Najgori klub u povijesti Lige prvaka
Jao!!!
Dinamo je srušio sve rekorde.
Najviše primljenih glova, najgora gol razlika.
I šokantno, Jurčić je dobio pedalu.
Počela bih misliti da je Platinijev model promašen, ali neki drugi klubovi pokazuju da ipak nije.
Prošli su Apoel, Zenit i Bazel. Bravo za njih.
I šokantno, Jurčić je dobio pedalu.
Počela bih misliti da je Platinijev model promašen, ali neki drugi klubovi pokazuju da ipak nije.
Nek(v)arljiva.
Žao mi je što je gotova grupna faza LP, i ovim putem se želim zahvaliti većini hrvatskih i stranih kladionica na izdašnim koeficijentima na pobjede Dinamovih protivnika s hendikepom. Nadam se da će se plavi lavovi i iduće sezone igrati najelitnije klupsko natjecanje Mliječne staze, moj džep također.
Skinheadsi, takav si!
Bože, zašto se ne kladim?Chiro » wrote:Žao mi je što je gotova grupna faza LP, i ovim putem se želim zahvaliti većini hrvatskih i stranih kladionica na izdašnim koeficijentima na pobjede Dinamovih protivnika s hendikepom. Nadam se da će se plavi lavovi i iduće sezone igrati najelitnije klupsko natjecanje Mliječne staze, moj džep također.
Zašto, zašto?
Nek(v)arljiva.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Evo odoh plakat.kukuriku » wrote:Jao!!!
I šokantno, Jurčić je dobio pedalu...
Nastranu to što mislim da u Dinamo treba poslat inkviziciju, il njih na prijeki sud, biti najgori među najboljima nije uopće loša stvar.
Kruno Jurčić...nit je trener nit je čoek, vratit se nakon što te je Mamić prvi put onako napuco...za to ti je preduvjet amputacija kičme. I ne bi se uopće čudila da to ponovi još jednom u sljedeće dvije sezone.
Je, fakat, i za to ću otplakat jednu.Chiro wrote:Žao mi je što je gotova grupna faza LP...
Zbilja ne znam kako ćemo preživit bez prijenosa veličanstvene igre tih sjajnih mladića.
Jebate, mahnito tražiš nekog drugog ko još prenosi LP, dođeš do Bosanaca i skužiš da je i tamo sve ošlo u vražju mater jer i oni prenose jebeni Dinamo.
Inače, razveselili su me danas transparenti na podvožnjaku kod autobusnog kolodvora u Zagrebu, veli jedan, otprilike, "Dinamo iz Europe, Mamiću u Remetinec".
Ako ima ko da zna, nek mi protumači onaj drugi, nešto se spominju dobro, zlo, Iva i još neka žemska?!? : zbunj :
Još da iskoristim priliku da pohvalim navijače, drago mi je da su se BBB-ovci na fin način ugledali u Torcidu s transparentima po gradu.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 1535 times
Pretjeruješ s lovorikama. Oboje znamo gdje će ti klubovi biti u idućem kolu.kukuriku » wrote:Počela bih misliti da je Platinijev model promašen, ali neki drugi klubovi pokazuju da ipak nije.
Potpisi su za budale.
za bazel ipak malo opreznosti, hek, svega tu jos budeHekatonhir » wrote:
Pretjeruješ s lovorikama. Oboje znamo gdje će ti klubovi biti u idućem kolu.
- Stitch
- Head Honcho
Sumnjam, Baselu je to maksimum. Ali dobro, vidjet ćemo.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Mislim da sve ovo što se dogodilo u posljednjih mjesec dana vodi ka jednom jedinom smislenom zaključku: potpunoj amaterizaciji nogometa, u smislu da "državni" novac smije ići samo i jedino za potrebe (i na razini) rada s mladima.
Ako se nekome ulaže njegov privatni novac, nek mu je sa srećom. Ali, mislim da je vrijeme da netko skupi hrabrosti i kaže da u ovoj zemlji ima puno smislenijih načina za trošenje proračunskih novaca, ovako ili onako kamufliranih.
Jednako tako, vrijeme je da netko kaže "dobro jutro" svim ovima karlovcima, šibenicima i kome već, koji očekuju da se nacija nešto posebno zabrine jer oni - ah! i oh! - nisu dobili plaČe. Mislim, da se nacija za njihove plaČe zabrine puno više nego za nedobivenu plaČu onih brojnih koji i kad ju dobiju, plaču.
Ako se nekome ulaže njegov privatni novac, nek mu je sa srećom. Ali, mislim da je vrijeme da netko skupi hrabrosti i kaže da u ovoj zemlji ima puno smislenijih načina za trošenje proračunskih novaca, ovako ili onako kamufliranih.
Jednako tako, vrijeme je da netko kaže "dobro jutro" svim ovima karlovcima, šibenicima i kome već, koji očekuju da se nacija nešto posebno zabrine jer oni - ah! i oh! - nisu dobili plaČe. Mislim, da se nacija za njihove plaČe zabrine puno više nego za nedobivenu plaČu onih brojnih koji i kad ju dobiju, plaču.
ide na ove godine stvarno mocnog bajerna, tak da ces po svemu sudec bit u pravuHekatonhir » wrote:Sumnjam, Baselu je to maksimum. Ali dobro, vidjet ćemo.
- Stitch
- Head Honcho

Potpisi su za budale.
Hmmm, vidjet ćemo.
Samo, kakve veze uspjeh Bazela (ili neuspjeh) ima s najgorim klubom u povijesti lige prvaka. Mislim, jebe mi se za Dinamo, ali podjebavaju me poznanici koji prate fusbal iz cele Europe zbog toga. Miloš najviše, keve mu.
Samo, kakve veze uspjeh Bazela (ili neuspjeh) ima s najgorim klubom u povijesti lige prvaka. Mislim, jebe mi se za Dinamo, ali podjebavaju me poznanici koji prate fusbal iz cele Europe zbog toga. Miloš najviše, keve mu.
Nek(v)arljiva.
nikak ..vuku se zaostaci neki, sorkaČkukuriku » wrote:Hmmm, vidjet ćemo.
hek mi ide na ziFce uglavnom
- Stitch
- Head Honcho
Pa ima veze s vašom tvrdnjom da je Platini uspio u svom guranju "malih" klubova. A ja velim da nije, jer se ništa nije promijenilo. Posrijedi je uglavnom kozmetika.
Zato je iluzorno očekivati da će i Basel i Dinamo - a i bilo koji drugi sličan klub - igrati neku ozbiljnu ulogu. Neće se ponoviti Zvezda ni Steaua.
Zato je iluzorno očekivati da će i Basel i Dinamo - a i bilo koji drugi sličan klub - igrati neku ozbiljnu ulogu. Neće se ponoviti Zvezda ni Steaua.
Potpisi su za budale.
Ulazak u 2. krug je dovoljan razlog. Bar za Basel, ako ne i za one koji bi u LP htjeli gledati fakat samo dobre klubove.Hekatonhir » wrote:Pa ima veze s vašom tvrdnjom da je Platini uspio u svom guranju "malih" klubova. A ja velim da nije, jer se ništa nije promijenilo. Posrijedi je uglavnom kozmetika.
Nek(v)arljiva.
- Stitch
- Head Honcho
To stoji. Samo, nekadašnja je shema davala izglede većem broju klubova. Koji nisu bili loši. Osvajači KEP-a odreda su bili jaki. To se nije mijenjalo - nisi mogla slučajno osvojiti KEP. Na to sam mislio.kukuriku » wrote:
Ulazak u 2. krug je dovoljan razlog. Bar za Basel, ako ne i za one koji bi u LP htjeli gledati fakat samo dobre klubove.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Iz gledateljske prespektive, savršeno opravdano pitanje. Iz klupsko-razvojne, stvorila si elitni klub od 15-ak klubova u koji nitko nikad neće ući. Ni financijski ni igrački.
Potpisi su za budale.
Pa znam. Vidiš da se ne mogu odlučiti bi li piškila i kakila.Hekatonhir » wrote:Iz gledateljske prespektive, savršeno opravdano pitanje. Iz klupsko-razvojne, stvorila si elitni klub od 15-ak klubova u koji nitko nikad neće ući. Ni financijski ni igrački.
Srećom sam obvikla na to mi se mišljenja mijenjaju ko smjer limene kokoške na krovu.
Nek(v)arljiva.
- nina williams
De nemoj tako, šta fali Baselu? U direktnoj borbi izbacili su ManU, aj mi reci ko bi se tome nado na početku grupne faze LP? Ma čak ni to, ko se tome nado prije same utakmice?Hekatonhir » wrote:Pa ima veze s vašom tvrdnjom da je Platini uspio u svom guranju "malih" klubova. A ja velim da nije, jer se ništa nije promijenilo. Posrijedi je uglavnom kozmetika.
Nije Basel uopće loš, ni Švicarci nisu loši (fakat je vidljiv paralelan rast njihovog klupskog i reprezentativnog nogmeta), radi se tamo sasvim dobar poso. Samo nam treba vremena da se naviknemo na to u svojim glavama. Slično kao i sa cijelom Azijom, koju, generalno, još uvijek doživljavamo kao kantu za napucavanje. Azijci bar 30-ak godina sustavno rade na sebi, počeli su i Ameri, a Švicarci su to uspjeli napravit u rekordnom roku.
- Stitch
- Head Honcho
Ni u jednom trenutku nisam govorio o Baselu, pa onda nisam mogao biti ni protiv njega. Govorio sam da je nekadašnji sustav KEP-a stoput bolji od današnje Lige. Iz perspektive klubova i igrača, dakako. A Basel i Dinamo spomenuh tek kao primjer. Demagogija je navoditi uspjehe "malih" klubova, a zaboravljati da su "mali" klubovi osvajali KEP. To je uspjeh, a ne druga faza.
Potpisi su za budale.
- nina williams
Nisam ja ni napisala da govoriš protiv njega, nego mi nije jasno podcijenjivanje ovog što napraviše, pogotovo zato što baš oni idu sve bolje i bolje. Njima je baš ful koristio Platini. Većini nije, ali oni su baš loš primjer za kritiziranje novog sustava.Hekatonhir » wrote:Ni u jednom trenutku nisam govorio o Baselu, pa onda nisam mogao biti ni protiv njega. Govorio sam da je nekadašnji sustav KEP-a stoput bolji od današnje Lige. Iz perspektive klubova i igrača, dakako. A Basel i Dinamo spomenuh tek kao primjer. Demagogija je navoditi uspjehe "malih" klubova, a zaboravljati da su "mali" klubovi osvajali KEP. To je uspjeh, a ne druga faza.
Hekatonhir » wrote:
Pretjeruješ s lovorikama. Oboje znamo gdje će ti klubovi biti u idućem kolu.
Hekatonhir wrote:Sumnjam, Baselu je to maksimum. Ali dobro, vidjet ćemo.
Ovo je "niti u jednom trenutku nisam govorio o Baselu"?Hekatonhir wrote:Pa ima veze s vašom tvrdnjom da je Platini uspio u svom guranju "malih" klubova. A ja velim da nije, jer se ništa nije promijenilo. Posrijedi je uglavnom kozmetika.
Oprosti, što točno podrazumijevaš kad kažeš "govoriti"?
Nek(v)arljiva.
- nina williams
Konstantna u oportunizmu, to je i moja deviza.
-
- Information
-