Lijepo je, zar ne? Sve me sram priznati da ih ne znam.dimnjak wrote:i veselim se sto vidim kako raste forum.
UĐITE! (službeni chat)
Pa vidiš da sam ti lijepo pogodio padeže, ne moraš se odmah uzj…oguniti...a unda wrote: ko bi pristajao? avatar ili kerum? zatvora dobroga nemamo, tako da bi kerum bi najbolje pristajao ovdje gdje je. u split. (ne..u splitu, tako se u splitu ne govori)
Skužila sam ga i ja! Mora se proći strelicom ko glupi touchscreendejzi wrote:Samo da vam se pokurčim, inbox je super.
Samo ga još nisam iskoristila, malo me sram
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
- Beta ženka
Gotovooo, sad će curit info s ovog foruma.djevojka wrote:Trebali ste mi reći da ste i Mulicu zvali.![]()
Ja sam i došla ovdje jer sam mislila da nje neće biti.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Hvalajevgenija wrote:Novonadošle, dobro došle!!!!
Drago mi je što te vidim, falili mi tvoji linkovi ujutro, već sam se požalila na gutanjima.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
Ajme, Klonka, hoćeš da imam noćne more? Gdje su ti ovčice i kozice? 
Potpisi su za budale.
Ekipa, čitamo se ovih dana, sad bi stvarno trebalo sastaviti se s knjigom. 

zar sam se uzjogunio? pa nisam se uzjogunio, nisam znao na sto mislis, doslo je valjda do suma u optjajnom guadakanalu.Lastan wrote:..
Pa vidiš da sam ti lijepo pogodio padeže, ne moraš se odmah uzj…oguniti.
nemooj me strasit, molim te. ovo da gadjas padeze cu se pravit da nisam vidio. padezi se ne gadjaju. ma jes ti u nekoj vezi sa beta zenkom? tako i ona misli da se po pivu tuce.
ako niste u nekoj vezi, bi li vas dvoje htjeli biti? alfa padez i beta zenka..
mislim, steta je ne iskoristiti takvu zajednicku...sta ono..sinapsu?
pada mi sad na pamet treca deklinacija
nominativ...ko sam ja sam? nu me.
genitiv..koga s kim? nas
dativ..os ume? dakuce
akuzativ..cega, ba? pive
ablativ..skimscim? dogovor je dogovor
..e, i vokativ..ooj? aj
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
To me podsjeća na onu besmrtnu Dežulovićevu o genocidu množine. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-