Lak za nokte
- Beta ženka
A kako se to nanosi, mislim - dal na još neosušeni lak? Jer onda imam osjećaj da bi samo nastalo mrljanje sve u šesnaest. A kaže da je za brzo sušenje - a nadlak? 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Nanijela sam ga na neosušeni lak, nije se ništa razmrljalo, štaviše, lijepo se ujednačilo, nije promijenilo boju, za 10 minuta je bio tvrd ko kamenBeta ženka » wrote:A kako se to nanosi, mislim - dal na još neosušeni lak? Jer onda imam osjećaj da bi samo nastalo mrljanje sve u šesnaest. A kaže da je za brzo sušenje - a nadlak?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
Almost Rosey
- Beta ženka
Fala na info. I u pm, sad ću morati kupiti i to.Herp » wrote:
Nanijela sam ga na neosušeni lak, nije se ništa razmrljalo, štaviše, lijepo se ujednačilo, nije promijenilo boju, za 10 minuta je bio tvrd ko kamen
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Nije bed, košta oko 14 kuna.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
Almost Rosey
Aha, kako da se izrazim?Almost Rosey » wrote:Ja sam čekala da se donji* osuši.
*Catrice Out of Space LE C02 Houston's Favorite
Kurčina.
Da, to je sasma dobar opis.
A što se sve moglo za tih 17kn kupiti
-
Almost Rosey
Nalakirala sinoć, netom prije spavanja. Sve predivno, suho, tvrdo, sjaji se.
Do večeras (a nisam orala ni kopala, nisam čak ni suđe prala) lak okrhnut na nekoliko mjesta. Nije mi jasno što točno štiti taj nadlak?
Do večeras (a nisam orala ni kopala, nisam čak ni suđe prala) lak okrhnut na nekoliko mjesta. Nije mi jasno što točno štiti taj nadlak?
Ja nalakirala u nedjelju popodne, zericu orala i kopalaAlmost Rosey » wrote:Nalakirala sinoć, netom prije spavanja. Sve predivno, suho, tvrdo, sjaji se.
-
Almost Rosey
Problem je u toj bočici
Catrice je nedosljedan po tom pitanju, zasrane su im konkretne bočice, a ne same boje/linije.
Catrice je nedosljedan po tom pitanju, zasrane su im konkretne bočice, a ne same boje/linije.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Pih. Ja fakat imam osjećaj s tim Catrice i Essence lakovima, i ovim drugim popratnim proizvodima, da je lutrija izvući dobar ili loš proizvod.
Ono, ljudi često imaju totalno različita iskustva.
Meni se Beam Me, Scotty nije ljuštio, a Houston jeste.
Ja koristim onaj Essence Better Than Gel top coat. Dobar.
-
Almost Rosey
U bokte
London's Weather Forecast stoji duže
Doduše, i nokte sam skratila, pa je možda (i) u tome stvar.
Meni su Essence lakovi bili smrt za nokte.Melody » wrote:Pih. Ja fakat imam osjećaj s tim Catrice i Essence lakovima, i ovim drugim popratnim proizvodima, da je lutrija izvući dobar ili loš proizvod.
Od njih su mi se listali što mi se nikad nije događalo.
Catrice su bolji, ali što se trajnosti tiče kako koja boja.
Nego, nekad mi se čini da kvaliteta laka ovisi o boji.
Lakovi crvenih nijansi u pravilu trebaju jedan premaz, ne zgusnu se ni nakon par mjeseci i dugo mi traju na noktima.
Za razliku od njih sve plave/sive/crne nijanse mi se brzo zgusnu i nelijepo se mažu.
The planet is fine. The people are fucked.
Meni na rukama trenutno lak od, hm, sram me reći koliko godina.sabaa » wrote:Možda sam ja pehist, ali baš mi se desi da mi se zgusnu.![]()
Možda jer ih često ne mažem, ali rijetko koji lak sam potrošila, većinom ih se rješavam kad postanu gusti i teško razmazivi.
Njega sam, doduše, malo zaliječila kojom kapljicom acetona, ali eto, dura već
Naravno, to nije izvedivo sa svima, onih Quori drekeca sam pobacala masu.
Zavidim ti, pogotovo jer me srce boli baciti lak u nijansi kakve više nema za kupiti, a postao je toliko gust da njime mogu komotno podletati zidove.
I nije mi to stvar samo sa najjeftinijim lakovima, nego i ovim malo skupljim.
Baksuz sam.
Istina nisam nikad kupovala one najskuplje tipa Chanel i takve...
Baksuz sam.
The planet is fine. The people are fucked.
Ovi moji dinosauri koje cijedim još od faksasabaa » wrote:Zavidim ti, pogotovo jer me srce boli baciti lak u nijansi kakve više nema za kupiti, a postao je toliko gust da njime mogu komotno podletati zidove.
Baksuz sam.![]()
S druge strane, imam i S-he koji se dosta dobro drži usporedo s njima.
Jesi li probala razrijediti lakove acetonom kad bi se počeli zgušnjavati?
-
- Information
-