Riona wrote: ↑28 Aug 2018, 22:23
prijedlog za mobitel koji ću baciti nakn 18 mjeseci... jer je otegnuo.
S obzirom na vrijeme upotrebljivosti, nesklonost eksplozijama, gorenju i ozljedama od sličnog, tko ima ideju?
Nokia 3310? Baš tražim svoju.
Dakle, moj bivši Prestigio potrajao je četiri godine, ali to se više ne proizvodi, a i ne znam mu porijeklo. Potrajao bi i dulje samo kad bi se mogla nabaviti baterija jednaka originalnoj - nova drži vrlo kratko, a počeo je pokazivati i neke mušice.
Sad imam Huawei P10 Lite i mrzim ga iz dna duše. Dobro on radi, samo ima svašta što meni uopće ne treba, a ono što mi treba užasno je komplicirano. Za nekoliko stotina kuna više možeš kupiti njegova boljeg brata koji u imenu ima dodatak
Mate, a sin moje frendice kaže da je bolji od laptopa. No valjda ovisi i o laptopu. Sin druge frendice preporučuje nove Nokije, ali nemam pojma o tome, a i zakasnio je s odgovorom - ja sam već bila kupila mob, no svakako mi je rekao "nikako Samsung". Nisam pitala zašto.
Što se tiče požara i sličnoga, nekako mi se čini da će prije biti u pitanju dućan u kojem kupuješ. Iz iskustva frendičina sina - imam gomilu frendica sa sinovima - čini se da treba izbjegavati Elipso: moja pegla još radi (

), ali na njegovu se laptopu nakon tri dana zapalila i izgorjela tipka. Nisu htjeli priznati reklamaciju, nego su laptop servisirali. Nedavno se se ponovilo isto, samo ne znam je li u pitanju ista tipka ili ne. Čeka se odgovor.
Elektroniku najradije kupujem u Linksu, i to već godinama, no vjerojatno ima i drugih provjerenih dućana.