Google odmah indeksira sve postove, zato je tu onaj frajer Bot. Ako je zanimljivo ovdje, i meni je lakše raditi.
Reklamirati Trkeljanje?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 858 times
- Been thanked: 1646 times
Nemamo je zato što ne pišete o tome - svaki dan dvaput pregledam izvještaj. I ubacim ključne riječi koje se tiču tema. Drukčije se ne isplati, jer nas previše košta da se pojavimo na prvoj stranici.
Google odmah indeksira sve postove, zato je tu onaj frajer Bot. Ako je zanimljivo ovdje, i meni je lakše raditi.
Potpisi su za budale.
Ma dajHekatonhir » wrote:Napravi što možeš.
Aisling je bila korisna s onim blogom, imali smo 137 jedinstvenih posjeta. Velim ja, treba linkati forum.
Što se kampanje tiče, 76 klikova - 8900 impresija. Trošak 195 kuna.
Ja sam zaboravila na to.
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
Raste nam broj klikova, nešto sam nanišanio.
Nemam današnju statistiku (još), ali do jučer bilo ih je 103. Uz 9125 impresija. Kao što sam rekao, skratit ću kampanju, trajat će malo više od dva mjeseca. Preciznije, do 1. veljače. Tome ću prilagoditi i troškove.
Eh da, koliko nas je sve dosad stajalo? 231 kunu i nešto sitno.
Najpopularniji je oglas, čudna li čuda:
"Zanima vas seks?
Dođite i pitajte - znamo sve o tome!"
Kliknuli su ga 68 puta. Morat ću izbaciti ove "ozbiljne" inačice.
Eh da, koliko nas je sve dosad stajalo? 231 kunu i nešto sitno.
Najpopularniji je oglas, čudna li čuda:
"Zanima vas seks?
Dođite i pitajte - znamo sve o tome!"
Kliknuli su ga 68 puta. Morat ću izbaciti ove "ozbiljne" inačice.
Potpisi su za budale.
- schmokljan
No trebaju li nam ljudi koji otvoreno priznaju da ih zanima seks? Smatram da neki minimum prijetvornosti treba zadovoljiti. 
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
schmokljan » wrote:No trebaju li nam ljudi koji otvoreno priznaju da ih zanima seks? Smatram da neki minimum prijetvornosti treba zadovoljiti.
- Stitch
- Head Honcho
Ovako, u pet dana ovoga mjeseca imali smo 211 klikova i 5084 impresija; CTR iznosi 4,15 posto, što je super. Ilustracije radi, clickthrough rate veći od dva posto smatra se sjajnim, a obično iznosi jedan i nešto sitno posto. Pojeo sam AdWords - na stotinu prikazivanja imamo više od četiri klika. 
Kampanja je dakle (više nego) uspješna, gledamo li klasične internetske alate. A zašto nema novih registracija... Well, to ovisi i o vama, ne samo o meni.
Kampanja je dakle (više nego) uspješna, gledamo li klasične internetske alate. A zašto nema novih registracija... Well, to ovisi i o vama, ne samo o meni.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Danas 87 klikova - a nije još ni devet sati. 
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- Stitch
- Head Honcho
Nisam. To je vrlo nepopularna riječ za kampanju - svi je imaju. I onda budeš na 24. stranici. Da završiš na prvoj, moraš dodatno platiti, a to ne želim.
Previše sam učinkovit, morat ću smanjiti budžet.
Ako se ovako nastavi, gotovi smo idući tjedan. 
Previše sam učinkovit, morat ću smanjiti budžet.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Takoreći, prijeti nam prerano svršavanje?Hekatonhir » wrote:Ako se ovako nastavi, gotovi smo idući tjedan.
..znam da je to vec bilo, ali osim sto ne mogu nac, ne da mi se ni trazit, ovako mi je lakse..kako cu ja procitat pp, stoji mi da imam jedan pp, a ne mogu ga otvorit, a ima mjesta u inboxu i vanboxu? ..sta moram napravit?
- Nikolajevna
To si ti nekog ugnjavio sa svojim pp-om a taj ga, kad je vidio ko ga šalje, nije ni pročitao. Sve dok ga ne pročita tebi će stajat u outboxu pp. Barem koliko sam ja shvatila ono što se pričalo... ja još nisam razmijenila ni jedan pp.
ne, meni stoji u inboxu.Nikolajevna » wrote:To si ti nekog ugnjavio sa svojim pp-om a taj ga, kad je vidio ko ga šalje, nije ni pročitao. Sve dok ga ne pročita tebi će stajat u outboxu pp. Barem koliko sam ja shvatila ono što se pričalo... ja još nisam razmijenila ni jedan pp.
zasto tebi niko ne pepeja? ocemo se pepejat?
- Nikolajevna
Šta ću se s tobom pepejat, ne znaš ni poruku otvorit.
A ne znam onda, bok.
..a ti, a ti ni ne znas je li znas otvorit.
- Lord Byron
Kad oslobodiš mjesta u inboxu, neprimljeni pp-ovi se ne ubace odmah, nego imaš jedan (poprilično nečitak i sitan) link koji trebap kliknuti da bi se "dovukli"...a unda » wrote:imam jedan pp, a ne mogu ga otvorit, a ima mjesta u inboxu i vanboxu? ..sta moram napravit?
Čitaj onaj dugi i dosadni tekst na vrhu, tamo negdje usred duljine i dosadnoće ti je taj link.
To mu sigurno neće teško pasti.Lord Byron » wrote:
Čitaj onaj dugi i dosadni tekst na vrhu, tamo negdje usred duljine i dosadnoće ti je taj link.
Lord Byron » wrote: Kad oslobodiš mjesta u inboxu, neprimljeni pp-ovi se ne ubace odmah, nego imaš jedan (poprilično nečitak i sitan) link koji trebap kliknuti da bi se "dovukli".
..a znam da mi je bilo nesto poznato, ali zaboravio sam sto to.
hvala, otvorio sam, ali bilo bi bolje da nisam.
- Lord Byron
- Nikolajevna
kažu snaše da sam vaki, naki..a unda » wrote: te vakav si te nakav si..
zar ne znaju da je svaki taki
- schmokljan
Tko, tko? Reci nam unda, i pri tom ne laži.....a unda » wrote:![]()
..a znam da mi je bilo nesto poznato, ali zaboravio sam sto to.![]()
hvala, otvorio sam, ali bilo bi bolje da nisam...sta mi je sve izgovorila. sta sam joj ja napravio? udri po meni, te vakav si te nakav si..
- Stitch
- Head Honcho
Kampanja nam ide bolje od potrage za adminom. Jučer 170 klikova, prekjučer 127. Svetog Nikolu završili smo na 95.
Aktivirao sam i četvrti oglas, svi su u rotaciji. Gdje je Slafko?
Kampanja nam ide bolje od potrage za adminom. Jučer 170 klikova, prekjučer 127. Svetog Nikolu završili smo na 95.
Aktivirao sam i četvrti oglas, svi su u rotaciji. Gdje je Slafko?
Potpisi su za budale.
-
- Information
-