zato i je guilty pleasure.claudine » wrote: po razini jačine invazije u um, koliko jako vam ''ne izlazi iz glave''.
Guilty pleasures
- robot jura
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Zli ovdašnji moderator?claudine » wrote:ma nije. gilti pležr je kad ti se neka cajka uvuče u glavu. iako, meni je pop samo profinjenija cajka. ma sve mi je cajka, kad bolje slušam. na sve možeš cupkat. ovdje ne ubrajam pank.i sl. al ko to sluša
?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 799 times
- Been thanked: 1518 times
Tek sad sam vidio... Potražit ću, obećavam. Ne znam koliko toga ima na Netu, doduše. Imam gomilu toga, ali na kasetama.BoDerek » wrote:
Mogo bi malo keljit ovoga ako ti se bude dalo. I ja to volim, ali nemam dovoljno takve muzke...
Potpisi su za budale.
Također.Pješčana » wrote: - i lijepa mi je pjesma Lijepa li si :domoljub:
Moj ontopični doprinos:
http://www.youtube.com/watch?v=8vM9VT6ME54
http://www.youtube.com/watch?v=hWjrMTWXH28
http://www.youtube.com/watch?v=pa14VNsd ... re=related
I da, dobro sam shvatio temu, radi se o onome na što cupkam kad mi uho čuje, a ne na što slinim kada oko vidi.
Skinheadsi, takav si!
Jutros je bila snimka Putokaza sa Zadar festa iz '98. Gledala sam, da.
I sjetila se napokon jedne pjesme.
Tararajčica.
I ova, njih nisam mogla, i još uvijek ne mogu, ni čut, ali ova stvar je preodlična.
Kelly Family - Fell in Love With an Alien
Tararajčica.
I ova, njih nisam mogla, i još uvijek ne mogu, ni čut, ali ova stvar je preodlična.
Kelly Family - Fell in Love With an Alien
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Ajme, ovu i ja volim! Zaboravila sam već na tu pjesmu....dejzi » wrote:Jutros je bila snimka Putokaza sa Zadar festa iz '98. Gledala sam, da.![]()
Tararajčica.
Livio Morosin - Tri naranče
Kuzma i Shaka zulu - Lito ide mala
Kuzmu i inače volim. A i Livija, al on mi nije guilty pleasure, stavila sam ga tu jer su me podjsetili Vitasović i naranča
Kuzma i Shaka zulu - Lito ide mala
Kuzmu i inače volim. A i Livija, al on mi nije guilty pleasure, stavila sam ga tu jer su me podjsetili Vitasović i naranča
I meni su bile dobre u toj fazidejzi » wrote:Jutros je bila snimka Putokaza sa Zadar festa iz '98. Gledala sam, da.![]()
Tararajčica.
Takođe, a slično i na ovu (jednu jedinu) od Rihanne.
Guetta mi je skoro pa regularan, teško da mogu reći da se stidim kad sam se par mjeseci unazad odlično iskakala na njegovom nastupu. Ja to i ne doživljavam kao muziku, već više kao audio podlogu za mrdanje. E, sad, ona sa Snoopom je i meni zaista preglupa, ali to me nimalo ne sprečava da cupkam uz nju kao da je najbolja moguća.
Volim i ne stidim se ni najmanje.Melody wrote:Potpuno zaboravih, sevdah.
Pomalo me stid nekih pjesmuljaka ovog tipa, djelujem i samoj sebi retardirano kad se počnem blesaviti uz to.
Hihihihi
Samo nisam znala tko pjeva, ok, naziv pjesme sam pretpostavila
+1
To je još i dobro.
Ima gore, uvijek ima gore.
Netko je spomenuo Čolića?
Neću reći koja mi je od domoljubnih.
...
Abba
The day before you came
A od domoljubnih najvolim Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj , Druže beogradski , Oni nas gađaju. E i devedeseta mi je super.
Plus narafski Čavoglave i Moja domovina
A koja je tebi, ex? Biće Stop the war
The day before you came
A od domoljubnih najvolim Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj , Druže beogradski , Oni nas gađaju. E i devedeseta mi je super.
Plus narafski Čavoglave i Moja domovina
A koja je tebi, ex? Biće Stop the war
- Nikolajevna
Tu i tamo padam na te kičaste glorificirane rock balade.
Evo i nama bliža, županjska verzija.ex_anais wrote:
2 kina imamo gdje sve od filmova vrvi
Dok u svijetu ide treći kod nas tek se vrti dio prvi
Ne, anais, ni ovo uglavnom nisu guilty pleasures.ex_anais » wrote:
+1
To je još i dobro.
Ima gore, uvijek ima gore.
Netko je spomenuo Čolića?![]()
Neću reći koja mi je od domoljubnih.![]()
...
Ja se raspadam na Bonnie Tyler i Total eclipse, a o partizanskim pjesmama sam htjela otvoriti temu na Dan republike ali mi je bio bed da će biti slab odaziv pa ću ostat posrana.
Jedino te ova domoljubna može eventualno spasiti od kartona za offtopic.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
- Information
-