U ovome istaknutom i jest glavni problem. Da je optužen za pokušaj ubojstva, a ne za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, sada bi lijepo i dalje sjedio u zatvoru odnosno ni njemu ni odvjetniku ne bi bilo ni na kraj pameti da ovako izigravaju sudski postupak.
Hrvatsko pravosuđe: oslobođen Horvatinčić - i ne samo on
- MmeTipfeler
Tocno. Jos je tragicnije da je policijski posao napravila mama djevojke, dok su vajda oni mislili da nije njihov posao trziiti divljaka. Apsurd od drzave.MmeTipfeler wrote: ↑14 Dec 2018, 20:32U ovome istaknutom i jest glavni problem. Da je optužen za pokušaj ubojstva, a ne za nanošenje teških tjelesnih povreda, sada bi lijepo i dalje sjedio u zatvoru odnosno ni njemu ni odvjetniku ne bi bilo ni na kraj pameti da ovako izigravaju sudski postupak.
Toj djevojci nije ništa smetalo što je Daruvarac bio divljak i prema drugima, dok je nju mlatio samo penisom.
"U policijskim krugovima navode oko 40 prekršajnih i kaznenih prijava za djela s elementima nasilja... U njegovo kriminalnom dosjeu 18-godišnja djevojka je bila jedna od žrtava, navodno je i prije u nekoliko navrata premlaćivao djevojke... Zanimljivo je da sama oštećenica u medijim navela da je s Kovačevićem bila u vezi sve dok je nije premlatio..."
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/4 ... o-blackout
-teško da je živjela u baš tolikom neznanju kakav joj je dečko, ili da ga je zavoljela radi njegove ugodne naravi.
I te kobne večeri nije išla u posjet bolesnoj baki noseći kolače pa ju je zli vuk presreo, nego se u dopičnjaku i s razdrljenim sisama ukazala u rupčagi krcatoj drogiranim, pijanim i sintetičkim hormonima nabrijanim degenericima.
Mislim, ne velim da je zaslužila mrcvarenje, ali nije baš da je sasvim lišena odgovornosti za to što joj se dogodilo.
Na kraju, nekog jarca je i majka joj valjda mogla na vrijeme skužit.
I to su činjenice, ne znam šta se ko ima ljutit na činjenice ili onoga tko ih iznosi i brisati postove.
"U policijskim krugovima navode oko 40 prekršajnih i kaznenih prijava za djela s elementima nasilja... U njegovo kriminalnom dosjeu 18-godišnja djevojka je bila jedna od žrtava, navodno je i prije u nekoliko navrata premlaćivao djevojke... Zanimljivo je da sama oštećenica u medijim navela da je s Kovačevićem bila u vezi sve dok je nije premlatio..."
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/4 ... o-blackout
-teško da je živjela u baš tolikom neznanju kakav joj je dečko, ili da ga je zavoljela radi njegove ugodne naravi.
I te kobne večeri nije išla u posjet bolesnoj baki noseći kolače pa ju je zli vuk presreo, nego se u dopičnjaku i s razdrljenim sisama ukazala u rupčagi krcatoj drogiranim, pijanim i sintetičkim hormonima nabrijanim degenericima.
Mislim, ne velim da je zaslužila mrcvarenje, ali nije baš da je sasvim lišena odgovornosti za to što joj se dogodilo.
Na kraju, nekog jarca je i majka joj valjda mogla na vrijeme skužit.
I to su činjenice, ne znam šta se ko ima ljutit na činjenice ili onoga tko ih iznosi i brisati postove.
what we've got here is failure to communicate
- MmeTipfeler
O kakvoj ti odgovornosti govoriš? Nošenje dopičnjaka i glupost nisu protuzakoniti ni kažnjivi. Šteta za ovo drugo.
Mucek moj, gdje su ti to brisali postove? Sad će Didi da ih bije. I da im razbija glave o lavabo.I to su činjenice, ne znam šta se ko ima ljutit na činjenice ili onoga tko ih iznosi i brisati postove.
O odgovornosti žena koje svojom đurđicom nagrađuju agresivno asocijalno ponašanje, kojeg su one i te kako svjesne, ali boli ih spomenuta stvar kad se to drugima događa, sve dok su same tretirane kako im paše.MmeTipfeler wrote: ↑17 Dec 2018, 23:14O kakvoj ti odgovornosti govoriš? Nošenje dopičnjaka i glupost nisu protuzakoniti ni kažnjivi. Šteta za ovo drugo.Pokušaj ubojstva odnosno nanošenje teških tjelesnih ozljeda jest.
Neće Daruvarcu usfalit djevojaka čak niti nakon što se ovako proslavio, i dalje će pred vratima imat čitav špalir tuka spremnih da ga razumiju, popravljaju i liječe, u zamjenu za pošteno hopa-cupa. Ugrađena hibristofilija ukratko; viđajte teme
viewtopic.php?f=4&t=2715
Za pokušaj ubojstva na sudu treba biti utvrđena i nakana, što je u ovom slučaju (i sličnim zlodjelima na mah) već po samoj prirodi nedjela i okolnostima koje su mu prethodile pravno nemoguće.
E to te ja pitam! Udri! Sve dok mene niš ne boli nego samo guštamMmeTipfeler wrote: ↑17 Dec 2018, 23:14Mucek moj, gdje su ti to brisali postove? Sad će Didi da ih bije. I da im razbija glave o lavabo.![]()
- MmeTipfeler
Znaš što? Frajer koji je spreman izvesti pošteno hopa-cupa nema komplekse koje bi morao liječiti agresijom. Tako da, ako je doista tako kako ti pretpostavljaš, djevojčice će se jako razočarati.haram wrote: ↑18 Dec 2018, 12:16O odgovornosti žena koje svojom đurđicom nagrađuju agresivno asocijalno ponašanje, kojeg su one i te kako svjesne, ali boli ih spomenuta stvar kad se to drugima događa, sve dok su same tretirane kako im paše.
Neće Daruvarcu usfalit djevojaka čak niti nakon što se ovako proslavio, i dalje će pred vratima imat čitav špalir tuka spremnih da ga razumiju, popravljaju i liječe, u zamjenu za pošteno hopa-cupa. Ugrađena hibristofilija ukratko; viđajte teme
viewtopic.php?f=4&t=2715
Uglavnom, ne znamo cijelu priču, ne znamo što je ona doista znala ili vidjela, no da je mogla znati, mogla je. Nažalost, glupost, kao što rekoh, nije kažnjiva.
Ne mora. "Pokušaj ubojstva" upravo je ono što mu ime kaže: neuspjelo ubojstvo.Za pokušaj ubojstva na sudu treba biti utvrđena i nakana, što je u ovom slučaju (i sličnim zlodjelima na mah) već po samoj prirodi nedjela i okolnostima koje su mu prethodile pravno nemoguće.
Kakvi faking kompleksi, cure ne padaju na to.MmeTipfeler wrote: ↑18 Dec 2018, 14:18Znaš što? Frajer koji je spreman izvesti pošteno hopa-cupa nema komplekse koje bi morao liječiti agresijom. Tako da, ako je doista tako kako ti pretpostavljaš, djevojčice će se jako razočarati.
Cura se vozila, pa pala pod buldožer... sad su svi drugi krivi samo ne ona? O'reilly?
Harame, da ti ne seciram post po post, pokusat cu sazeti: je li ona znala da je on kreten koji okolo tuce ljude i sl. uopce nije bitno. Je li ona nosi dopicnjak ili ne nosi, takodjer nije bitno. Cak nije ni bitno je li njezina mater bila protiv te veze ili za tu vezu. Nije to bitno, jer se ne sudi maloj i materi, nego se sudi njemu. A tu je bitno da je on napravio sto je napravio, a da je sud taj o kojem se na ovoj temi govori. Tako da si falio ceo fudbal 
A o tvojim izrecenim stavovima mogu samo konstatirati da si uzasno frustriran i sjeban. I to u glavu.
Ne zelim dalje polemizirati s kretenom pa me slobodno zaobidji. U sto sirem luku.
A o tvojim izrecenim stavovima mogu samo konstatirati da si uzasno frustriran i sjeban. I to u glavu.
Ne zelim dalje polemizirati s kretenom pa me slobodno zaobidji. U sto sirem luku.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Nitko ti ništa obrisao nije - o čemu govoriš?!
Shvaćam ljutnju, ali mogao si to drukčije sročiti, bez nepotrebnih uvreda i kvalifikacija. Čemu, zar ne možemo normalno razgovarati čak i kad su nam stavovi suprotni?
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Prvo i osnovno, ti uopće ne znaš na što cure padaju. Zaključci su ti, blago rečeno - idiotski.
Drugo, do pičke, s oproštenjem, ne bi mogao doći ni da u kupleraju mašeš novčanicom od petsto eura. Toliko o tvom poznavanju ljudske prirode.
Potpisi su za budale.
Ma da se razumimo, ja zbog vrijedjanja jesam zasluzio bilo kakvu kaznu, jer sam prekrsio forumska pravila i sve sto to nosi za sobom, bez obzira sto se tu ne radi o tome da se mi ne slazemo oko necega pa da ja vrijedjam zbog suprotnog misljenja, ovdje sam jednostavno puk'o na katolibansko razmisljanje tipa mala je u dopicnjaku i to je zasluzila, i na takav stav jednostavno ne mogu drugacije reagirati. Mislim mogu, ali onda ugasim forum i okrenem glavu i zabestimam u sebi, ali sam ovdje jednostavno imao potrebu budali rec sto ga ide.
- Stitch
- Head Honcho
Misliš da mene to ne ljuti? Žena se, ako baš hoće, može skinuti gola i takva hodati gradom - i to nikome ne daje pravo da je takne, a kamoli nešto više.
Paradoksalno, u velikom carstvu Džingis-kana vrijedilo je isto iako je čovjek bio poznat po okrutnosti pri opsadama gradova. Arapski kroničari pišu da si se cijelim područjem mogao voziti u kočiji punoj zlata, s predivnim djevojkama - ni tebi ni njima vlas s glave ne bi pala. Drumski su razbojnici dobro znali kako bi završili da je napadnu.
A mi, eto, nekoliko stoljeća poslije, u tzv. civiliziranom društvu, još raspravljamo o tome kako se tko treba ponašati da ne bi postao žrtvom debila.
Paradoksalno, u velikom carstvu Džingis-kana vrijedilo je isto iako je čovjek bio poznat po okrutnosti pri opsadama gradova. Arapski kroničari pišu da si se cijelim područjem mogao voziti u kočiji punoj zlata, s predivnim djevojkama - ni tebi ni njima vlas s glave ne bi pala. Drumski su razbojnici dobro znali kako bi završili da je napadnu.
A mi, eto, nekoliko stoljeća poslije, u tzv. civiliziranom društvu, još raspravljamo o tome kako se tko treba ponašati da ne bi postao žrtvom debila.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Osim policiji koja bi je trebala, a to će i napraviti, umotati u dekicu i podnijeti prijavu zbog kršenja javnog reda i mira.
Što potiče na daljnje razmišljanje: naime, nema zakonskog propisa prema kojemu žena (ili muškarac, svejedno) ne smije gola hodati ulicom - o tome brinu moralna načela koja se pak stalno mijenjaju, a očito upravo taj rascjep ostavlja mogućnost za suluda tumačenja.
- Stitch
- Head Honcho
Postojao rascjep ili ne, suluda tumačenja treba strogo kažnjavati, daleko strože nego dosad. I bit će ih, gle čuda, manje nego prije. 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Ne možeš kažnjavati suludo tumačenje, to je ograničavanje prava na mišljenje, ali možeš kažnjavati sulude postupke. Ili kako god ih hoćeš nazvati.
Sada širim temu, ali ovo je još jedan od primjera kako kod nas there is not method in this madness. Odnosno ludilo se namjerno potiče, i to na svim razinama, kako bi se stvorila što veća zbrka.
Najprije, zbrljali smo trodiobu vlasti - samo je formalna, zatim smo zbrljali zakone i propise - nejasni su, opširno i pjesnički napisani, umjesto da budu suhoparni s taksativno nabrojenim kriterijima, a na kraju smo dopustili Crkvi - dopustili? potaknuli je na to! - te njezinim priljepcima (Vigilare i slični mutanti) da nam čitaju moralnu bukvicu.
Po stoti se put pitam jesmo li mi zbilja tako glup narod ili jednostavno nemamo muda: vidimo, znamo, a ne reagiramo.
- Stitch
- Head Honcho
Da, na to sam ustvari mislio. Nemam ništa protiv da pojedini debili misle kako su sve žene kurve koje treba ubiti kurcem, to je njihovo pravo. Sve dok to ne počnu provoditi u djelo, njihov mi idiotizam načelno ne smeta.MmeTipfeler wrote: ↑19 Dec 2018, 18:03Ne možeš kažnjavati suludo tumačenje, to je ograničavanje prava na mišljenje, ali možeš kažnjavati sulude postupke. Ili kako god ih hoćeš nazvati.
Potpisi su za budale.
Internet je pun virtualnih heroja koji bi istjerivali svoju verziju onanističke pravde, al kad zbilja zagusti nema ih ni na puškomet. Okej, društvo ima problem s nasiljem, ali jel se treba isčuđavat tome ko pura dreku ili promišljat o uzrocima i rješenju?
Nou šit. Padaju na to što same opjevavaju, al moji zaključci su idijotski?
Ou rajli? Pa kako bih mogao doći? Pod pretpostavkom da želim...
- Stitch
- Head Honcho
Verbalni su proljevi jedno kad je čovjek bogat, tada se mogu smatrati ekscentričnošću, a drugo kada je gol i bos - onda su samo znak frustracija i ozbiljnog nesnalaženja u životu. Smanji ih malo, dobro će ti doći. Nijedna žena ne voli šovinističke tirade, a cure osobito ne podnose kada te šovinističke tirade dolaze iz usta kronično nesposobnih mizoginih tutleka.
Školuj se, radi na sebi. Čuo kad za cjeloživotno obrazovanje? Tvoj sadašnji posao uopće nije bitan, za tri godine možeš biti negdje drugdje. Čini se mnogo, ali nije - tri godine potrebne su da prođeš sito i rešeto u svakom zanimanju, da ovladaš njime i postaneš majstor. Prošao sam ih dovoljno, znam. Glup nisi, nemotiviran možeš biti neko vrijeme, ali nikako ne zauvijek, zanimaju te razne stvari... Što čekaš, limun?
Potpisi su za budale.
Zivilo nam pravosudje 
Kriminalce i ubojice oslobodit, ali News Bar osuditi

https://www.telegram.hr/price/presuda-n ... a-nestaje/
Kriminalce i ubojice oslobodit, ali News Bar osuditi
- MmeTipfeler
U vezi s time, pogledaj serijal o Feral Tribuneu (1, 2, 3 i 4). Ne da se NewsBar može mjeriti s Feralom, ali ima jedno mjesto gdje Ivančić govori o tome kako je u "mladoj demokraciji" nastala još gora pizdarija nego u bivšoj državi: tobože imaš demokraciju i slobodu govora, a onda te kažnjavaju zbog toga. Situacija nam je ista kao i u 90-ima, samo što nema pravog oponenta vlasti.miky0 wrote: ↑29 Dec 2018, 10:57Zivilo nam pravosudje
Kriminalce i ubojice oslobodit, ali News Bar osuditi![]()
![]()
Kakve mrtve šovinističke tirade, ženska submisivnost koja graniči s hibristofilijom je od strane psihologije prepoznat masovni fenomen. Radi nje se žene vezuju za nasilne kretene što im se kad-tad obije o glavu. Ali nije popularno u društvu pričati o tome, radije se ljudi kampanjski zgražaju nad slučajevima koji iskrsnu po medijima tu i tamo, što je samo još jedan znak masovnog debilizma. Evo, sad možeš reći i da sam mizantrop.Stitch wrote: ↑29 Dec 2018, 10:12Da, ne želiš. Kiselo je grožđe.
Verbalni su proljevi jedno kad je čovjek bogat, tada se mogu smatrati ekscentričnošću, a drugo kada je gol i bos - onda su samo znak frustracija i ozbiljnog nesnalaženja u životu. Smanji ih malo, dobro će ti doći. Nijedna žena ne voli šovinističke tirade, a cure osobito ne podnose kada te šovinističke tirade dolaze iz usta kronično nesposobnih mizoginih tutleka.
Školuj se, radi na sebi. Čuo kad za cjeloživotno obrazovanje? Tvoj sadašnji posao uopće nije bitan, za tri godine možeš biti negdje drugdje. Čini se mnogo, ali nije - tri godine potrebne su da prođeš sito i rešeto u svakom zanimanju, da ovladaš njime i postaneš majstor. Prošao sam ih dovoljno, znam. Glup nisi, nemotiviran možeš biti neko vrijeme, ali nikako ne zauvijek, zanimaju te razne stvari... Što čekaš, limun?![]()
I otkad je ovo tema o meni i mojim frustracijama? I ti misliš da si pametniji nego što jesi.
Znaš, imam ja jednu sestričnu, koja je imala jednog strica (zapravo tatinog bratića)... vezala se za jednog brutalnog lika, dobila dvoje djece s njime... dobila je i puno batina (bila i u Latinici), pa je odlučila da pobjegne od njega... taj stric (inače omiljen lik u familiji, jako zabavan i dobroćudan, uvijek spreman da svakome pomogne) otišao je u njihov stan po njene stvari (ona je već pobjegla)... onaj brutalni lik ga je hladnokrvno ustrelio pred stanom. I nema dugo što je odslužio kaznu (tričavih osam godina), i ona sad opet živi s -pogodi kime?
A striko mrtav, njegova žena prolupala, djeca siročići s doživotnom traumom... eto, još jedan verbalni proljev.
Kaže se da narod ima (ja bih rekao -bira) vlast kakvu i zaslužuje. Licemjeran narod - licemjerna vlast.MmeTipfeler wrote: ↑29 Dec 2018, 13:48U vezi s time, pogledaj serijal o Feral Tribuneu (1, 2, 3 i 4). Ne da se NewsBar može mjeriti s Feralom, ali ima jedno mjesto gdje Ivančić govori o tome kako je u "mladoj demokraciji" nastala još gora pizdarija nego u bivšoj državi: tobože imaš demokraciju i slobodu govora, a onda te kažnjavaju zbog toga. Situacija nam je ista kao i u 90-ima, samo što nema pravog oponenta vlasti.
- Stitch
- Head Honcho
Ženska je submisivnost jedno. A drugo je tumačenje tog fenomena na kolektivnoj razini. Ne možeš generalizirati i pod zajednički nazivnik trpati što god ti drago, ne ide to tako. Barem u znanosti ne ide, drugo su birtijaška naklapanja.haram wrote: ↑30 Dec 2018, 12:09Kakve mrtve šovinističke tirade, ženska submisivnost koja graniči s hibristofilijom je od strane psihologije prepoznat masovni fenomen. Radi nje se žene vezuju za nasilne kretene što im se kad-tad obije o glavu. Ali nije popularno u društvu pričati o tome, radije se ljudi kampanjski zgražaju nad slučajevima koji iskrsnu po medijima tu i tamo, što je samo još jedan znak masovnog debilizma. Evo, sad možeš reći i da sam mizantrop.
Oh, varaš se. Da nisi frustriran, ne bi se toliko bavio negativnim. Štošta se tu dâ iščitati iako se trudim ne pisati isključivo o tebi. Poznajem tu retoriku, i ne dolazi iz usta sretno uvezanih i ubračenih. Otud onaj post.
Primjer je anegdotalan i stoga bezvrijedan u dokazivanju. No dobro ilustrira kockice na kojima gradiš svjetonazor.haram wrote: ↑30 Dec 2018, 12:09Znaš, imam ja jednu sestričnu, koja je imala jednog strica (zapravo tatinog bratića)... vezala se za jednog brutalnog lika, dobila dvoje djece s njime... dobila je i puno batina (bila i u Latinici), pa je odlučila da pobjegne od njega... taj stric (inače omiljen lik u familiji, jako zabavan i dobroćudan, uvijek spreman da svakome pomogne) otišao je u njihov stan po njene stvari (ona je već pobjegla)... onaj brutalni lik ga je hladnokrvno ustrelio pred stanom. I nema dugo što je odslužio kaznu (tričavih osam godina), i ona sad opet živi s -pogodi kime?
A striko mrtav, njegova žena prolupala, djeca siročići s doživotnom traumom... eto, još jedan verbalni proljev.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-