresija, a impresija nije logički stav. dojmovi o sebi ulaze u igru kao podskup polaznih tačaka pri introspekciji. ako mi je doimanje koga cilj, onda bih rekao da imam grdnih problema. (nije da ih nemam, samo ne tog tipa)
koliko sam dobar, vrijedan, itd. nije na meni da izgovaram, tj. mogu se zajebavat na tu temu, ali to je sve.
..kinki je sve što radiš prvih puta.
Nemoj ti meni da sam ja narcis, "a nije ni da nije"!
naravno da su ljudi iz privatne prepiske isti i uživo, pa neće muljati u tim okolnostima.
uh, oh.. ljudi muljaju itekako, samo što se kroz pp to lakše vidi. nije to nužno loše, no ne sviđam. (ne zbog morala)
ali kad se javno piše, mnogi pišu iskrenije, zlonamjernije, bez vela dobrog ponašanja - jer im nitko ništa ne može.
Učine li krivi korak, pa dođu na neko druženje, obuku pristojno ponašanje i trude se biti neprimjetni - ako su izvrijeđali dovoljno forumaša; ako su dragi i dobri i pristojni - kao ja!

- veselo se druže i nemaju straha od većeg broja ljudi. Naravno ima i podvrsta ovih dragih i dobrih, kojima je teško izgovoriti nešto, kad ih sluša više od dvoje ljude odjednom... Ali, kao i toliko stvari u životu, nauči se to.
ma ti si divna, krasna..
Ti bi, zapravo, htio garanciju da će taj veći broj biti tebi sklon i prijazno te dočekati, zar ne?
Naravno da se priča o općim stvarima, ali ne baš o vremenu. Bar je moje iskustvo takvo. Uostalom, tokom vremena na forumu, neke ljude "upoznaš" kroz njihove stavove i sklonosti, pa nije teško povesti razgovor s onim(a) koje interesira isto što i tebe.
ma jok, bona. od druženja uopšte nemam očekivanja tog tipa. neke predstave o ljudima imam, neko ih ima i o meni i to je to.
volio bih upoznati neke ljude s kojima sam privatno razgovarao, i neke jesam, nečije žene (ali ne i njih) jesam, a neke još nisam na obostranu, da ne kažem, žalost.

(muževa nije bilo

)
da li nekoga i poslije upoznavanja zaista poznajem? -naravno, ne.
..i sve ovo samo zbog pitanja jesmo li isti ovdje i ondje, i zašto ne.
isti jesmo, ali smo kompleksni i kroz različite situacije upoznajemo razne dimenzije drugih, pa i sebe. divno & krasno.