ou jeaElliQuinn » wrote: Što me podsjeti da moram frizerki...
we will be strong
A kako si nas našla? Zanima me profesionalno, je li.
Nema problema.
Nakon što ovako grudnjak poleti nitko ti neće zamjeriti što mu se obraćaš sa 'ti'Aristocat » wrote:
osjecam se slobodno, slobodnije...
Story of my life.Aristocat » wrote: Prvo sam primjetila da nema nekih nickova koji su mi bili poprilicno interesantni.
...
Sinoc sam iz dosade prelistavala neki podforum, kokosinjac mislim, lol. Tamo se povela rasprava o moderatorima i svemu tome, a kako sam ja znatizeljno zensko kliknula sam na link koji je netko stavio na ovaj forum. I voila! Nasla se u svijetu svih onih koje rado citam! Nevjerovatno.
Ovo je kao da je netko napravio film sa svim mojim najdrazim glumicima.![]()
Teško, s obzirom da ni mene ne doživljava previše lejtli. Ima valjda dovoljno svojih problema, pa mu se ne da.AdMulica » wrote: EDIT: CHIRO!!!! nabavi mi smajlića od torea! onoga raspu sa božićnom kapicom!
fala
Hvala. Bolje te nasla.ex_anais » wrote:Dobrodošla, Aristocat. Sviđa mi se tvoj avatar. A i nick.
Hvala. Osjecam toplu dobrodoslicu i nadam se da cu znati uzvratiti gostoprimstvo kako dolikuje.Morticia » wrote:Dobrodošle!
Ohh... pa s cime?
kako mi je to drago procitati.
Ma znam da si cura.Aristocat » wrote:
Curka sam ja. Sestra.![]()
Sad se i ja smijem. Majke mi ja mislim sve sto kazem. Sto ti bi da si se odvalila smijati?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest