Gdje je najbolje živjeti u Hrvatskoj?
Zanimljivo, ljudima su obično simpatični. Možeš li obrazložiti?Morticia » wrote:Vidim da bi mnogi rado živjeli u Istri.
Nikad. Meni su Istrijani strašno antipatični.
Čast izuzetcima.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ne znam točno zašto.
Nekako su mi... Falši.
Umjereni, radišni, vrijedni, blablabla...
A ja u svemu tome vidim isključivo veliku želju za parama.
Pokojna nona mi je rođena Istrijanka i obožavala sam je. Ali većinu onih koje sam upoznala (a upoznala sam ih dosta, obzirom da živim u Rijeci) mi nikako nisu legli.
Plus što me njihov "jezik" nervira do ludila.
Nekako su mi... Falši.
Umjereni, radišni, vrijedni, blablabla...
A ja u svemu tome vidim isključivo veliku želju za parama.
Pokojna nona mi je rođena Istrijanka i obožavala sam je. Ali većinu onih koje sam upoznala (a upoznala sam ih dosta, obzirom da živim u Rijeci) mi nikako nisu legli.
Plus što me njihov "jezik" nervira do ludila.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
What she said.Morticia » wrote:Po meni Rijeka ili Zagreb. Kad smo odlučivali gdje ćemo živjeti bilo je samo pitanje tko će prvi dobiti posao u gradu onog drugog.
On je pobijedio i tako se skrasismo u Rijeci.
Konkretno, da mogu birati - U Rijeci Belveder ili Bulevard , u Zagrebu Bukovac.
Možeš li mi reći kojim si to algoritmima došao do Bukovca?Ze. » wrote:
What she said.![]()
Konkretno, da mogu birati - U Rijeci Belveder ili Bulevard , u Zagrebu Bukovac.
Morticia wrote: Plus što me njihov "jezik" nervira do ludila.
Ali nisu napuhaniji od Dalmatinaca.klonka » wrote: Napuvani su.Moj dalmatinski mentalitet ne dozvoljava mi da itko bude napuvaniji od mene.
![]()
Otkada ti voliš monsunske klime?klonka » wrote: Ontopic. Rijeka.
Ma je, ali Srbi se hvale pljeskavicom, kajmakom i kačkavaljem, a toga nemamo pa mi se uvijek drago nakrkati tih delicija kod njih, a ovi Istrijani mi se kurče maslinovim uljem, vinom i pršutom, a to mi ponos ne bi dao da priznam da je bolje nego dalmatinsko sve kad bi i bilo.
Nabijem im hvalisanje u dupe iredentističko. I more nam je bolje od one plitke poplavljene baruštine od doline Dun... rijeke Po, a o plažama da i ne govorim.
Marune i tartufe im priznajem. 
Ne volim monsune, ali skužila sam da mi je grad po mjeri. Unatoč kišurinama, klima je bolja nego u Zagrebu, a imaju i more. Idealna kombinacija Splita i Zagreba, a manje seljačka od jednog i od drugog.
Ne volim monsune, ali skužila sam da mi je grad po mjeri. Unatoč kišurinama, klima je bolja nego u Zagrebu, a imaju i more. Idealna kombinacija Splita i Zagreba, a manje seljačka od jednog i od drugog.
gonj špadi
Nikada nigdje nisam toliko pokisao kao u Rijeci. Tamo je više kiše nego u Zagrebu, a po zimi je snijeg bolja opcija od kiše.klonka » wrote:Ma je, ali Srbi se hvale pljeskavicom, kajmakom i kačkavaljem, a toga nemamo pa mi se uvijek drago nakrkati tih delicija kod njih, a ovi Istrijani mi se kurče maslinovim uljem, vinom i pršutom, a to mi ponos ne bi dao da priznam da je bolje nego dalmatinsko sve kad bi i bilo, nabijem im hvalisanje u dupe iredentističko. I more nam je bolje od one plitke poplavljene baruštine od doline Dun... rijeke Po.
Ne volim, ali skužila sam da mi je grad po mjeri. Unatoč svemu, klima je bolja nego u Zagrebu, a imaju i more. Idealna kombinacija Splita i Zagreba, a manje seljačka od jednog i od drugog.
O gradskosti neću, ali o ruralnosti hoću, Rijeka ima puno forniji okoliš od Zagreba.
Ali nema najljepše groblje na svijetu.
- rose madder
navodno i vise nego u londonuvrrrlet » wrote:
Nikada nigdje nisam toliko pokisao kao u Rijeci. Tamo je više kiše nego u Zagrebu, a po zimi je snijeg bolja opcija od kiše.
ali imamo jedno od 3 najstarija u europi za kucne ljubimceAli nema najljepše groblje na svijetu.
Da strava u novinama nije oveća, život bi bio skroz zgodna pojava.
Vi ih zakapate? Mi ih pojedemo, a od krzna napravimo tepih.rose madder » wrote: navodno i vise nego u londonu![]()
ali imamo jedno od 3 najstarija u europi za kucne ljubimce
- rose madder
barbari jedni obicni.vrrrlet » wrote:
Vi ih zakapate? Mi ih pojedemo, a od krzna napravimo tepih.
Da strava u novinama nije oveća, život bi bio skroz zgodna pojava.
Znam gdje nije - u većini Slavonije 
Gdje je najbolje? Valjda u većim gradovima. Ima i više kontejnera za kopat po njima.
Gdje je najbolje? Valjda u većim gradovima. Ima i više kontejnera za kopat po njima.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Istra je nova Provansa i/ili Toskana, a Dalmacija je nova Sicilija!klonka » wrote:Ma je, ali Srbi se hvale pljeskavicom, kajmakom i kačkavaljem, a toga nemamo pa mi se uvijek drago nakrkati tih delicija kod njih, a ovi Istrijani mi se kurče maslinovim uljem, vinom i pršutom, a to mi ponos ne bi dao da priznam da je bolje nego dalmatinsko sve kad bi i bilo.Nabijem im hvalisanje u dupe iredentističko. I more nam je bolje od one plitke poplavljene baruštine od doline Dun... rijeke Po, a o plažama da i ne govorim.
Marune i tartufe im priznajem.
![]()
Biti i mniti svemiropolisno
Pošteno.Ze. » wrote:
Algoritmom nostalgije. Znam da ima ljepših kvartova, ali mi je ovaj prirastao srcu.
Loša, vina su im kisela, a žene su neupotrebljive za seks zbog naglaska. Bregi su doduše krasni.Pješčana wrote:što je sa Zagorjem? kakva je kvaliteta života tamo?
i zagorski muškarcislafko » wrote:Ali i opasni upravo zbog kiselišem prepunih vozača tjuniranih Golfova i Oplova.
Ovo s neupotrebljivošću Zagorki zbog naglaska je istina. Šteta, a ima ih full zgodnih.
šteta dobrih tijela.
jedan od jačih turn offova je zagorski jezik
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Potpisi su za budale.
-
- Information
-