nemoj me zajebavat!!!dejzi » wrote:Eh da, danas sam vidjela curu s hlačama mrkva kroja. To se vraća. :Serek:
mislim, ak su se espadrile i spagerice vratile, zasto ne bi i mrkva kroj...weeee
Vraća, vraća - još kao bonus mutiralo u hlače čije su nogavice mrkva kroja, a tur je do pola bedara.dejzi » wrote:Eh da, danas sam vidjela curu s hlačama mrkva kroja. To se vraća. :Serek:
Meni žnj marke traperica imaju bolje modele, nego neki razvikaniji. Imam dva modela u NKD-u koja su mi super, ima ih u više boja. Oduševita sam, ne moram ni probat.ElliQuinn » wrote:Danas kad sam pokušala kupiti traperice dvije trećine hlača sužavalo se prema dnu nogavice. Kako da ja sebi kupim hlače, kad su u preostaloj trećini one toliko plitke da se pubis vidi?
Hm, imam i ja normalnog struka, ali su jednako krojene kao i ove druge pa dođe na isto. Ravne su.Pješčana » wrote:meni su hlače visokog struka..onak..nisu za mene.
ali, jel moguće ne otić u extreme? prilično se dobro sjećam da se prije 10 godina moglo kupiti normalne hlače.
sad imam u ormaru par hlača starih oko 6,7 godina, normalnog struka, koje pazim.
i par traperica, koje isto pazim.
što ću iduće morati paziti? :503:
Za mene, za mene! Ja nemam novce, posjedujem takve hlače i još ne radim. Nakupi se čvengiPješčana » wrote: jel bih ja tako trebala doći raditi?za kog prodaju hlače? očito ne za ljude koji imaju novce jer rade.
ne kužim
neMelody » wrote:
Za mene, za mene! Ja nemam novce, posjedujem takve hlače i još ne radim. Nakupi se čvengi
Šta hoćeš reći, majke ti, da su to hlače za ljude koji imaju novce jer, što? Bogati su?
Pa imaju plaću i žene koje nemaju uredske ili bilo kakve javne poslove, a njih je isto tako jako punoPješčana » wrote: ne
hoću reći da hlače niskog struka rjeđe nose žene zaposlene u nekakavim uredskim poslovima, javnim ustanovama islično.
a to su žene koje rade i imaju plaću. shodno tome, zar ne žele izbiti im novce iz džepa?
naravno.Melody » wrote:
Pa imaju plaću i žene koje nemaju uredske ili bilo kakve javne poslove, a njih je isto tako jako puno
sad su preniske. na svakim kad se sagnem mi se vidi dupe.Pješčana » wrote:meni su hlače visokog struka..onak..nisu za mene.
ali, jel moguće ne otić u extreme? prilično se dobro sjećam da se prije 10 godina moglo kupiti normalne hlače.
sad imam u ormaru par hlača starih oko 6,7 godina, normalnog struka, koje pazim.
i par traperica, koje isto pazim.
što ću iduće morati paziti? :503:
+ 1dimnjak wrote:
ne podnosim visoki struk. ni estetski ni fizicki.
Pješčana, hlače tako niskog struka da ti iz njih ispada dupe su krojene za tinejdžerke, studentice i žene koje u njima neće iću na posao. Opcionalno je hoće li im tanga i ona droljasta tetovaža viriti odatlePješčana wrote:naravno.
zamišljam tržište odjećom. koje želi da se što više proda.
i onda vidi da samo dio populacije kupuje njihove hlače. što odluče, drugi dio prilagoditi drugima? njet
Ovisi. Ako su tajnice, onda je niski struk dobar potez.Melody wrote: One itekako imaju svoje tržište, ali mislim da bi žene koje obavljaju javne dužnosti ili su službenice u javnim ustanovama morale kupovati traperice na nekim drugim mjestima.
Ja to zovem čakšire.Pješčana » wrote:kakva su ovo gaće na slici? podsjeća me na vojničke hlače kasnog novog vijeka
kako bih ja u tom iszgledala
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest