Ja koristim svakojake kreme jer sam ovisna.
Trenutno su to:
Avene Clean-Ac (Pomaže koži da se oporavi od nekih agresivnijih tretmana. Ja ju koristim i kao podlogu za make up i dobra mi je. Cijena je oko 90kn, 40ml.)
SUNDANCE Med (Zaštitni faktor 25. Cijena oko 35kn. Odlična, imala sam mnogo skuplje kreme koje mi nisu odgovarale, a ova je super i kao podloga za make up, stavljam ju ako preko dana negdje idem.)
essence anti spot moisturizer (Koristim po potrebi. Smiri crvenilo, hladi, brzo se upije i super je. Cijena manje od 25kn.)
Balea zeleni serum, onaj za pore nešto nešto ( Koristim ga nakon što stavim kremu, a prije pudera. Ne znam treba li mi to uopće ali nek' se nađe, nije bilo skupo. Mislim da je manje od 20kn.)
Bioderm Cicabio (Trebala bi pomoći bržem obnavljanju kože. Ne znam djeluje li jer ju nisam puno koristila. Cijena je ispod 100kn. Kada se malo više pozabavim ovom kremom reći ću riječ-dvije o tome kako djeluje.)
Bebe young care creme ( Nisam imala prilike isprobati ju. Cijena je ispod 40kn.)
Avene Cicalfate ( Ne treba vam, ne treba ni meni iako sam mislila da mi treba. Gusta, masna krema. Kupite onu malu zelenu kremicu sa cinkom u dm-u za 5kn. Ovo košta manje od sto ali više od 50 i nije vam potrebno.)
I kombiniram Avene hydrance legere i LRP hydreane legere, odlične obje, za cijelo lice i kao podloga za make up. Cijene su tu negdje oko 140kn.
Vjerujem da ih imam još ali se ne mogu sada sjetiti.