Danas sam kupio/kupila kartu za...
OK, sve ovo nabrojano nisam uzo baš danas, tj. uzimao sam postepeno zadnjih 15-tak dana, pa sve do danas.
Zagreb - Petrograd, Croatia, 14.6.2018-8.7.2018, 220€ skup s prtljagom
==========================================================
Petrograd - Kalinjingrad, Aeroflot, 15.6.2018, jednosmjerna, 88€
Kalinjingrad - Moskva, Red Wings Airlines, 18.6.2018, jednosmjerna, 108€ skup s prtljagom
Moskva - Rostov na Donu, Aeroflot, 24.6.2018, jednosmjerna, 49€
Zagreb - Petrograd, Croatia, 14.6.2018-8.7.2018, 220€ skup s prtljagom
Petrograd - Kalinjingrad, Aeroflot, 15.6.2018, jednosmjerna, 88€
Kalinjingrad - Moskva, Red Wings Airlines, 18.6.2018, jednosmjerna, 108€ skup s prtljagom
Moskva - Rostov na Donu, Aeroflot, 24.6.2018, jednosmjerna, 49€
- Tyrion Lannister
Nije karta, ali je soba.
Hotel 4 zvijezdice u Essi za 5 eura.
Gamad danas poništila transakciju.
Hotel 4 zvijezdice u Essi za 5 eura.
Gamad danas poništila transakciju.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Nije danas ali 31.12. Venecija - London, British Airways, 13.000 Aviosa + 50-tak eura.
Kupio sam si slijedeću multicity kartu:
18.3.2018:
Zagreb - (Frankfurt) - NYC(JFK)
28.3.2018:
Dallas - Frankfurt - Zagreb (29.3.2018)
U planu su, naravno, tekme u Miamiju i Dallasu te roadtrip New Orleans - Memphis - Texarkana - Dallas ... i tak.
Platio sam ju 480€ na norveškom FlightFinderu.
Iako su letovi Luftini (svi osim zadnjeg, četvrtog, taj je Coroatijin), aviokarta je Unitedova (prek codesharinga su letovi i njegovi).
Let Frankfurt - JFK je u A380.
18.3.2018:
Zagreb - (Frankfurt) - NYC(JFK)
28.3.2018:
Dallas - Frankfurt - Zagreb (29.3.2018)
U planu su, naravno, tekme u Miamiju i Dallasu te roadtrip New Orleans - Memphis - Texarkana - Dallas ... i tak.
Platio sam ju 480€ na norveškom FlightFinderu.
Iako su letovi Luftini (svi osim zadnjeg, četvrtog, taj je Coroatijin), aviokarta je Unitedova (prek codesharinga su letovi i njegovi).
Let Frankfurt - JFK je u A380.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Nazalost da, nema druge kombinacije. Ovaj jutarnji iz Londona je prerano za konekcije.
British i Croatia nazalost nemaju nikakav code share kao sto ima Croatia s Air france i Klm.
British i Croatia nazalost nemaju nikakav code share kao sto ima Croatia s Air france i Klm.
- Prolaznica
Edreamsova trgovina snova sa američkom karticom i dalje radi punom parom.
Budimpešta - Astana, travanj, 95 eur
Budimpešta - Astana, travanj, 95 eur
collect moments, not things
-
provinci alka
Dublin -Porto, ryan za 49€
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Pokušat će skinut s kartice samo jednom i ak ne ide - piši kući propalo. Nema da te kontaktiraju i kažu da je problem, da dobiješ rok da ga ispraviš ili slično. A "zapet" može na tisuću i jednoj stvari. Recimo frend na čiju karticu idemo tek je slučajno saznao da nema dovoljno visoki dnevni limit. (Ukupni limit ima, zbog toga i idemo prek njegove kk.). A moje je iskustvo da ak ti žemska iz ZABE veli i uvjerava te da ti je digla limit - to ne treba baš uzimat zdravo za gotovo. 
- Prolaznica
Čitam da u Astani i nema nešto previše toga za vidjeti. Tako da je izglasan i 1-dnevni izlet u Almaty.
Kupljena karta za ultra-zornjak let i povratak kasno navečer, Bek Air, tko god da to bio.
Kupljena karta za ultra-zornjak let i povratak kasno navečer, Bek Air, tko god da to bio.
collect moments, not things
baš si ga zeznula, onaj u 18:05 je super, hrpa vremena za obaviti još jedan šoping i maznuti puding 
Ja bih radije odabrao tu jutarnju opciju. Imaš dan više, još ako si iz ZG stigneš, uz malo kašnjenja, i na posao. Ima i cool efekt, prva kava u Istanbulu druga na poslu.
I don't spend a nickel, if I can help it, unless it somehow profits my mileage account ... The miles are the goal.
Moja žena ne voli sa odmora na posao jer se "mora odmoriti nakon odmora"
I don't spend a nickel, if I can help it, unless it somehow profits my mileage account ... The miles are the goal.
-
- Information
-