Nema pacikli.
Sve cure koje rade su odlične, ali jedna je baš gonič robova. Ta mi je najdraža.
Našla sam ih sebi u blizini i ne izgleda mi loše. Koliko puta tjedno se ide, koliko košta?Ajvi » wrote:To su ti ovi http://www.magicwell.hr/arhiva.html.
Nema pacikli.
Sve cure koje rade su odlične, ali jedna je baš gonič robova. Ta mi je najdraža.
Jel da?Ajvi » wrote:Morala sam sad proguglat tu zumbu. Nisam pogledala video do kraja, bilo mi je neugodno.![]()
Ne sviđa mi se.
pa, nisam baš sigurna. ovo što sam ja našla nudi ili ili opcije, a ne "možete dva-tri put tjedno, kad vam posao dopusti"Ruralna » wrote:
Ako u mom selu imaju centri koje rade grupe za smjene, onda ćeš valjda i ti naći šta![]()
.
Ne znam kako ti je ovdje uletio tai chi. U većini slučajeva radi se samo forma, što ti dođe kao nešto dinamičnija joga. Ako radiš gurajuće ruke, nije da nema opterećenja, ali nema baš puno ispucavanja stresa i učvršćivanja guzice.A.P. » wrote:Pilates je pederana, bilokakva vrsta aerobika will do. Ili, ono što je više in, a i bolje za ispucavanje stresa/dinamičnost/učvršćivanje guzice su bilokoji tae bo, tai chi, zumbe, brazilske razne borilačke vještine. Većina klubova ih drži skupa s aerobicima, pilatesima i to.
Random nabrajanjem svega što mi otprilike zvuči slično!Lastan » wrote: Ne znam kako ti je ovdje uletio tai chi.
Južnjačka škola kung fua. Prilično popularan jer je to vještina s kojom je počeo Bruce Lee.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests