Ona prva akcija kad je bila objavljena, ja mislim da su karte otisle u roku od pol sata pa mozda zato nitko nije ni stigel, kod ove je cak dosta ljudi kupilo karte i malo je duze trajala, valjda zbog pada servera
Danas sam kupio/kupila kartu za...
Ja sam uspel kupiti 3 za Sardiniju za 6 centi
budem videl dal budem iskoristil
Ona prva akcija kad je bila objavljena, ja mislim da su karte otisle u roku od pol sata pa mozda zato nitko nije ni stigel, kod ove je cak dosta ljudi kupilo karte i malo je duze trajala, valjda zbog pada servera
Jučer uzeh kartu Rostov na Donu - Moskva, jednosmjerno, za 200 kn.
Za sada bez prtljage, dodat će ju se za cca 150 kn ako ću kartu uopće koristit.
Datum je 9.7.
Iz Adlera za Rostov idem besplatnim vlakom, već rezerviranim.
Za sada bez prtljage, dodat će ju se za cca 150 kn ako ću kartu uopće koristit.
Datum je 9.7.
Iz Adlera za Rostov idem besplatnim vlakom, već rezerviranim.
- Tyrion Lannister
Čestitke na kupnji. 
Daj je meni tako nešto.
Daj je meni tako nešto.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Oho, povratak na mjesto (samo)ubojstva? 
Ja sam si upravo kupil slijedeće dvije jednosmjerne karte:
11.9.2018, (Level/Vueling), Beč - Alicante (30€)
13.9.2018,(EasyJet)
Alicante - Berlin//Berlin - Beč (75€)
Sve bez prtljage, kaj će mi ... dosta su mi kupaće gaće i četkica za zube.
U povratku jest presjedanje, ali je osigurano od strane EasyJeta njihovim programom "Dohop", tj. iako se radi o LCC letovima, karta je jedinstvena sa svim pravima u slučaju kašnjenja prvog leta.
13.9.2018,(EasyJet)
U povratku jest presjedanje, ali je osigurano od strane EasyJeta njihovim programom "Dohop", tj. iako se radi o LCC letovima, karta je jedinstvena sa svim pravima u slučaju kašnjenja prvog leta.
Hehe da...eto pokusavam izbjeci Island cijelu godinu ali mi pocel uzasno faleti. Sad kolko se bude ostalo nemam pojma... imam i radnu vizu za Kanadu pa mislim da sam sljedecih 12mjeseci relacija Island-Kanadanvnk wrote: ↑25 Jul 2018, 21:56Oho, povratak na mjesto (samo)ubojstva?
13.9.2018,(EasyJet)
Zagreb - Zürich, 22.8>>>25.8, 220€. karta je Austrianova, no od 4 leta samo će jedan biti baš njihov.
Kupljeno prek skandinavskog OTA, Airngo.
Naravno da se za iste datume moglo i jeftinije, ali bitno mi je bilo u srijedu doći u ZRH rano, a u subotu se vratit kasno. Tak da stignem u Bern na tekmu, ali i da, uz ipak skoro 4 puna dana boravka, uštedim spavanje, koje u Švici nije baš besplatno.
Kupljeno prek skandinavskog OTA, Airngo.
Naravno da se za iste datume moglo i jeftinije, ali bitno mi je bilo u srijedu doći u ZRH rano, a u subotu se vratit kasno. Tak da stignem u Bern na tekmu, ali i da, uz ipak skoro 4 puna dana boravka, uštedim spavanje, koje u Švici nije baš besplatno.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Nažalost ne možeš. Možeš samo za povratno. Ne da kombinirati.
Vjerojatno moraš onda naknadno dokupit dan-dva prije povratka. Nadam se.
Inače ima i Seattle po toj cijeni.
Los Angeles je po 320 EUR.
San Francisco 261 EUR.
Denver 270 EUR.
Chicago 251 EUR.
Las Vegas 291 EUR.
Vjerojatno moraš onda naknadno dokupit dan-dva prije povratka. Nadam se.
Inače ima i Seattle po toj cijeni.
Los Angeles je po 320 EUR.
San Francisco 261 EUR.
Denver 270 EUR.
Chicago 251 EUR.
Las Vegas 291 EUR.
- Prolaznica
Ja nemam još niti jednu kartu kupljenu za 2019

collect moments, not things
Niti ja, šok svjetskog prvenstva u Rusiji (i tamo spiskanih dana GO) u kombinaciji sa smanjenjem mog dopusta (s 40 na 37 dana) još uvijek me koči u glavi. 
EDIT: Tek sad vidim da se u SLO može od 20.4 do 5.5 dobit 16 dana u komadu uz davanje samo 7 dana godišnjeg.

A da su se Osvobodilnu frontu sjetili osnovat jedan dan ranije, bilo bi 16 dana uz samo 6 dana GO.
EDIT: Tek sad vidim da se u SLO može od 20.4 do 5.5 dobit 16 dana u komadu uz davanje samo 7 dana godišnjeg.
A da su se Osvobodilnu frontu sjetili osnovat jedan dan ranije, bilo bi 16 dana uz samo 6 dana GO.
- Nukac
- Davorich
Pa da.
Sljedeće godine imaš 3 tjedna koja se mogu super spajati:
- ovo što si spomenuo
- 22. do 30.6. 4 dana godišnjeg za 9 slobodnih dana
- 26.10. do 3.11. 3 dana godišnjeg za 9 slobodnih dana
Sljedeće godine imaš 3 tjedna koja se mogu super spajati:
- ovo što si spomenuo
- 22. do 30.6. 4 dana godišnjeg za 9 slobodnih dana
- 26.10. do 3.11. 3 dana godišnjeg za 9 slobodnih dana
Kak je sad kod slovenskog dinersa, koliko moras roknuti? Jel to samo hrvatska ima jos bez limita kolko se mora potrositi?
- Nukac
- Davorich
Očito da samo HR ima bez ikakvih uvjeta.
Od početka godine u SLO je da moraš potrošiti 2000 EUR u 6 mjeseci.
Gledao sam frendu koji živi u Švicarskoj:
Pay just CHF 25 per visit – and with an annual expenditure of CHF 6’000 or more, receive five visits per year for free.
Njemačka i Austrija:
Mit Ihrer Diners Club Card ist der Zutritt zu mehr als 800 Airport Lounges weltweit kostenlos – ab einem Jahresumsatz von EUR 3.600 innerhalb der letzten 365 Tage vor Loungebesuch (Summe aus Haupt- und eventuellen Zusatzkarten), max. 12 Besuche p. a.. (moraš potrošit godišnje 3600 EUR da bi imao 12 besplatnih ulazaka, nakon toga je svaki 20 EUR).
Od početka godine u SLO je da moraš potrošiti 2000 EUR u 6 mjeseci.
Gledao sam frendu koji živi u Švicarskoj:
Pay just CHF 25 per visit – and with an annual expenditure of CHF 6’000 or more, receive five visits per year for free.
Njemačka i Austrija:
Mit Ihrer Diners Club Card ist der Zutritt zu mehr als 800 Airport Lounges weltweit kostenlos – ab einem Jahresumsatz von EUR 3.600 innerhalb der letzten 365 Tage vor Loungebesuch (Summe aus Haupt- und eventuellen Zusatzkarten), max. 12 Besuche p. a.. (moraš potrošit godišnje 3600 EUR da bi imao 12 besplatnih ulazaka, nakon toga je svaki 20 EUR).
- Prolaznica
napokon
Zagreb - Biškek, 2 tjedna u svibnju, 396 eur, Kayak mi se tu pokazao najpovoljniji
Letimo sa Turkishem i 30kg prtljage, super za kamp opremu
collect moments, not things
-
- Information
-