Kako do partnera bez suvišnih kriterija

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
schmokljan

Post 30 Nov 2011, 21:46

Kako je ovaj podforum karitativnog karaktera vrijeme da se jedna tema pozabavi krucijalnim pitanjem za sve samce - kako do toliko željenog partnera ma koliko se lagali da vam je super biti sam - sam u krevetu, sam za ručkom, sam u nesreći, sam u stanu, sam u samostanu...

Dat ću par savjeta iz osobnog iskustva jer sam i ja jednom bio sam. Pozivam i druge koji su bili sami, a onda nisu, da proslijede koji savjet, jer je to jedino što se sa savjetom uopće i može napraviti.

Savjeti, bez nekog reda, ali s puno smisla:

1. Spustiti kriterije - pogledajte se u ogledalo i priznajte si da i niste nešto. Kako tjelesno, tako i duševno. Svijest o vlastitoj manjkavoj poželjnosti neka vam bude stalno na pameti kako ne biste propustili dobru priliku, a dobra prilika je svaka prilika. :mudri:
Jednostavno - ne birajte. Ovo načelo, poznato i kao daj šta daš, ponajveći je uzrok veza u protestantsko-ateističkom i brakova u katoličko-atavističkom svijetu.

2. Operite zube prije izlaska. Zadah je loša stvar - asocira na raspadajući leš, smrt općenito - dakle - prolaznu gnjilost materijalnog svijeta. Zadahom stoga čovjek govori istinu - svi ćemo umrijeti. A istina se nikad ne govori pri prvom susretu. :mudri:

3. Plaćajte cuge. Ljudi vole kad im se plaća cuga - smatraju to izrazom poštovanja. A kako danas nitko nikoga ne cijeni - ovo je vrhunska manipulacija. Nakon toga se uvijek osjećaju dužni - a kako su mahom škrti - rađe će stupiti u vezu nego da sami moraju častiti. Čašćenje potencijalnog partnera, pogotovo ženskog, je drugi najčešći uzrok veza na brdovitom Balkanu.

Navedoh samo osnovne savjete. Vjerujem da će iskusnije kolegice i kolege ovaj moj uvod u uvod za stjecanje partnera nadopuniti, poboljšati i oplemeniti. A oni koji traže partnera neka se ne libe postavljati pitanja - veliki postajemo žrtvujući se za druge. :zvonimirboban:

JPK

Post 30 Nov 2011, 21:53

Pohvalna količina samokritičnosti u jednom postu.
Nažalost, osim točke broj 2, ništa od toga ne mogu primijeniti.
Biti i mniti svemiropolisno
Nikolajevna

Post 30 Nov 2011, 22:07

JPK » wrote: Nažalost, osim točke broj 2, ništa od toga ne mogu primijeniti.
A ni točka dva ti nije od pomoći s obzirom na onu tvoju jeftinu pastu...
JPK

Post 30 Nov 2011, 22:13

Nikolajevna » wrote:
Nisam nikad rekao koju pastu koristim, ali ako pogodiš, dobit ćeš šniticu salame.
Biti i mniti svemiropolisno
schmokljan

Post 30 Nov 2011, 22:23

Draga Nikolajkevna, dragi JPK, svađanje u ljubavnim vezama je tema ispod. Ili nam želite reći da je jedan od načina vabljenja potencijalnog partnera - spuštanje i podjebavanje? No vodi li to u sado-mazo odnos? Slobodno podijelite svoja iskustva s nama.
ombia

Post 30 Nov 2011, 22:33

Od divne li teme :cerek:

Ukoliko ste musko posudite necije dijete i kolica, zene okidaju kad uoce nekog briznog taticu, odmah se zamise kako bi se on fino garant i za njih tako brinuo. :zubo:
Ako ste zensko, zaboga sklonite ta kolica barem na par sati od sebe, posudite frendu koji zeli isprobati ovu gore metodu.
Maleficent

Post 30 Nov 2011, 22:50

schmokljan » wrote: Ili nam želite reći da je jedan od načina vabljenja potencijalnog partnera - spuštanje i podjebavanje? No vodi li to u sado-mazo odnos? Slobodno podijelite svoja iskustva s nama.
Nema većeg afrodizijaka od drskosti. :cerek:
Potjeh

Post 01 Dec 2011, 07:09

Točka jedan je ključna i potpuno se slažem s njom. :) Štoviše, zalažem se za to da se uzimaju odmah po punoljetnosti dok je glava još nerazvijena. Svi današnji problemi oko pronalaska partnera pod krinkom kompatibilnosti, poštivanja, razmijevanja i sl. su nastali zbog korištenja te iste glave.

Katastrofa blago rečeno.
schmokljan

Post 01 Dec 2011, 08:07

Što je katastrofa, Potješe? :ne zna:
Potjeh

Post 01 Dec 2011, 08:15

Stanje današnjeg društva. :) Ne treba me pustiti na forum rano jutro. :kava:
Pješčana

Post 01 Dec 2011, 09:11

ukoliko ste muško, šećite pasa, po mogućnosti nekog na kojeg žene pozitivno reagiraju. prići će vam , pogladiti ga(pasa), popričati s vama

rad na vokabularu je isto vrijedan savjet.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Margarita

Post 01 Dec 2011, 09:25

Ako ste dečko trebate voziti bicikle i kad vam zapne pogled za curu, zapne vam i nogavica za lanac i bacate se naglavačke pred komada. Ako ste djevojka, samo ne trebate prezrivo prekoračiti preko muškarca koji vam se bacio pod noge. Niti mozgati o tome što li će pomisliti o vama ako mu pružite maramicu da obriše koljeno. I to je to, u raznim varijantama i tipovima bicikala i maramica.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Morticia

Post 01 Dec 2011, 09:26

I za muškarce i za žene- mučite jedni druge.
Nitko ne voli dobre ljude.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Potjeh

Post 01 Dec 2011, 09:29

Kad se već dijele savjeti. :rofl: Evo jednog za kojeg znam da je upalio i to više puta - frizbijem ravno u glavu.
vrrrlet

Post 01 Dec 2011, 10:21

Potjeh » wrote:Stanje današnjeg društva. :) Ne treba me pustiti na forum rano jutro. :kava:
A je, prije je bilo bitno bolje. :D Oduvijek je bilo onako, na rubu, pa malo preko, pa se vrati... a znali smo i skočit'! :raspa:
Pješčana » wrote:ukoliko ste muško, šećite pasa, po mogućnosti nekog na kojeg žene pozitivno reagiraju. prići će vam , pogladiti ga(pasa), popričati s vama

rad na vokabularu je isto vrijedan savjet.
Pas mi je lipotica, a u njenih trinaest godina opisana situacija se dogodila svega par puta, iako se redovno perem, obučen sam normalno i ugodne sam vanjštine. Možda smo trebali ići šetati na pseće livade, gdje se skupljaju vlasnici pasa, ali to mi je kao odlazak na Kućne ljubimce. :ne zna: Okej, na psećim livadama barem možeš komunicirati sa psima, ali možeš i stati u drek.

Vokabular je precijenjen.
Margarita » wrote:Ako ste dečko trebate voziti bicikle i kad vam zapne pogled za curu, zapne vam i nogavica za lanac i bacate se naglavačke pred komada. Ako ste djevojka, samo ne trebate prezrivo prekoračiti preko muškarca koji vam se bacio pod noge. Niti mozgati o tome što li će pomisliti o vama ako mu pružite maramicu da obriše koljeno. I to je to, u raznim varijantama i tipovima bicikala i maramica.
Bolje bicikl u ruci nego komad na grani. A ni koljena nisam na smeću našao. Mislim da je bolje ugurati šipku među žbice nekoj zgodnoj biciklistici, njeno koljeno, njen bicikl, tvoja maramica.
Potjeh » wrote:Kad se već dijele savjeti. :rofl: Evo jednog za kojeg znam da je upalio i to više puta - frizbijem ravno u glavu.
Vrlo kreativno. Da imam suvišak para, zabijao bih se autom u zgodne vozačice boljih automobila.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
baja

Post 01 Dec 2011, 10:28

poše, koji savjeti... desant na drvar :zubo:

dakle, ne bacajte se pod auta, pse i kolica nego gledajte manje vražjih, 'olivudskih, filmova :mudri: :D
ali

Post 01 Dec 2011, 10:28

Alkohol također pomaže spuštanju kriterija.

Pijte.
Margarita

Post 01 Dec 2011, 10:29

vrrrlet » wrote: Bolje bicikl u ruci nego komad na grani. A ni koljena nisam na smeću našao. Mislim da je bolje ugurati šipku među žbice nekoj zgodnoj biciklistici, njeno koljeno, njen bicikl, tvoja maramica.
Možeš i tako. Onda ti ostane tvoja ruka za tvoj pimpek.
vrrrlet

Post 01 Dec 2011, 11:52

m.za » wrote:Alkohol također pomaže spuštanju kriterija.

Pijte.
Ne pomaže. Moja taština probija i kroz alkohol. :crying:
Margarita wrote: Možeš i tako. Onda ti ostane tvoja ruka za tvoj pimpek.
Bože, jesi blesava. :rolleyes: Zašto bih si gurao pimpek u ruku, kad ga mogu gurnuti u žbice? Tko to nije probao, ne zna što je seks.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Margarita

Post 01 Dec 2011, 11:56

vrrrlet » wrote: Bože, jesi blesava. :roleyes: Zašto bih si gurao pimpek u ruku, kad ga mogu gurnuti u žbice? Tko to nije probao, ne zna što je seks.
A najslađe kad omašiš.
blaze

Post 01 Dec 2011, 17:06

Nikolajevna » wrote:
ahahahahaaa

carica nikolajevna :xlux:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
blue
Asgard

Post 01 Dec 2011, 22:54

Potjeh wrote:Kad se već dijele savjeti. :rofl: Evo jednog za kojeg znam da je upalio i to više puta - frizbijem ravno u glavu.
Ma frizbijem možeš omašit ili joj slomit nos, što će ti ružna :xne zna: Bolje toljagu - rezultat je izvjesniji :raspa:
vrrrlet wrote: Bolje bicikl u ruci nego komad na grani. A ni koljena nisam na smeću našao. Mislim da je bolje ugurati šipku među žbice nekoj zgodnoj biciklistici, njeno koljeno, njen bicikl, tvoja maramica.
Odmah se vidi romantičar :D
slafko

Post 02 Dec 2011, 08:03

Maleficent » wrote:
Nema većeg afrodizijaka od inteligentne drskosti. :cerek:
Ovo je još bolje. :klopa:
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 02 Dec 2011, 09:29

Prvo, ja sam zgodan. Drugo, moje je elementarno i neporecivo pravo tražiti zgodne cure. Točka. :kava:
Potpisi su za budale.
Beau

Post 02 Dec 2011, 09:37

Hekatonhir » wrote:Prvo, ja sam zgodan. Drugo, moje je elementarno i neporecivo pravo tražiti zgodne cure. Točka. :kava:
Znači, zgodna ti je cura? :kava:
  • Information