Pogodi gdje sam bio/bila
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 803 times
- Been thanked: 1533 times
Kad imam vremena, i ja poskidam višak tagova. Volim linkove koji vode na Trkeljanje, a ne s njega.Gile wrote: ↑10 Apr 2020, 19:45Ja odem na https://postimages.org/ tamo uploadaš pa poslije uzmeš link za forum ili tako nešto, izbrišem višak i ostane samo dio koji je u imgCode: Select all
[img]...slika...[/img]
Potpisi su za budale.
To je vjerojatno jedan od onih aerodroma na kojima za sve destinacije pišu gejtovi tipa A8 ili B33, a samo za Zagreb piše Ž3856. 
I ovo je slikano u dijelu aerodroma gdje je taj gejt.
S obzirom da su današnji aerodromi bezlični u svojoj tipiziranosti, nema se tu kaj prepoznavat, moja prva dva pokušaja su Frankfurt i Beč.
I ovo je slikano u dijelu aerodroma gdje je taj gejt.
S obzirom da su današnji aerodromi bezlični u svojoj tipiziranosti, nema se tu kaj prepoznavat, moja prva dva pokušaja su Frankfurt i Beč.
Nije ni Njemačka ni Austrija. Evo može pomoć, znam da je težak zadatak.
Dakle riječ je o EU aerodromu a ja Ryanairom letim na drugi kontinent.
Nije ni Belgija. Da napomenem da nije ni Maroko sa druge strane, evo sada je još lakše. 
Nije Ukrajina, nije Budimpešta a nije ni Izrael.
Mislim da je sada ostala samo jedna zemlja na drugom kontinentu u koju Ryan leti. 
Nije ni Poljska. Ali je aerodrom u bivšem "istočnom bloku", vjerovatno je zamišljem megalomanski u neko prošlo doba pa sada izgleda pusto.
Eh, da, sofijski je aerodrom bio jednako pust i kad sam ja s njega letio, ali ne mogu znati je li to bilo normalno stanje ili zbog terorističkog napada u Burgasu samo par dana ranije.
OT: Ne mora nužno to biti željeznički kolodvor, ima (naročito na istoku Europe) još uvijek i aerodroma koji tako izgledaju.
Npr. do relativno nedavno je onaj u Harkivu slično izgledao (Marko će ga se sjetiti), ali je u međuvremenu i tamo izgrađen novi terminal.
Letio sam s par takvih i na Zelenortskim otocima. Da si baš napregnem memoriju, sigurno bih se sjetio još koje takve egzotike...
OT: Ne mora nužno to biti željeznički kolodvor, ima (naročito na istoku Europe) još uvijek i aerodroma koji tako izgledaju.
Npr. do relativno nedavno je onaj u Harkivu slično izgledao (Marko će ga se sjetiti), ali je u međuvremenu i tamo izgrađen novi terminal.
Letio sam s par takvih i na Zelenortskim otocima. Da si baš napregnem memoriju, sigurno bih se sjetio još koje takve egzotike...
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Malo vuce na trscanski zelj. kolodvor.
Italija?
Italija?
-
- Information
-