EP 2012 play-off: Turska-Hrvatska
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ma zezam Undu malo, a i nadam se da će više tema donijet novi PDF.
Nema fakat potrebe za novom temom, šta će nam 10 tema od po dvije strane.
Ali ono s kladionicom se nisam zezala, to bi moglo bit zasebno.
Nema fakat potrebe za novom temom, šta će nam 10 tema od po dvije strane.
Ali ono s kladionicom se nisam zezala, to bi moglo bit zasebno.
- schmokljan
Sorry unda.
Današnja tekma, osim kad nas je Plete spasio, jer je linijski sudac idiot, strogo kontrolirana. Čak previše za moj ukus, ali bitno da smo na EP.
Chiro - čak smatram da je u neku ruku dobro što ćemo biti u trećoj jakosnoj skupini. Uvijek igramo bolje protiv jakih, koji ne igraju bunker, a nitko neće, kao što si već rekao, biti ni najmanje sretan kad nas izvuče.
Današnja tekma, osim kad nas je Plete spasio, jer je linijski sudac idiot, strogo kontrolirana. Čak previše za moj ukus, ali bitno da smo na EP.
Chiro - čak smatram da je u neku ruku dobro što ćemo biti u trećoj jakosnoj skupini. Uvijek igramo bolje protiv jakih, koji ne igraju bunker, a nitko neće, kao što si već rekao, biti ni najmanje sretan kad nas izvuče.
Nema se što previše drobiti o utakmici. Odrađena točno onako kako je trebalo, bez previše rizika. Obrana je bila nešto nesigurnija nego zadnji put, ali to je razumljivo jer su bili pod jačim pritiskom. Sad polako i ozbiljno selektirat momčad do Eura, izbacit kukolje i možda možemo očekivati drugi krug natjecanja.
Biti drugi ili treći pot na Euru i nije neka razlika. Sve na kraju ovisi o bingo ždrijebanju.
Biti drugi ili treći pot na Euru i nije neka razlika. Sve na kraju ovisi o bingo ždrijebanju.
0 new messages
složija bi se s ovim. garant bi poklekli od nekih grka ili šveda, dok su nam švabe i talijani redovite mušterijeschmokljan » wrote:Chiro - čak smatram da je u neku ruku dobro što ćemo biti u trećoj jakosnoj skupini. Uvijek igramo bolje protiv jakih, koji ne igraju bunker, a nitko neće, kao što si već rekao, biti ni najmanje sretan kad nas izvuče.
ljudi su nedavno spojili euro i spdaze » wrote:Ma koji Španjolci. Ti mogu dobiti samo na neku grešku suca i to ono uno zero basta.
- nina williams
Dobra nam skupina. 
Zašto niko ne piše po Sportu?
Zašto niko ne piše po Sportu?
Ae, nije loša skupina. Strah me samo da suci opet ne guraju Španjolce, ali inače dalo bi se proći.
0 new messages
- nina williams
A nu tebe đe pored Španjolaca i Talijanaca rad Iraca kukaš.
Jel to nešto sentimentalno il što loše igramo s "malima"?
Inače, kako sad stvari stoje, mislim da nećemo proć skupinu, osim ako Španjolcima ne bude svejedno na kraju, pa izađu sa žnj ekipom.
Nezgodno slutim remi protivu Iraca, a bome i protiv Talijana, oni će vjerojatno s 3 boda proć dalje.
(Ono, tri puta po jedan.)
Inače, kako sad stvari stoje, mislim da nećemo proć skupinu, osim ako Španjolcima ne bude svejedno na kraju, pa izađu sa žnj ekipom.
Nezgodno slutim remi protivu Iraca, a bome i protiv Talijana, oni će vjerojatno s 3 boda proć dalje.
(Ono, tri puta po jedan.)
Uvijek se nosim zeleno, sad ne znam što ću 10.6. 
Za ostale mi se jebe, ionak ćemo spušit. Iako bih Talijane rado poslala doma, al osjećam da će se opet šupski provuć.
Bilo bi krasno kad bi Irska pobijedila Španjolsku, to su im dužni još od Svjetskog 2002., al znam da neće. Imam dojam da im je ekipa poprilično stara.
Al dosadne li skupine A, majko draga.
Za ostale mi se jebe, ionak ćemo spušit. Iako bih Talijane rado poslala doma, al osjećam da će se opet šupski provuć.
Bilo bi krasno kad bi Irska pobijedila Španjolsku, to su im dužni još od Svjetskog 2002., al znam da neće. Imam dojam da im je ekipa poprilično stara.
Al dosadne li skupine A, majko draga.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
- Information
-