MmeTipfeler wrote: ↑21 Nov 2017, 17:45
Meni se čini da bi bilo bolje kad bismo igrali uživo. Ovako može proći i nekoliko dana dok se bar troje nas izreda.
kad je ko na netu..
nema nas mnogo pa neka svaki ciklus traje bar 24h ili dok ne bude bar 5-6 upisa. ono, do prirodnog kraja.
Netko zada naslov, a netko drugi smisli podnaslov. Ili komentar? Naime, ono na linku zapravo su komentari. Ti si predložio igru, ti odluči.
ima tu svega.. i dopune naslova, itd. nije bitno kako ćemo to nazvati.. neka bude duhovitost.
dakle, traži se duhovitost vezana ili za sam naslov ili za sadržaj knjige. (ako je nejasno, link je dat)
Može se dogoditi da dva igrača gotovo istovremeno odgovore na post - priznajemo onaj koji se pojavio prvi? Da ne bi bilo kao ono s brojevima.
nije bitno ko je prvi. ok je i više duhovitosti od jednog igrača, ono, u naletu inspiracije..
ne takmičimo se - igramo se.
Moj dodatni prijedlog: ako onaj tko je "odgovorio" na zadani naslov ne postavi novi u roku od 24 sata, bilo tko ima pravo ponuditi "svoj" naslov.
ok.
Hoćemo li ipak ograničiti područje i jezik? Da naslovi budu na hrvatskom ili nekom od "naših" jezika i da isključimo, recimo, udžbeničku literaturu -
Zemljopis za prvi razred ili
Zadaci iz matematike?
Sastavi pravila ili odgovori na ova pitanja pa ću ih ja sastaviti. A onda ćemo se igrati.
ne bih takva ograničenja. ako neko misli da se ima šta na temu čitanka, kajdanka - ok.

ne treba sputavati maštu.
što se tiče jezika - samo da je razumljivo.

mogu i strani, možda s prevodom, možda bez ako igrač misli da je suvišan. odgovori - isto.