Da pokušaš sutra ponovno?
Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
ne vjerujem. možda samo ti dođeš do rješenja nakon što malo odležiš...a unda » wrote: sutra po noci? gotovo sigurno. mozda ne ponovit, ali nesto drugo..
ovo ne ide..ovo cu morat pustit da odlezi. onda ce se samo od sebe rijesit..
jel'? ali ne čini mi se baš da ti to smeta...a unda » wrote: ma kakvi. ove stvari su pametnije od mene. sve one tocno znaju sta i kako, ali zajebavaju. namjerno..
..naravno da smeta. nervira me kad nesto ne radi kako ja ocu, a za to je napravljeno.
dakle, neko od nas ne zna radit, a to nisam ja. valjda..
cuj, ako ti je dobro, aj spavat. ako ne spavas, nece ti bit dobro, ali ces onda htjet spavat.
idem ubit oko dva sata. mozda sanjam nesto bezveze ovaj put..
laku noc..:koen:
ja da ga zamislim?
o mjke ti mile, sta je ovo doslo..sve naopako, sve..
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Prebacio sam ti posljednja dva posta ovamo - ono nije tema za chat. 
Potpisi su za budale.
Ovo za 20 dana ne znam, al' ovo sa subotama pouzdano znam da nije tako.m.za » wrote: Zajebali su te, trebala bi imati bar 20
![]()
I tu su te zajebaliSubota nikome ne ulazi u GO.
Jednom mojoj prijateljici rođeni otac računa subote u GO, iako ih inače ne radi.
I nije jedina, znam ih još, koji doduše ne rade kod ćaće nego kod nekih drugih privatnika.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
A svašta se radi i svašta se može, sve dok te ne uloveMorticia » wrote:Ovo za 20 dana ne znam, al' ovo sa subotama pouzdano znam da nije tako.
Jednom mojoj prijateljici rođeni otac računa subote u GO, iako ih inače ne radi.
I nije jedina, znam ih još, koji doduše ne rade kod ćaće nego kod nekih drugih privatnika.
Ako radiš normalno radno vrijeme od ponedjeljka do petka, onda ti subota ne može doći u obzir za GO da se postaviš na glavu.
Samo što ljudi nekako ne vjeruju u pravnu državu pa se boje da bi mogli dobit otkaz požale li se kome osim uprave vodovoda.
Kako je moja susjeda objašnjavala svom sinu za volanom, kakve veze ima imaš li prednost ako se budala zabije u tebe.
ni na spremu, staž, rad u smjenama, djecu?Margarita » wrote: 18 dana je minimum koji ti moraju dati pa ti ni ne daju više.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
pa ni ovo sve zajedno ne može preko limita od 30. na djecu ionako izgubiš čim malko narastu. vrlo bih se rado odrekla 2 dana na rad u smjenamaMargarita » wrote: Ja sam počela s 18 dana, bez obzira na spremu i djecu. Svakih par godina dobijem po jedan dan na staž.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Već 2 godine je minimalno 20 dana za petodnevni tjedan, za šestodnevni 24.Margarita » wrote: Blagdani su mi dani posebni samo po tome što radim hrpu stvari iz pristojnosti. Što pravim ručak po nekakvim pravilima za koje me baš briga, stavim stoljnjak s kičastim božićnim motivima, ili jedemo ribu kad mi se jede meso, ili jedemo šarena jaja, i pozivamo ljude na ručak ili im odlazimo na ručak i onda ja pojedem juhu i smišljam kako zbrisat jer mi ide na živce slušati nekoga dok jedem. Ljudi mi nedostaju kad mi i ako mi nedostaju, ne nedostaju mi zato jer je neki blagdan. Najčešće se javim u te dane za dežurstva.
Subota se računa u godišnji iako radiš pet dana tjedno ako neki dio firme radi 6 dana tjedno. Tako je bilo kod nas. 18 dana je minimum koji ti moraju dati pa ti ni ne daju više.
netočno.blaze » wrote: pa ni ovo sve zajedno ne može preko limita od 30. na djecu ionako izgubiš čim malko narastu. vrlo bih se rado odrekla 2 dana na rad u smjenama
državne službe. 33 dana
pa si vi mislite
(ne, ne govorim o sebi. ja imam 21 dan)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-