Kad sam bila mala susjed mi je iz čiste obijesti nogom srušio snješka.
A kod nas baš i nema snijega često ...
Kad je pocelo ljeto ispod vozačkog sica sam mu ostavila izbužanu vrećicu sa dvi tri srdele.
Osveta, susjedova krava i svima po zaslugama
I kako si se osjećala potom?Moment » wrote:Kad sam bila mala susjed mi je iz čiste obijesti nogom srušio snješka.
Kad je pocelo ljeto ispod vozačkog sica sam mu ostavila izbužanu vrećicu sa dvi tri srdele.
Eto. Dobro izvedena osveta može ti izmamiti osmijeh na lice još godinama kasnije. QED.Moment » wrote:U pocetku mi je bilo svejedno.
Šou je nastao nakon par dana dok sam ga sa balkona gledala kako traži izvor smrada.
To je moja maloljetna verzija one: osveta se servira hladna...
Isuše kako ja tebe volimMoment » wrote:Kad sam bila mala susjed mi je iz čiste obijesti nogom srušio snješka.
Voljela bih i sama imati toliko kreativnosti.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Osveta je gubljenje vremena i energije. Imao sam toga više na raspolaganju kad sam bio mlađi, zato sam se i svetio. Sad samo odmahnem rukom, ne da mi se. Osmijeh upućen neprijateljima najbolja je osveta. 
Potpisi su za budale.
Često se desi da se ljudima koji me povrijede dogodi nešto ružno. I onda ja osjećam krivnju i brinem se da nisu moje loše misli nekako utjecale na to. Znam da je to glupost i da je to samo moja umišljenost koja mi pripisuje nadnaravne moći.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Nico, jesi li ti to hakirala Margaritin račun?Margarita » wrote:Često se desi da se ljudima koji me povrijede dogodi nešto ružno. I onda ja osjećam krivnju i brinem se da nisu moje loše misli nekako utjecale na to. Znam da je to glupost i da je to samo moja umišljenost koja mi pripisuje nadnaravne moći.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
-
- Information
-