ovo rade i moji, samo usput i zdjelice prevrnu
Ovaj pokke mora da je Albanac, kad ovako pije vodu
ja gledam ovu bebicu a moji dojurili PANICNO do ekrana, tko zna sto ta beba prica
Viseca pokke
ElliQuinn » wrote: Eowyno, evo ti rješenja za hiperaktivnog polusocijaliziranog malca. Nabavi mu sudruga.
P. S.
KAKO DATI TABLETU MAČKI
Ovaj micek je prerano odvojen od mame i ostale braće pa nije naučio kontrolirati ugriz i interakciju s drugim micama.Éowyn » wrote:Mačić je imao između 2-3 tjedna (nađen je sam na ulici, ne bih ga sigurno odvajala od mame tako rano) kad je udomljen.
Sad ima dva i pol mjeseca i sve nas redom grize i grebe.
Divota
Pa dobro, možda po našim nekim estetskim preferencijama nisu dobro 'izvedene' pa izgleda kao zlostavljanje. Ali bitno je da je životinja sretna, a kažu da ova mačka nema čak ni zdravstvenih problema sa kralježnicom za razliku od onih kratkonogih pasa.ElliQuinn » wrote:Selektivni uzgoj koji put izgleda kao organizirano zlostavljanje životinja.
Pokušala sam ignoriranje, ali on se zaleti na mene i napada me (uglavnom grize za gležanj ili napada šlapu). Pokušala sam špricanje, ali mu se sviđa. Mali općenito voli voduTupelo » wrote:
Ovaj micek je prerano odvojen od mame i ostale braće pa nije naučio kontrolirati ugriz i interakciju s drugim micama.
Prije nego pokušaš špricanje vodom ili stiskanje na podlogu, svakako ti savjetujem da pokušaš ignoriranje.
Kad postane grub, prekini igru i udalji se od njega. Treba malo strpljenja i ne ide to brzo, ali najvjerojatnije će shvatiti o čemu se radi.
Dodatno, u igri nemoj ići na njega s otvorenim dlanom (onako da raširiš prste i ideš mu u facu) jer miceki to čitaju kao prijetnju. Pogledaj njega kako širi noge kad se postavlja na tebe ili kako raširi sve četiri noge kad ga prevrneš na leđa. Tako on "čita" tvoj otvoreni dlan.
Precool!!! Bas zijevanje sam ja zeljela slikati i razviti u fotku veceg formata za na zid i nikad ne ulovim trenutak.
Što god da radiš, moraš po nosu. Rekoh već da je udarac po nosu tipična mačja kazna (gledaj samo kako mačke kažnjavaju mačiće). A sad, hoćeš li udarati ili špricati, tvoja stvar.Éowyn » wrote:Špricala sam ga onom termalnom vodom u spreju, ali ne po nosiću nego više odozgora po glavici da mu ne uđe u oči. Malo se strese i nastavi dalje
Ja ću biti jako loša majka jednog danaLastan » wrote: Što god da radiš, moraš po nosu. Rekoh već da je udarac po nosu tipična mačja kazna (gledaj samo kako mačke kažnjavaju mačiće). A sad, hoćeš li udarati ili špricati, tvoja stvar.

Ma koje gledanje velikim očima? Kažnjavaš ga u trenutku dok radi pizdariju, ni sekunde kasnije. A onda neka te milo gleda. I gledaj i ti njega.Éowyn » wrote:
Ja ću biti jako loša majka jednog danajer čim me mali pogleda onim svojim velikim očima, zaboravim na kaznu iste sekunde.
Morati ću se prisiliti da ga špricnem po nosu.
Ovo je on dok je bio mali (malo više od 3 tjedna), čisto da vidite zašto sam mu dozvolila da me grebe i žvače - jednostavno mi je bio presladak.
Iz mog iskustva došao sam do zaključka da su mačci(mački?) blentavi dok su mačke puno pametnije i snalažljivije. Od tri mačka koja su se okotila kod mene doma samo je jedan preživio mladunaštvo, ostali su se otrovali. Jednostavno su se jedno jutro pojavili ispred vrata mrtvi. To mi se nije dogodilo ni jednoj mački.ElliQuinn wrote:Mačke su blentave. Čudo da prežive mladunaštvo.
To ti je nista. To ga osvjezi i to UOPCE nije neugodno. Jer nema ful jaki mlaz. I mora mu doci na nos. Nece mu doci u oci.Éowyn » wrote:Špricala sam ga onom termalnom vodom u spreju, ali ne po nosiću nego više odozgora po glavici da mu ne uđe u oči. Malo se strese i nastavi dalje
Bashe. A onda neka te milo gleda. I gledaj i ti njega.
dovraga.ombia » wrote:s*ebala sam quote, tu treba ici ono nesto s limunom
Pa nemoj je bacati, pojedi je. Grijeh je bacati hranu.*jezebel* » wrote:
dovraga.a bas sam dosla na temu da pitam smijem li maci dati pastetu od srdelica s limunom. :baca u smece:
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests