Chat
-
Eric the king
fejk njuz
al da je more cisto bome je
Evo, pogledaj ovo:
https://www.zagreb-airport.hr/putnici/i ... dolasci/27
Zagrebački je aerodrom jedan od rijetkih u ovom dijelu svijeta koji još radi, to i na SLO televiziji svako malo kažu kao opciju Slovencima za povratak kući. Ima letove iz svih bitnih EU zračnih čvorišta (London, Pariz, Amsterdam, Zürich, Frankfurt, Minhen, Berlin, .... ), ali je pitanje dokle. Po meni, možda do cca utorka/srijede, eventualno četvrtka.
Ne znam možeš li ikako do jednog od spomenutih EU gradova, ali ako ozbiljno misliš na povratak - požuri se!
Sretno!
Ustvari, krivo preneseno. Delfini se sada cesce viđaju u laguni nego prije ali nije da briju po Veneciji kao gondole.Eric the king wrote:
fejk njuz![]()
al da je more cisto bome je
Ryan mi naravno vratio nofce vrlo brzo. Ali vratio je 43,86 kn više (valjda tečajna razlika). Lijepo je dobiti nešto od ryana 
Rent a car mi vratio sve točno u lipu.
Rent a car mi vratio sve točno u lipu.
Nisam gledao tečaj, ovo je bilo 11.03.
Da se nije dogodilo sve ovo, u ovom trenutku smo trebali čekati na ukrcaj i započeti putovanje. I tako sam i ja uspio dočekati prvi otkaz putovanja ikada. Do sada sam uvijek uspio otputovati.
Da vjerujem u znakove, mogao sam to i predvidjeti. Imam već godinama PDF Lonely Planete od gotovo svih zemalja. I uvijek kada krenem negdje volim si pregledati određeni LP.
Zanimljivo, za Portugal ga nemam. Baš za njega ga nemam. Kada sam to shvatio malo me steglo u grlu i pomislio... ''ma to su gluposti'', sve će biti ok.
Nije ok. To šta ja sada sjedim na kauču i kukam, krivac je manjak tog portugalskog pdf-a. Moram ga nabaviti čim prije da razbijem prokletstvo. Ako ga tko ima, može sherati.

Da se nije dogodilo sve ovo, u ovom trenutku smo trebali čekati na ukrcaj i započeti putovanje. I tako sam i ja uspio dočekati prvi otkaz putovanja ikada. Do sada sam uvijek uspio otputovati.
Da vjerujem u znakove, mogao sam to i predvidjeti. Imam već godinama PDF Lonely Planete od gotovo svih zemalja. I uvijek kada krenem negdje volim si pregledati određeni LP.
Zanimljivo, za Portugal ga nemam. Baš za njega ga nemam. Kada sam to shvatio malo me steglo u grlu i pomislio... ''ma to su gluposti'', sve će biti ok.
Nije ok. To šta ja sada sjedim na kauču i kukam, krivac je manjak tog portugalskog pdf-a. Moram ga nabaviti čim prije da razbijem prokletstvo. Ako ga tko ima, može sherati.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Ja sam bas sad trebao biti negdje na plazi u Playa del Carmen na Lanzarotima i cugati jeftini gin.
Ali sjedim doma.
A najgore je, kad me pozovu na posao, nemam pojma kako cu do Slovenije.
Ali sjedim doma.
A najgore je, kad me pozovu na posao, nemam pojma kako cu do Slovenije.
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
Ajme kako nas je zatreslo 
Popadalo nam sve sa polica, malo skršenog staklovinja, srećom nema neke ozbiljnije štete
Popadalo nam sve sa polica, malo skršenog staklovinja, srećom nema neke ozbiljnije štete
collect moments, not things
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Ja na 9.katu, mislila da sam gotova..poootvaralo mi sve ormare i ladice, alkoho boce poppadle na pod ali preko susila pa se nisu razbile..izisla van, a ono gruoiraju se ljudi, pa u auto. Poginulo dijete u Đorđicevoj
. Geofizicarka Iva Dasovic (vidite FB), veli da ce biti oko 10 potresa od magnitude 4, jako neugodni, ali ne rade stetu..centar Zg je staticki los, to se predvidjalo.
Samo da smo svi zivi i zdravi.
U centru su puno nosivih zidova rusili zbog pregradnja, to je veliki problem.
Dijete je živo! Reanimirano, teško, ali živo.nasmijanonebo wrote: ↑22 Mar 2020, 09:27Ja na 9.katu, mislila da sam gotova..poootvaralo mi sve ormare i ladice, alkoho boce poppadle na pod ali preko susila pa se nisu razbile..izisla van, a ono gruoiraju se ljudi, pa u auto. Poginulo dijete u Đorđicevoj. Geofizicarka Iva Dasovic (vidite FB), veli da ce biti oko 10 potresa od magnitude 4, jako neugodni, ali ne rade stetu..centar Zg je staticki los, to se predvidjalo.
ne nasjedajte na sve novinarske priče.
Pratite samo stožer i geofizički odsjek.
S obzirom da je većina kasnijih vijesti sadržavalo riječ "reanimacija", rekao bih da postoji mogućnost da je mala - uistinu neko vrijeme i bila mrtva.
Što bi onda značilo da je veliko pitanje hoće li se ikada potpuno oporaviti, čak i ako preživi.
I ja u Gorici, jutros se osjetilo ali svi poslje ne..
Zagreb...uh te zgrade u centru ...fasada pada I kad nema potresa... uzas
Trenutno stanje kao neki film...da gledam mislila bi ok korona,al gdje jos ubacis I potres...ljudi ostanite doma,a sad idi van...kojima glupi scenarista.....djizus
Trenutno stanje kao neki film...da gledam mislila bi ok korona,al gdje jos ubacis I potres...ljudi ostanite doma,a sad idi van...kojima glupi scenarista.....djizus
Hej možda smo susjedeivana) wrote: ↑22 Mar 2020, 21:03I ja u Gorici, jutros se osjetilo ali svi poslje ne..
Da je ovo neki film za ovaj scenarij imao bi jako loše ocjene na IMDB. zamisli pandemija i onda lupi potres
-
- Information
-