Pa na nekim mjestima
Znate li neki vic?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Vic je varijacija na temu, star je valjda desetljećima, ali uvijek je aktualan kad je Sibir u pitanju.
Vic je varijacija na temu, star je valjda desetljećima, ali uvijek je aktualan kad je Sibir u pitanju.
Putin posjećuje jednu osnovnu školu u Moskvi kako bi u neposrednom razgovoru s djecom objasnio sve nedoumice oko intervencije u Ukrajini. Objašnjava im koliko je Rusija jaka kao država i kao nacija. Na kraju izlaganja ostalo je vremena i za pitanja.
Mali Saša ustane i kaže: "Imam dva pitanja. Zašto smo anektirali Krim i zašto šaljemo našu vojsku u Ukrajinu?" Putin odgovara: "Bravo, odlična pitanja! Mi...".
U tom času prekida ga školsko zvono i učenici izlaze iz razreda na mali odmor. Nakon povratka, pitanja se nastavljaju. Djevojčica Sveta ustaje i kaže: "Ja imam četiri pitanja. Zašto je Rusija anektirala Krim, zašto je naša vojska u Ukrajini, zašto je zadnje zvono zvonilo 20 minuta ranije i gdje je Saša?"
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Došla bakica doktoru i kaže: - Doktore, imam problema s učestalim vjetrovima. Zapravo, to i nije neki problem... Naime, oni su potpuno bez mirisa i ispuštam ih gotovo bez ikakva zvuka, samo što su jako učestali. Evo vidite... I sada, dok sam vam ovo govorila, pustila sam vjetar barem dvadesetak puta. Vi niste ništa primijetili jer su, kako sam vam već rekla, bez ikakva mirisa i gotovo bešumni.
- Hm, dobro - kaže doktor - uzmite ove tablete i dođite sljedećeg tjedna na kontrolu.
Eto bakice sljedećeg tjedna, ali sad jako uzrujane: - Doktore, nešto se dogodilo s mojim vjetrovima otkad sam počela piti one tablete! Još su onako tihi i učestali kao prije, ali sad su počeli užasno zaudarati!
- Dobro - kaže doktor - sinuse smo pročistili, a sad da vidimo što možemo napraviti da popravimo i vaš sluh!
- Hm, dobro - kaže doktor - uzmite ove tablete i dođite sljedećeg tjedna na kontrolu.
Eto bakice sljedećeg tjedna, ali sad jako uzrujane: - Doktore, nešto se dogodilo s mojim vjetrovima otkad sam počela piti one tablete! Još su onako tihi i učestali kao prije, ali sad su počeli užasno zaudarati!
- Dobro - kaže doktor - sinuse smo pročistili, a sad da vidimo što možemo napraviti da popravimo i vaš sluh!
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ravnozemljaš umre i dospije u Raj. Tamo susreće Boga.
Ravnozemljaš: "Zemlja je u stvarnosti ravna ploča, zar ne?"
Bog: "Ne, ne, ona je kugla, baš kao što kažu znanstvenici."
Ravnozemljaš: "Uh, nisam znao da je urota i dovde dospjela!"
Ravnozemljaš: "Zemlja je u stvarnosti ravna ploča, zar ne?"
Bog: "Ne, ne, ona je kugla, baš kao što kažu znanstvenici."
Ravnozemljaš: "Uh, nisam znao da je urota i dovde dospjela!"
Potpisi su za budale.
-
- Information
-