Ne sve, samo one s nakitom - da bude ontopic.ombia » wrote:Ti zaista ne zelis da idem nabrajati sve stranice na kojima sam kupovalapokusavam trenutno potisnuti takve informacije
Nakit i ostale kinĐurije!
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Dobro osim arheolodji stranice, etsy i jos par lokalnih, te ebay-a znam otici u neke male obrtnicke radnje gdje osoba radi po citav dan nakit, prodaje i zna sloziti svasta individualnog. A prije mjesec dana sam bila na nekom sajmu mode, sve neki mladi umjetnici, jos neostvareni i prodavali su super stvari za male novce. Sad cekam da postanu slavni.
Uglavnom mi je to i najdrazi suvenir sa odmora, s puta...
- Beta ženka
I meni isto!ombia » wrote:Dobro osim arheolodji stranice, etsy i jos par lokalnih, te ebay-a znam otici u neke male obrtnicke radnje gdje osoba radi po citav dan nakit, prodaje i zna sloziti svasta individualnog. A prije mjesec dana sam bila na nekom sajmu mode, sve neki mladi umjetnici, jos neostvareni i prodavali su super stvari za male novce. Sad cekam da postanu slavni.![]()
U zadnje vrijeme kamo dođem - kupim si naušnice, naravno.
Inače, ovo s neafirmiranima - volem takve, i te male obrte.
A na Cvjetnom trgu u ZG se isto nađe svačeg zanimljivog.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
Almost Rosey
Božemprosti trebalo mi je sramotno mnogo sekunda da skužim da je ovo pička na slici
Ja oću mlogo prstenja srebrnog (metalnog, tojest). More li se to za malu paru kupit na Hreliću?
Ja oću mlogo prstenja srebrnog (metalnog, tojest). More li se to za malu paru kupit na Hreliću?
ja ne kužim kako itko smatra spirsane bradavice seksi i/ili ženstvenim 
a još manje spirsanu pičku, bilo koji njen dio.
niti glavić.
ideja da mjesto na tijelo, kojem ako priđeš jezikom prejako nije ugodno, ideš bušiti..
a još manje spirsanu pičku, bilo koji njen dio.
niti glavić.
ideja da mjesto na tijelo, kojem ako priđeš jezikom prejako nije ugodno, ideš bušiti..
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Oću i jaAlmost Rosey » wrote:Ja oću mlogo prstenja srebrnog (metalnog, tojest). More li se to za malu paru kupit na Hreliću?
Zašto se tog nisam ranije sjetila
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
-
Almost Rosey
'nači misliš da imade?
Od prve godine faksa se nakanjujem otići na taj Hrelić i nikako. Išla bih samo i samo pokazivala što hoću, da se netko drugi sporazumijeva s ljudima umjesto mene i da mi kupi ono u što uprem prstom, upola jeftinije
Išla sam s bohi prije koju godinu po nakit pa se ona cjenkala, a zadnji put sam bila prije dva mjeseca kad su rodaiče išli kupovat nakaradne dresove za turnir :trešlover:
i zato nisam gledala nakit, al mora bit, ima lijepih stvari, pogotovo vintiđa, znaš da hipsteri vole hrelić.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
Almost Rosey
Jao, hipsteri. Sad mi cjenkanje s hoboima na dekicama ne zvuči tako loše.
rodaiče
Moraću nagovorit koleginicu da me odvede, ona je glasna i asertivna a i živi blizu
rodaiče
Moraću nagovorit koleginicu da me odvede, ona je glasna i asertivna a i živi blizu
Znaš kolko smo modnih blogerica sreli tad 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
Almost Rosey
VrištimA.P. » wrote:Znaš kolko smo modnih blogerica sreli tad
Izvinite na četu, evo ovakve su moje najdraže na svijetu ikad:

Ajme kako su krasne
:bogato se udaje:
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
A.P. » wrote:Znaš kolko smo modnih blogerica sreli tad
meni se sviDžaju ovaki rajfovi.

ja imam i neke kopče s perjem i tilom koje si isto natrčim na glavu.ali to za posebne prilike, kad idem van
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
Almost Rosey
moj um nema zidovaPješčana » wrote: ja bih htjela biti muha na zidu tvog uma, na pet minuta, da vidim kako to fercera
jer fakat nemam pojma o čem pišeš
nego, ništa, ne bih nikad rekla za tebe da ne depiliraš ruke, to je sve. iznenadilo me, eto.
ne znam, jesu na početku teme one slike tvoje ili si koristila slike s neta?Pješčana » wrote:ja mislim da si me zamijenila s nekim
dapače, mislim da si pročitala neki Ombiin post i spojila to s nekim mojim
ali svejedno, ja imam problem s dlakama ne ti
- Beta ženka
Melody » wrote:Dobravečer, i ja se ispričavam na offu, ali ako bi mi mogla, Glo, objasniti u jednoj rečenici kako da čovjek svoje VLASTITE RUKE ne shvaća osobno? : D
Jer, o njenim si rukama pričala, ne rukama općenito u svemiru : D : xd:
Glo wrote:melody, hvala na pitanju.
tako što bih ja sve ruke ženske depilirala, bez obzira na broj, gustoću, boju i kvalitetu dlaka.
eto : xd:
i da, nek shvaća svoje ruke osobno, ne moj komentar. to može protumačiti kao moj išju![]()
Al ovo "hvala na pitanju" - kao odgovor neke firme na pitanje kupca/korisnika itd.
NASTAVNO NA (isto iz tih službenih konstrukcija) one piramidaste naušnice koje mi se jako sviđaju, a i piramida mi je drago geometrijsko tijelo, evo nekih u obliku meni najdražeg geom. tijela:
Imam slične, tri kockice u nizu, najmanja je na vrhu:
dakle, mislim da sam riješila misterij.
glo se osvrnula na slike od 22.09, jer je ova tema još tada započela, i uopće mi nije palo na pamet da se tek sad neš komentira.
da, ono s početka jesu moje ruke. mislim da si ti prva u svemiru ikad koja je zaključila da bih si trebala depilirati ruke
no dobro
ne pada mi na pamet. nikad ikad mi nije palo na pamet išta raditi na rukama jer sam svjetloputa i nedlakava.
ova glora pokušava uvjeriti žene ove da nisu savršene i da ne odgovaraju izmišljenoj kategoriji koju su stvorili gej modni dizajneri kako bi žene jedino smjele izgledati!!
mislim da ću joj prijaviti post
glo se osvrnula na slike od 22.09, jer je ova tema još tada započela, i uopće mi nije palo na pamet da se tek sad neš komentira.
da, ono s početka jesu moje ruke. mislim da si ti prva u svemiru ikad koja je zaključila da bih si trebala depilirati ruke
no dobro
ne pada mi na pamet. nikad ikad mi nije palo na pamet išta raditi na rukama jer sam svjetloputa i nedlakava.
ova glora pokušava uvjeriti žene ove da nisu savršene i da ne odgovaraju izmišljenoj kategoriji koju su stvorili gej modni dizajneri kako bi žene jedino smjele izgledati!!
mislim da ću joj prijaviti post
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Vas isto svašta zabavlja.
Svaki od tih privjesaka ima svoju priču, i jako su mi dragi. Sidro sam doslovce starom skinuo s vrata kad sam '85. bio na Šalati, na operaciji nogu. Nagnuo se nad mene da me poljubi pa sam ga primijetio. Rekoh mu da je lijep i zapitah ga odakle mu. Pogledao je staru, koja je stajala kraj njega, i kazao da ga je dobio od nje, za rođendan. I dodao: "Hoćeš li ga?" Malo me zatekao, ali rekao sam da hoću. Što će s djetetom koje leži u bolnici, dao bi mi sve. Često sam ga vrtio među prstima kad sam bio sam, zagipsan od pete do pupka. Ali velim, bojim se da ću ga izgubiti pa ga ne popravljam. Ima neugodnu osobinu da se zakvači za sve živo jer su mu krakovi oštri.Hekatonhir » wrote:Nosim zlatni lančić od petog osnovne. Lančić, ne lanac, nisam Hercegovac. I to je sve. Ne volim prstenje, naušnice, satove.
Jedan mi je privjesak puknuo, u obliku sidra, ali samo mi je smetao, jer se znao zakvačiti za jastuk ili deku. Zato ga ne nosim na popravak. Ostala su mi još tri, potkova, škorpion i križ. Križ mi je mati kupila za Božić kad je skužila da sam originalni prokartao. Škorpiona sam sâm kupio, jer mi se svidio. A potkova je jedina iz izvorne postave, s krštenja.
Lančić je malo stariji od mene, i ne namjeravam ga skidati. Čak mi fali kad ga zaboravim staviti poslije kupanja.
Škorpion me podsjeća na Andreju. Taj mi je prekid valjda najgori u životu. Godinama poslije nje živio sam u paklu, doslovce. Ne znam gdje je danas, nisam je dugo vidio. Ali frendica koja me tada tješila rekla mi je jednom: "Kad sam nesretna, kupim si nešto, to me razveseli." Ispljuvao sam je, naravno, i rekao da nisam Vlatka Pokos. Ili tko već, ne sjećam se koje sam ime naveo. Ali ostalo mi je to u glavi, nekako.
I tako, šetam se sav u kurcu, prolazim "našim" mjestima u nadi da ću je slučajno vidjeti. Jasno, bez rezultata. Sinkronicitet ne postoji, jebem Jungu sve po spisku. Prijeđem ulicu, naletim na zlatara. U izlogu škorpion. Tako se zove i sonet koji sam joj jednom bio napisao. Koštao je 250 nečega pa sam, vođen čudnim impulsom, prebrojio pare i skupio taj iznos. Osjećao sam se bolje čim sam ga objesio oko vrata. Rekoh: "Hajde, imat ću nešto njeno, kako god ovo završilo."
Križ sam, rekoh, prokartao, zajedno sa Zippom koji mi je stigao ravno iz Bradforda. Cijeli se grad palio na njega, uključujući i gazdu koji je držao poker-automate. A meni se nije sviđao, bilo mi nepraktično puniti ga svaki tjedan onim benzinom, prebrzo bi ishlapio. Kako god bilo, otišao je na bubanj. Imao sam onda para, nije mi bio problem sjesti na motor i donijeti koliko mi treba - ali lijen sam bio, malčice i pijan. Kazah mu: "Evo ti koliko imam, a uzmi i ovo." Pristao je, a meni je trebalo dvije minute kuckanja po automatu da se riješim svega. Lud sam tada bio, a i previše sam zarađivao. Svirao sam, nije mi bio problem zaraditi mjesečnu plaću u jednoj noći. Karta je kurva, lova također.
Sad imam drugi, majčin, i ne znam što bi se moralo dogoditi da ostanem bez njega. Činilo bi mi se kao svetogrđe, na najmanje dvije razine. Kuma koji mi je bio na krštenju više ne srećem, nikad i nismo bili bliski. Zato i nisam previše držao do njegovih stvari. Lančić je godinama stajao u kutijici, obložen komadima vate. Stavio sam ga kad sam skužio da ga i stari nosi, to mi je onda bilo frajerski. Bilo mi je tada deset ili jedanaest, i morao sam paziti da na tjelesnom ne ostanem bez njega. I eto, sad mi je četrdeset, i cijelo je vrijeme uz mene. Skidam ga samo kad idem u kadu. I kad nekoj curi smeta dok je lupka po nosu i bradi.
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
-
- Information
-