Kako to "ovako"? I stani u red, sad mora Baju, pa mene, valjda još koga. Tebe već je. Baš si nezasitna.Perzefona » wrote:Štovani zvjezdoznanče,
možeš mislit koliko sam jadna kad se tebi utječem, a ti si dokazao baš na mom osobnom primjeru kako su ti procjene promašene.
Iskupi se sad, upregni sve svoje znanje i umijeće ter kaži dokle ću ja ovako? Meni se više ne tapka na mjestu. Zapravo mi se nikad i nije tapkalo, pa ono "više" i nema smisla. Eto, to je samo ilustracija mog stanja zbog kojeg pišem nesuvisle rečenice. Zavirider u knjige, kristalne kugle, štoveć pa reci.
Ako proročanstvo bude nepovoljno, uvijek se mogu tješiti da si već jednom fulao. Tako da nemam što izgubit.
Srdačno Vaša
Perzefona
..zaboravljeni govor zvijezda - kljuc, kod & trla brla
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
na brzinu samo, jer sam napisao horosposko vidjenje elliquinn, ali sam se predomislio i sad ga mijenjam..nece ona meni ovo ono..Perzefona » wrote:Štovani zvjezdoznanče,
možeš mislit koliko sam jadna kad se tebi utječem, a ti si dokazao baš na mom osobnom primjeru kako su ti procjene promašene.
Iskupi se sad, upregni sve svoje znanje i umijeće ter kaži dokle ću ja ovako? Meni se više ne tapka na mjestu. Zapravo mi se nikad i nije tapkalo, pa ono "više" i nema smisla. Eto, to je samo ilustracija mog stanja zbog kojeg pišem nesuvisle rečenice. Zavirider u knjige, kristalne kugle, štoveć pa reci.
Ako proročanstvo bude nepovoljno, uvijek se mogu tješiti da si već jednom fulao. Tako da nemam što izgubit.
Srdačno Vaša
Perzefona
kako mi se to utjeces
a na osnovu cega cu ja to rec o netapkanju? imam sad ovdje nekoliko macaka, da njih pitam?
Pa nije mana ako je usmjereno na mene. Ali pošto nije...Perzefona » wrote: Otkad je to mana?![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
cuj, draga moja..perzefonicePerzefona » wrote: Otkad je to mana?
I fulao je! Ja dolazim s reklamacijom, molim lijepo! Razmaknite se. Hvala.
shvacam ja taj eleuzijanski duh koji u tom na neki nacin..tranzicijskom vremenu, jos uvijek trazi svoje matrijarhatske pozicije, pa makar i kroz neke misterije tipa..ca smo na ovom svitu..koje cak mogu i zadionizirat, orgijasticki se manifestirat tj potrazit na neki nacin i svoje mjeto u svemu tome
mislim, znam da je preotrcano, ali zaista, ne sjecam se. ..a nije bas da zaboravljam. ono, nemoj se uvridit, ali..shvati i mene da..ne shvacam
jel me mos barem podsjetit? gdje? kad?..kako? fulao sam?
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..ma nije ta slika za meditacijubaja » wrote: milodarim![]()
meditirat ću na nju čekajući dok mi ti i zvijezde, grahovi prebranci i iznutrice ne javite što mi je činiti i kako budućnost prigrliti
eheee, ne ide to tako, ne znam ja sta je tebi cinit i stas ti prigrlit i dis ti to prigrlit? to se ja ne pacam u to. to su neki tranziti, solarni horoskopi, predikcije, to oras gledat di ce sta bit, moras zavrtit nesto, a ako zvartis to nesto onda se i drugo pomakne, cilo nebo moras onda vrtit i vrtit i rec..sad stani. i onda iznova radit, usporedjivat... ako os poludit, onda se uvatis toga.
zato bi meni uvijek najlakse bilo pitat..sta imas na sebi, pa da ti gatam di oces? bolje da misle da sam spuki manijak, nego da stvarno otram u te vode. kako god okrenes, meni dobro, a u svakom slucaju, nije neko zlo.
a, to? pa kave to veze ima? to je bilo nesto drugo..to sam ja sam isao iskonstruirat nesto, provocirat. pa ne mogu za sve sto kazem radit horoskop?..a unda » wrote: pa, ako je tako, jebiga..pogrijesio sam, drago mi je. tj drago mi je sto sam pogrijesio.
ps
upravo sam ovaj post postao na topiku..izbjeglistvo, itd
crne sile su se uplele. mislim da imamo dark vjesticu na topiku.
Tako djelujem na muškarce...a unda » wrote: upravo sam ovaj post postao na topiku..izbjeglistvo, itd![]()
crne sile su se uplele. mislim da imamo dark vjesticu na topiku.
Eto vidiš, ...a undiću, koliko već informacija o meni imaš.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Kakve crne sile, post je pogrešno linkan. Nemoj baš sve mistificirati...a unda » wrote:crne sile su se uplele. mislim da imamo dark vjesticu na topiku.
Potpisi su za budale.
..ne, ne i ne. ne nasjedam ja na ta laskanja. daj sve sto imasPerzefona » wrote: Tako djelujem na muškarce.
Eto vidiš, ...a undiću, koliko već informacija o meni imaš.Takvom maheru kao što si ti napretek. Prorokuj!
kaze sivoliki (shiva, jel) hekatonhir s pripadajucim avatarom.
lukavo, lukavo..nema sta.
Nasjedaš. Svi nasjedamo.
P.S. Sad se sjećam da si me jednom htio potjerati s neke teme na Književnosti i rekao si mi nek šutim i da sam obična načina ženturača. :zlopamtilo:
ma lojlala. mozda sam nasjedao nekad (uf koji brutalno tocni izrazPerzefona » wrote: Nasjedaš. Svi nasjedamo.
P.S. Sad se sjećam da si me jednom htio potjerati s neke teme na Književnosti i rekao si mi nek šutim i da sam obična načina ženturača. :zlopamtilo:
a? ja tebi to rekao? ja, htio potjerat nekog od negdje? ne znam , moze svasta bit. nigdje ja nisam rekao da sam lip, sestan i pametan..osim u zajebanciji. mozda nisam stavio smajlic, a? ..a?
ma sta sam ja to tebi napravio da se ti meni ovako osvecujes?
ok, ok. evo pisem u tekicu..u slucaju izrade horoskopa..satrat je. : zlopamtilo na kub plus a (plus a na argument, ne na potenciju) : :trosi ego:
elli, elli, lama quinn..
ne mogu ti ja ovako rec kad ces se ti udat. ni jesi li se udala. ni koliko puta. si se udala i ces se udavat. to je meni puno posla, a za..sta?
a nisi mi rekla ni koordinate rodjenja cini mi se. ili si ih rasporedila u tri posta, a svaki od njih je tocno tamo gdje treba, u nekom su odnosu, pregresiji, ritmu..eh, prava, pravcata djevica, ali malo smusena katkad i to nije neki problem, problem je sto ti to zelis razumjet zasto je to tako, a ne mos bas razumjet i onda si neurozna i onda nagrabuse drugi.
zato sam ti ja odredio mjesto rodjenja. uzeo sam zagreb i buenos aires (ne pitaj zasto, nista nije slucajno), napravio interpolaciju i eto..eto ga..pa sta. : E
mene djevice svaki put iznenade. svakako me iznenade. jer..ja imam sliku djevica..djevice. a ona izgleda nekako ovako..djevica sjedi za stolom i zbraja na onoj staroj mehanickoj aj bi emovoj ili olipmpija zbrajalici koja ima rucicu koju moras potegnut put dolje, svaki put kad nesto uneses, utipkas. ta zbrajalica je na tocno odredjenom mjestu na stolu, ni milimetar amo, ni milimetar tamo. taj stol, djevica i zbrajalica, kad nesto zbroje ide na binu pod reflektore i tumaci podatke koje je zbrojila. odlicno je kad taj performans seli iz mjesta u mjesto, ali to mora bit barem u dovoljnoj djevicanskoj mjeri unaprijed najavljeno.
u slucaju da je ta zbrajalica nekako nekim razlogom pomaknuta, radi ciscenja stola, npr, a da sama ta djevica nije cistila stol i da se ne vrati ta zbrajalica tocno na svoje mjesto..kaos. sebi i svima okolo.
u ovom horoskopu sve to i dalje stoji, ali je ublazeno. ostaje sistematicno znanje, metodologicnost, red, lako stvaranje i baratanje bazama podataka, ali je i tu i ojacana vaga koja svemu tome donosi skoro sanjarska zracna strujanja, vaga koja sve te neke ostre uglove ugodno i meko zaobljava, ono, dizajnerski. fizicki i karakterno, sto bi se nazvalo, ugodnom pojavom, s mjerom..ono, aristokratski stih, koji ne zeli vulgarno pokazivati svoju plemicko plemenitu obuku, ves se to radi iz zelje za pomoci ili iz zasjede, zavisno vec kako prema kome.
ali, tu je i izlazeci lav koji se zeli i istaknuti, koji ne zeli da se ne vidi zasluga za zaista uporan rad, trud, zna riknuti kad treba, koji put cak i samo zato jer je lav, cisto onako da se u konfliktu, pa i u obitelji, koji nije tako cest, ali ni rijedak u ovoj slici, zna ko je ko i ko je gdje.
kazem, tome se ne pribjegava cesto, draza je povucena ukoga, uloga koja pruza izgled jednostavnosti, a ispod te maske ili privida, da se istrazivati kolko os, ko hoce, jel i kome se dopusti, jel.. : D
vodenjak je lose aspektiran, nazalost, cak malo previse za moj ukus, ali i to je valjda normalno..nesto kao orion i skorpion su djevica i vodenjak skoro na suprotnim stranama simbolickog neba..puno truda i aspekata treba da se te dvije strane pomire. ovdje je cak i descedent vodenjacki.
ali, opeeet jedno ali, meni izgleda da vaga i lav dosta koce tog tamo zlokobnog vodenjaka, prijateljski su to vodenjacki znakovi, tako da mogu reci da se ovdje radi o svojevrsnoj zvjezdanoj
diplomaciji.
kad vec spominjem kocenje, moje iskustvo, moje statistike neke povrsne, govore mi da se djevice i ne snalaze bas u ovom danasnjem prometu. ne znam zasto, mozda je to sve prebrzo i pre nedosljedno
inace, naravno, sve dobro je to uskladjeno, pa ako i izgleda da negdje nije, nema tog problema kojeg ova horoskopska slika nece izanalizirati, pripremiti se i dezintegrirati taj neki problem na opce veselje. na opce, ne samo na svoje, bitno je to naglasiti. gaudeamus igitur..
..baja, mdotza, vrle, perze..i ako jos ko ima ili ce bit..
meni treba datum, sat i mjesto rodjenja, spol, ako ocete da nesto zvjezdano reknem & guknem. to je zrtva koju se treba prinjeti i to ne meni..ja sam samo glupi ali i dosta zahrdjali algoritam koji to vrti i onda..kkrrk, puv, pant..izadje nesto busene trake.
mozete i dati bilo gdje ovdje te podatke, pm, javno, tajno, cekicem..to mogu bit bilo koji podaci izneseni u tom formatu koji mi treba. onaj ko se malo u to razumije moze ih cak i lazirat da ne bude to neko znacajno odstupanje, ali..nikad se ne zna.
samo me nemojte tirat da pisem bezveze..khm.. htio sam rec..uprazno, tj khm, htio sam rec..
(jebiga, fali mi rijec, a i recenica mi buca, trebao bih sve iznova) , inace cu se pocet osjecat ko konj koji ima mrkvu zavezanu ispred sebe. 
meni treba datum, sat i mjesto rodjenja, spol, ako ocete da nesto zvjezdano reknem & guknem. to je zrtva koju se treba prinjeti i to ne meni..ja sam samo glupi ali i dosta zahrdjali algoritam koji to vrti i onda..kkrrk, puv, pant..izadje nesto busene trake.
mozete i dati bilo gdje ovdje te podatke, pm, javno, tajno, cekicem..to mogu bit bilo koji podaci izneseni u tom formatu koji mi treba. onaj ko se malo u to razumije moze ih cak i lazirat da ne bude to neko znacajno odstupanje, ali..nikad se ne zna.
samo me nemojte tirat da pisem bezveze..khm.. htio sam rec..uprazno, tj khm, htio sam rec..
gatanje ti je kod vrleta. horoskop ti se naljuti kad ga proglasis ogatom, znas? ..pocne se otimat, bunit..bolje bit u dobro s njim, jer ces tako bit u dobro sa sobom, pa to je barem logicno.
a, garantiram ti, 101, 97 posto svih problema na ovom svijetu je zato sto ljudi nisu u dobre sa sobom.
..pa znam po sebi, bozemoj,
..ma nisam mislio na takvu uzaludnost, nego da me ono, jebete..ono, ma daj mu par brojeva, nek ore kad oce..dimnjak » wrote:ja jako i s nestrpljenjem ocekujem svoj. nece bit uzaludan, ne boj se
jel imam ja tvoje dimnjacke podatke ili sam ih negdje preskocio?
aa, to je to, sori, sori, sace..dimnjak » wrote:reko si da si zabiljezio i da mogu editirat post pa sam ga editirala.
nije valjda da cu morat pisat novi post kojeg cu kasnije morat editirati
auuu, bit ce sranja..
cuj..
-
- Information
-