Softpedia nije loša, ali ne znam vrijedi li to i za proizvođača softvera. Često su to kompanije koje prodaju varijacije hardvera, koji onda unapređuju (ili "unapređuju") svojim rješenjima. Iskreno, ni za živu glavu ne bih uzeo nešto što nije Asusovo. Imaš razmjerno malo proizvođača kvalitetnih matičnih ploča - Intel, Gigabyte, Asus, MSI... - i ako ti proizvođači nemaju potreban softver, sigurno ga neće imati trećerazredne tvrtke koje kupuju njihove odbačene ili zanemarene proizvode.haram wrote: ↑14 Apr 2018, 11:54Našao sam preko softpedije, Asus nudi samo drajvere za koje piše da su kompatibilni sa windowsima nakon XPa, ovaj bi trebao biti zadnji rađen za XP, piše da mu je funkcija da poveća stabilnost sistema.
Zamjena BIOS-a!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
- Stitch
- Head Honcho
Uzmi profesionalca. Odnesi kantu na servis, neka tamo provjere BIOS i drajvere. Da je poslije ne bi morao baciti. 
Potpisi su za budale.
Iss, to svaka budala sa parama može... ja sam ipak budala bez para 
ma volio bih to riješit kao i sve do sada, vlastitim snagama, a ponešto i naučim usput... evo, sad sam naučio koja šteta od neodgovarajućeg BIOSa može biti
ma volio bih to riješit kao i sve do sada, vlastitim snagama, a ponešto i naučim usput... evo, sad sam naučio koja šteta od neodgovarajućeg BIOSa može biti
what we've got here is failure to communicate
Nema ništa veće od 50MB, a ima 4GB rama (dxdiag kaže vidi samo 3,5)
... jes' da sam 15tak tabova u Kromu pootvaro, al dođe njemu tako da pocrveni i kad sam skroz oflajn... šuti, dobro je sada, ohladio se malo... jutros ga jedva na kurblu upalih
sutra mu sljeduje
sutra mu sljeduje
- Stitch
- Head Honcho
4 GB RAM-a više je nego dovoljno za XP. Ako je keks dobar.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Tebi je ploča sjebana, kupi novu. Nikakav BIOS neće ti pomoći. 
Potpisi su za budale.
Da, najvjerojatnije, iako sam sumnjao i na procesor. Probat ću prvo čišćenje, pa BIOS... onda ide šparanje za novu staru matičnu, komp eventualno
a baš mi dobro sjela ova zadnja konfiguracija
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Ajme meni, nije mu dobro
Ma D particija je skroz podivljala, pali tek iz svakog 10tog puta, većinu USB portova ne priznaje
Nisam ga još razšerafao i podaprao, niti novog BIOSa instalirao.
- MmeTipfeler
Ako ja išta razumijem... Prijedlog: pokušaj dodati još koju particiju. Možda je malome dosadno. 
- Stitch
- Head Honcho
Ako ih nema sedam, i to na jednome hard-disku, ne na dva ili nedajbože tri - sigurno mu je dosadno. 
Potpisi su za budale.
Wooohooouuu!!!
Jutros komp malo otvorio, rašerafao, podmazao, procesor i kućište mu u matičnoj alkoholom podnapio (dobro neke sitne žičice i malo krivo pospojio pa imam lajtšou s ledicama) - i eto particija C sad radi ko urica!
Sad još trebam testirati i D, al to ću kasnije...
Jutros komp malo otvorio, rašerafao, podmazao, procesor i kućište mu u matičnoj alkoholom podnapio (dobro neke sitne žičice i malo krivo pospojio pa imam lajtšou s ledicama) - i eto particija C sad radi ko urica!
Sad još trebam testirati i D, al to ću kasnije...
- MmeTipfeler
Znala da je WD-40 najbolje sredstvo za popravak softvera. 
-
- Information
-