Chiro, kad je tebi ispit?
Birtija do faksa
Ako upišeš nešto što ne voliš, bit će ti odvratno teško.
Izlogiraj se s internetsa ako ne želiš da ti bude kao nama.
Nisu fakulteti problem, mi smo.

Eto, ti čak počinješ učit, a da i ne znaš kad je ispit. To je veliki korak.
Izlogiraj se s internetsa ako ne želiš da ti bude kao nama.
Jasno, jasno. Uvijek su oni krivi.
Eto, ti čak počinješ učit, a da i ne znaš kad je ispit. To je veliki korak.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Stranu na šalu, ja sam razvio gotovo do savršenstva sve moguće načine eskiviranja učenja. Kad sam trebao učiti i samo učiti, ja sam ganjao ženske, pa novce, pa oboje.
U trenucima kad ne ganjam žene i novce, rušim sve moguće rekorde na igricama na mobitelu i PC-u, te se bavim kojekakvim sportskim aktivnostima koje mi oduzimaju vrijeme i energiju. Bože, kako sam ja glup čovjek.
U trenucima kad ne ganjam žene i novce, rušim sve moguće rekorde na igricama na mobitelu i PC-u, te se bavim kojekakvim sportskim aktivnostima koje mi oduzimaju vrijeme i energiju. Bože, kako sam ja glup čovjek.
Skinheadsi, takav si!
Pa što je to? Govori!MightyMe » wrote:Ajme kad vas vidin da vas faks toliko ubija muka mi dođe![]()
Ja bi sad trebao odlučiti što upisati, al nemam ideje. Tj. imam ideju, al ne znam koliko mi je to pametno. Ne vjerujem da je baš lako naći posao s time, a to tako volim
Problem mi je to što mi je druga opcija, informatika, isto draga, ali ne toliko... I baš bi mi bilo žao da ne upišem ono što volim najvišedejzi » wrote:Ako upišeš nešto što ne voliš, bit će ti odvratno teško.
Ma dobro je meni, moram vidjet sve sve slučajeve. I one koji se šetaju 5 godina kroz faks i one koji umiru 5 godina kroz faks.Izlogiraj se s internetsa ako ne želiš da ti bude kao nama.
Btw. ova zadnja rečenica zvuči kao da si na prvom sastanku alcohol anonymousa
Iskreno, nije daleko od istine.
Skinheadsi, takav si!
MightyMe » wrote: Fizika, al samo ne nastavnički smjer
Ijooj, moglo bi ti se neisplatiti u HR. Ali bi mogao i ne ostati ovdje.
Evo, obećavaju da će HR uskoro u EU, a to bi trebalo biti prije tvoje diplome.
Nije baš tako problematično.
:senzibilno treptanje:Chiro » wrote:
Pih, skoro sam se i oženio, samo da ne moram učiti.![]()
Srećom, to je jedan od rijetkih trenutaka u životu kad sam odreagirao trezveno i pobjegao glavom bez obzira.
Ako voliš jako jako, upiši.MightyMe wrote: Problem mi je to što mi je druga opcija, informatika, isto draga, ali ne toliko... I baš bi mi bilo žao da ne upišem ono što volim najviše![]()
I vidim da je fizika, ima ti fizičara tu pa ih upitaj za iskustva.
Kako to misliš, umiru 5 godina kroz faks?Ma dobro je meni, moram vidjet sve sve slučajeve. I one koji se šetaju 5 godina kroz faks i one koji umiru 5 godina kroz faks.![]()
Btw. ova zadnja rečenica zvuči kao da si na prvom sastanku alcohol anonymousa![]()
Ih, da je samo 5.
Znam, pokušavam i s tom mjerom kad ostale nisu pomogle.
Pa meni je dugoročni cilj negdje pobjeć, al ne da bježanje bude samo sebi svrhom nego da stvarno napredujem u inostranstvuTea Tree wrote:![]()
Ijooj, moglo bi ti se neisplatiti u HR. Ali bi mogao i ne ostati ovdje.![]()
Evo, obećavaju da će HR uskoro u EU, a to bi trebalo biti prije tvoje diplome.
Nije baš tako problematično.![]()
Al pošto sam ja nesposoban se boriti se za sebe, teško će to biti.
A jeldejzi » wrote: Ako voliš jako jako, upiši.
I vidim da je fizika, ima ti fizičara tu pa ih upitaj za iskustva.
Zapravo, nije bitno, valjda će se sami javit, planiram otvorit neku temu, al kad budem imao više inspiracije od jedne rečenice
Pa to je prvi najniži broj ako brojevi idu 0, 5, 10, 15... Ili nije?Kako to misliš, umiru 5 godina kroz faks?![]()
Ih, da je samo 5.
Znam, pokušavam i s tom mjerom kad ostale nisu pomogle.
Btw. ajd učit, ostavi se foruma
Vjerujem da hoće.MightyMe » wrote: A jelKoji, koji?
Zapravo, nije bitno, valjda će se sami javit, planiram otvorit neku temu, al kad budem imao više inspiracije od jedne rečenice
Joj, samo ću reći da se nadam da neću dogurat do 10.Pa to je prvi najniži broj ako brojevi idu 0, 5, 10, 15... Ili nije?
Pa nije bježanje sebi svrha. Studirat ćeš i završiti ono što voliš, a nakon toga (se možda i situacija u HR popravi hahaha) ćeš otići.MightyMe » wrote: Pa meni je dugoročni cilj negdje pobjeć, al ne da bježanje bude samo sebi svrhom nego da stvarno napredujem u inostranstvu
Al pošto sam ja nesposoban se boriti se za sebe, teško će to biti.
Ma što bi bio nesposoban, ne izmišljaj.
Ako se sada tek trebaš upisati na faks, znači da imaš 18.
Do kraja faksa ćeš vidjeti jesu li ti se popravile sposobnosti
I to što ti Ankica Tuđman nije baba, ne znači da si TI nesposoban.
-
jednokratni klon
Kvragu. Večeras sam zabušavala. Iako nisam bila na netu. Užas. Sad ću opet ići pa kad zaspim, zaspim. Premjestila sam se u kuhinju jer su ovi opet raspalili glazbu i onda sam tamo zabuljila u neku seriju. Pa sam išla do trafike po kolu.
I onda sam buljila i ništa nisam pamtila.
Ali, ponosna sam na popodnevnu koncentraciju.
Ali, ponosna sam na popodnevnu koncentraciju.
Ma da, najveći dio tog problema mi je to što mi je neugodno upoznavati se i komunicirati sa nepoznatim ljudima, ali hvala na riječima podrške 
btw. ne znam zašto imam osjećaj da svi koji su ovo pročitali me doživljavaju kao prištavog, cvikatog čudaka
btw. ne znam zašto imam osjećaj da svi koji su ovo pročitali me doživljavaju kao prištavog, cvikatog čudaka
Pa dobro, nije to nikome baš onako, ugodno. Svi osjećaju početnu nelagodu. To ne znači da si nesposoban za išta.MightyMe » wrote:Ma da, najveći dio tog problema mi je to što mi je neugodno upoznavati se i komunicirati sa nepoznatim ljudima, ali hvala na riječima podrške
Ne vjerujem da te tako netko doživljava.
Osim toga, ti možeš imati 50 godina i nama tu sad pričati: joooj, ne znam na koji ću faks.
Prije će netko to pomisliti.
Neće, zezam se.
Sad tek ovo vidim. Ni pod razno nemoj upisati ono što ne voliš, studirat ćeš najmanje osam godina! I onda ćeš tu kukati i tražiti vlastiti ban i ljudi će ti se smijati.
I bit ćeš sve gluplji i sve ćeš manje stranica moći naučiti. Upiši ono što voliš makar smetlario čitav život. Ionako ćeš ako upišeš krivi faks. 
-
Almost Rosey
Imam mentoricu
nemam temu, nemam ništa osim okvirne ideje, ali mentoricu imam 
-
- Information
-