UĐITE! (službeni chat)
- Lord Byron
Imaš li fhr-prošlost za prijaviti milom, ili moramo poduzeti vještičje mjere prepoznavanja?oxygenproof » wrote:Hvala na dobrodošlici
- schmokljan
- schmokljan
Dobro nam došla LaTiTeA, bog te blagoslovio, napokon poštena žena na ovom forumu.
Ti znaš nešto o njenom poštenju?schmokljan » wrote:Dobro nam došla LaTiTeA, bog te blagoslovio, napokon poštena žena na ovom forumu.
Ili samo hoćeš reći da ostale nisu poštene? :kuhafrku:
- schmokljan
Poštena žena ne znači da je poštena u smislu poštenja, nego u smislu bivanja ženom. 
Ijoooj, ovo je još gore!schmokljan » wrote:Poštena žena ne znači da je poštena u smislu poštenja, nego u smislu bivanja ženom.
To znači da su ostale manje žene? : schmokljankuhafrku:
- schmokljan
zašto ti misliš da moj auto ima maglenke? :vintage:Lord Byron » wrote: Naravno da odmažu.
U pametnim automobilimani ne možeš imati upaljena duga svjetla skupa s maglenkama.
dobroveče svima. imam posla, moram proć kroz sve što ste od juče napisali
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Lord Byron
- Maleficent
Jel dobro il loše iznenađenje?
Tamo na onom forumu nisam imala nick u skladu sa slikom jer prilikom registracije nisam bila baš domišljata i skoncentrirana. Obožavam Maleficent pa sam ovdje ispravila stvar.
- Maleficent
4fun je baš maloprije bio kod mene na kavici.
Pokazala sam mu Trkeljanje, al nije ga oduševio baš broj ljudi. Veli da će ovaj forum propast.
-
- Information
-