Kako bi sebi onemogućila pisanje ovdje i imala više vremena za učenje.Lastan » wrote: A zašto si se dala banirati?
Muška sigurna kuća
Upravo mi Mulica poslala poruku da moram prenijet najljepše pozdrave njenim nogometašima i da će, kad se vrati, zalijepit svoje sise na topik. 
I usput kaže da ste impotentni pederi i da joj falite, te da joj je vruće i mora se skidat.
Pokte, ta može nesuvislo blebetat i u sms-u.
I usput kaže da ste impotentni pederi i da joj falite, te da joj je vruće i mora se skidat.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ne znam, meni ta poruka zvuči suvislo. Jesi sigurna da si je dobro prenijela?dejzi » wrote:Upravo mi Mulica poslala poruku da moram prenijet najljepše pozdrave njenim nogometašima i da će, kad se vrati, zalijepit svoje sise na topik.
dejzi » wrote:Upravo mi Mulica poslala poruku da moram prenijet najljepše pozdrave njenim nogometašima i da će, kad se vrati, zalijepit svoje sise na topik.
reci joj da jedva preživljavam bez nje, te da je pokrenuta akcija na nogometu da saznam ono šta mi nije rekla
večer ka
Kolega, kaže se fale mi njene sise.Playlife » wrote: reci joj da jedva preživljavam bez nje,
0 new messages
-
- Information
-