Nešto novo, nešto staro, nešto plavo, nešto posuđeno?
Samo se zezam.
Odgovorila sam ti dolje, na temi; upravo sam otkrila da si je ti, vrijedna, otvorila.
Pa sanjas da se sexas s nekim jer ti se svidja.
I onda ga sljedeci dan vidis na poslu, a virtualna postelja je jos uvijek vruca od sexa.
Najradije bi ga copio i na wc...
Ugh... i krompjutor mi se smrzo od tako grafičkog prikaza...
Ma mislio sam -na kakvom poslu radiš, Nukac... nije isto jel si na farmi svinja, u franjevačkom samostanu, ili u Hypo banci.
LoL! Obično zato i jesu svi pristojni
A on... jeste kad razgovarali intimnije, kakvi su njegovi pogledi?
A nismo razgovarali. On je... khm, pomoćno osoblje, daklem razgovori su nam Dobar dan i Hvala.
A i on je započeo, svakodnevno je prolazio kraj mog ureda i gledao me fukotužnim pogledom.
Dakle, u fazi smo da jedan drugog gledamo fukotužnim pogledom...
Zavidim.
Premda mi se nikad još nije dogodilo da imam inklinacija prema nekome, a ispostavi se da nije zainteresiran za ženski rod. Ali to pripisujem premalom uzorku, a ne (samo) svojoj fenomenalnoj procjeni.
Nego, nema veze s gornjim:
primjetiste li da ekonomizirate u govoru?
Hvatam se da češće koristim "nastavi niz" i - o sramoto! "bla bla". Želim, zapravo, smanjiti svoj nastup za koju sekundu, jer sigurno i sugovornici imaju nešto za reći. A postala sam pokvarena ploča. ako još itko zna što je to.
Nego, nema veze s gornjim:
primjetiste li da ekonomizirate u govoru?
Hvatam se da češće koristim "nastavi niz" i - o sramoto! "bla bla". Želim, zapravo, smanjiti svoj nastup za koju sekundu, jer sigurno i sugovornici imaju nešto za reći. A postala sam pokvarena ploča. ako još itko zna što je to.