O detaljima ću naknadno, kad riješim tehnikalije.
Povezivanje korisničkih računa
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 39 times
Instalirat ću novu ekstenziju kako bih svima omogućio povezivanje (linkanje) korisničkih računa. To ne znači spajanje, posrijedi je puko pojednostavnjivanje prijave i odjave - ako imate dva ili više računa, nećete se morati odlogirati. Prebacit ćete se na drugi jednim klikom.
Stitch
- trkeljanje
Procedura dakle glasi: User Control Panel > zadnja ikonica (iza Linked Accounts; to je za društvene mreže) > Account management > Account linking > Link account.
Namjerno pišem s testnog računa kako bi mi opcije bile što sličnije vašima.
Namjerno pišem s testnog računa kako bi mi opcije bile što sličnije vašima.
Probni korisnički račun.
Slijedite li upute, neće vam biti teško povezati se. I da, zanemarite poruku "The requested page could not be found." pri prelogiranju - ekstenziju treba ažurirati, nije posve kompatibilna s predloškom. No funkcionira. Kao što vidite. 
Još jedan probni korisnički račun.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 868 times
- Been thanked: 1662 times
Sad sam i tu poruku popravio - kad se prelogirate, sustav će vas vratiti na naslovnicu. Htio sam da ostanete na istome mjestu (temi, postu...), ali to je očito problematično.
Potpisi su za budale.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 39 times
Dodatak mi je praktičan, štedi vrijeme, ali kad bolje razmislim, nestali su svi kojima bi mogao koristiti. Didi je, mislim, imala pet računa, Leteća barem tri (ako ne i četiri), Nukac je također napravio jedan probni... Vrag će ga znati koliko je bilo nemoderatorskih ili neadministratorskih klonova. 
To ću sve banirati. Razumijem potrebu za testiranjem ili vježbanjem, takva kloniranja smatram opravdanima. Štoviše, slične račune imam i sâm. No nikad ih nisam zlorabio.
To ću sve banirati. Razumijem potrebu za testiranjem ili vježbanjem, takva kloniranja smatram opravdanima. Štoviše, slične račune imam i sâm. No nikad ih nisam zlorabio.
Stitch
-
- Information
-