ajd neka, neka i vama na sizeriji malo potezica
Lajv trolanje tijekom nogometnih utakmica
mislija sam na jednog jedinognina williams » wrote: Za Millwall, narafski.![]()
Gdje za kog navijam? Od Engleza il od svih?
Ma gle, sad ću ja tebi napisat za koga, a tiš reć najlakše je za pobjednike navijat...i neš mi nikad povjerovat da ja za njizi već dvajest godina navijam...misliš da ima smisla?
Aj za Milan sam se već izdala, koje su tvoje talijanske boje, jel se koljemo il se volimo?
ja navijam za hajduk i to je otprilike to. nema drugih klubova uz njega
al ipak imam neke drage strane klubove. u italiji volim toro, lazio, napoli iako mi ni roma nije mrska. milan mi je u top5 najogavnijih klubova na svijetu - dakle, koljemo se
aj sad ti
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nađemo se na Hajduku i oko mržnje Reala, Intera i Juvea.
Španjolci-Barcelona, još od druge polovice 90-ih. A kad su kupili Overmarsa mojoj sreći nije bilo kraja. Čast svima, al udžaba im, on je meni možda i ne najbolje, al zasigurno najdraže što je ikad po krilima trčkaralo. Precizan čoek, a s mozgom.
Englezi, štaš, al-ManU. Niko više kao Eric, taj je tako dobro lupo nogom navijače, a loptu i bolje. Ferguson je car, a ona ekipa s kraja 90-ih je bila...stroj. Ono ne moš bar ne cijenit, soribatjebiga.
Među Nijemcima nemam favorita.
Francuzi, jeb ga, svi griješimo-Monaco.
I kanda malo Olymique iz Marseillea, vjerojatno radi Ivića i Ravanellija koji je, unatoč tome što je igro u Juventusu, znao sasvim fino šutat loptu.
Talijanci-Milan. To je moja prva internacionalna ljubav. Traje to od van Bastena do danas. Opraštam im sve, volim ih i kad ih mrzim.
Španjolci-Barcelona, još od druge polovice 90-ih. A kad su kupili Overmarsa mojoj sreći nije bilo kraja. Čast svima, al udžaba im, on je meni možda i ne najbolje, al zasigurno najdraže što je ikad po krilima trčkaralo. Precizan čoek, a s mozgom.
Englezi, štaš, al-ManU. Niko više kao Eric, taj je tako dobro lupo nogom navijače, a loptu i bolje. Ferguson je car, a ona ekipa s kraja 90-ih je bila...stroj. Ono ne moš bar ne cijenit, soribatjebiga.
Francuzi, jeb ga, svi griješimo-Monaco.
Talijanci-Milan. To je moja prva internacionalna ljubav. Traje to od van Bastena do danas. Opraštam im sve, volim ih i kad ih mrzim.
upravo tako. i onda isčuđavanja kako ne navijam za hrvatski klubLastan » wrote: Kaj?
OK, nije da pratim nogomet. Ali uvijek mi je drago kad čujem da Dinamo gubi.
Mamić i kompanija em su uvreda za društvo kao takvo, em s jedne strane mlate pare a s druge sišu gradski novac.
nadam se da ste svi večeras uživali kao ja
Ja nisam. Gledao sam Life, a u ovoj epizodi nije bilo Christine Hendricks.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Niko ništa već 10 dana?
Pih.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1586 times
Barca je zakon, pratim je od Schustera i Maradone. Obojici je Goikoetxea slomio nogu, jebem mu sve. Volim je zbog igre - davno je ona instalirala nizozemsku školu, još od Cruyffa i Neeskensa - i totalnog nogometa, po tome je španjolski Ajax, oduvijek. I svi su najveći svjetski igrači dolazili u Barcu, nijedan klub nije takva špica. Tko je god bio vrh, doveden je. Kakav Real, kakvi bakrači. Barca je pojam.nina williams » wrote:Nađemo se na Hajduku i oko mržnje Reala, Intera i Juvea.![]()
Francuzi, jeb ga, svi griješimo-Monaco.I kanda malo Olymique iz Marseillea, vjerojatno radi Ivića i Ravanellija koji je, unatoč tome što je igro u Juventusu, znao sasvim fino šutat loptu.
I dva detalja - za vrijeme Franca jedino se na stadionu smjelo razgovarati na katalonskom, jezik je svuda bio zabranjen. I u sto i nešto godina Barca nikad nije imala reklamu na dresu. Nikad. I onda je zalijepila Unicefov logo - za što plaća milju eura godišnje. Ne plaćaju njoj, dakle, po tome se razlikuje od ostalih. Jest da joj se to vrati - ali potez za notes, svaka čast. Mah, Barca je svemir za sebe.
Potpisi su za budale.
Zbog unicefa je i meni bila draga.Hekatonhir » wrote:
Sad mi je puno manje draga otkad nakačiše ovaj katar faundejšn i uzeše silne miljune za to.
paz, molim te, ko, u redu je to stavit jer je taj katar ko dobrotvorna organizacija.
jeste, dabome.
ako je dobrotvorna organizacija što je spizdila 300 mil eur u Barcu, umjesto u dobrotvorje?
Nek(v)arljiva.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1586 times
Ma Unicef je još na dresu, ali na leđima, ispod broja. I krivo sam rekao, plaćaju milju i pol. A to s Katarcima... Bilo je nekog negodovanja i najava da će na skupštini poništiti ugovor, no to se nije dogodilo. Ali cifra je 150 milijuna za pet godina. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-