O odgoju mačaka

Vau, mijau i pokoji au
ombia

Post 13 Dec 2011, 22:34

kako zabaviti macu na sat vremena :zubo:

ovo rade i moji, samo usput i zdjelice prevrnu

Ovaj pokke mora da je Albanac, kad ovako pije vodu :zubo:

ja gledam ovu bebicu a moji dojurili PANICNO do ekrana, tko zna sto ta beba prica :misli:

Viseca pokke :cerek:

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 798 times
Been thanked: 1518 times
Post 13 Dec 2011, 23:09

Pristojna, profinjena maca. :cerek:
Potpisi su za budale.
ombia

Post 14 Dec 2011, 11:29

Japanka da :zubo:

Kao sto je netko rekao ako prodje glava :zubo: posebno zadnjih par sekundi

Mojima pistam te edukativne videe svako jutro al ih se ne prima :crying:
Eks

Post 14 Dec 2011, 11:38

Edukativne. :rofl: :rofl:
kuki

Post 14 Dec 2011, 20:23

ElliQuinn » wrote: Eowyno, evo ti rješenja za hiperaktivnog polusocijaliziranog malca. Nabavi mu sudruga. :xlux:

P. S.
KAKO DATI TABLETU MAČKI
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Dakle, ja sam svim svojim mačkama davala tablete bez problema. Frendičinim mačkama sam davala tablete bez problema.

Nikad nisam kupala mačku, nijedna nije bila toliko prljava. Jedan je bio malo slomljen pa se nije mogao prati sam, ali to sam mokrom krpicom radila za njega, nije mi palo na pamet kupati ga. :ne zna:
Tupelo

Post 14 Dec 2011, 21:18

Éowyn » wrote:Mačić je imao između 2-3 tjedna (nađen je sam na ulici, ne bih ga sigurno odvajala od mame tako rano) kad je udomljen.
Sad ima dva i pol mjeseca i sve nas redom grize i grebe.
Ovaj micek je prerano odvojen od mame i ostale braće pa nije naučio kontrolirati ugriz i interakciju s drugim micama.
Prije nego pokušaš špricanje vodom ili stiskanje na podlogu, svakako ti savjetujem da pokušaš ignoriranje.
Kad postane grub, prekini igru i udalji se od njega. Treba malo strpljenja i ne ide to brzo, ali najvjerojatnije će shvatiti o čemu se radi.

Dodatno, u igri nemoj ići na njega s otvorenim dlanom (onako da raširiš prste i ideš mu u facu) jer miceki to čitaju kao prijetnju. Pogledaj njega kako širi noge kad se postavlja na tebe ili kako raširi sve četiri noge kad ga prevrneš na leđa. Tako on "čita" tvoj otvoreni dlan.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
ombia

Post 14 Dec 2011, 22:57

sabaa » wrote:Pokke je slatka. :cerek:

Ja volim Marua.
http://www.youtube.com/watch?v=xdhLQCYQ-nQ
Divota :cerek: :cerek: taj rep kratki i kratke sapice i bebi orkugla glava :cerek:

Moram li napomenuti da moji imaju dugi rep, duge noge i nemaju okruglu glavu`?

edit: A gdje je nestao taj post?
ombia

Post 14 Dec 2011, 23:34

Icuce :cerek:

Znala sam da nece odustati :rofl: ni moji ne odustanu

Eks

Post 14 Dec 2011, 23:39

Ja sam zaljubljena u Marua. I tako mi je žao što nas dijeli ekran. :crying: Poše, koje slatko debelo čudo u čarapicama. :cerek:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 14 Dec 2011, 23:50

Mačke su blentave. Čudo da prežive mladunaštvo.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
daze

Post 14 Dec 2011, 23:53

Danas sam vidio križanca mačke bez dlake i mačke sa najkraćim nogama. Zovu ga Bambino. :zubo:

Image

Na prvi pogled su ružne, ali jako drage. I vole se grijati uz vlasnike, nije ni čudo. :rofl:
0 new messages
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 14 Dec 2011, 23:54

Selektivni uzgoj koji put izgleda kao organizirano zlostavljanje životinja.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
daze

Post 14 Dec 2011, 23:58

ElliQuinn » wrote:Selektivni uzgoj koji put izgleda kao organizirano zlostavljanje životinja.
Pa dobro, možda po našim nekim estetskim preferencijama nisu dobro 'izvedene' pa izgleda kao zlostavljanje. Ali bitno je da je životinja sretna, a kažu da ova mačka nema čak ni zdravstvenih problema sa kralježnicom za razliku od onih kratkonogih pasa.
0 new messages
Eks

Post 15 Dec 2011, 01:11

Maru se voli i kupati. Znala sam da je savršen. :cerek:
Éowyn

Post 15 Dec 2011, 10:31

Tupelo » wrote:
Ovaj micek je prerano odvojen od mame i ostale braće pa nije naučio kontrolirati ugriz i interakciju s drugim micama.
Prije nego pokušaš špricanje vodom ili stiskanje na podlogu, svakako ti savjetujem da pokušaš ignoriranje.
Kad postane grub, prekini igru i udalji se od njega. Treba malo strpljenja i ne ide to brzo, ali najvjerojatnije će shvatiti o čemu se radi.

Dodatno, u igri nemoj ići na njega s otvorenim dlanom (onako da raširiš prste i ideš mu u facu) jer miceki to čitaju kao prijetnju. Pogledaj njega kako širi noge kad se postavlja na tebe ili kako raširi sve četiri noge kad ga prevrneš na leđa. Tako on "čita" tvoj otvoreni dlan.
Pokušala sam ignoriranje, ali on se zaleti na mene i napada me (uglavnom grize za gležanj ili napada šlapu). Pokušala sam špricanje, ali mu se sviđa. Mali općenito voli vodu :xne zna:
Jedino što mu se ne sviđa je miris naranče pa ako ne želim da me grize uzmem komadić kore u ruku i mali odmah zbriše.
Desire makes slaves out of kings.
ombia

Post 15 Dec 2011, 10:45

ex_anais » wrote:Maru se voli i kupati. Znala sam da je savršen. :cerek:
Precool!!! Bas zijevanje sam ja zeljela slikati i razviti u fotku veceg formata za na zid i nikad ne ulovim trenutak. :crying:

Da mice mrze miris citrusa, bilo kojeg. Jel ga spricas rukom, to vole. Treba mlaz tanki a jaki u nosic iz djecjeg pistolja.
Éowyn

Post 15 Dec 2011, 13:26

Špricala sam ga onom termalnom vodom u spreju, ali ne po nosiću nego više odozgora po glavici da mu ne uđe u oči. Malo se strese i nastavi dalje :xd:
Lastan

Post 15 Dec 2011, 13:32

Éowyn » wrote:Špricala sam ga onom termalnom vodom u spreju, ali ne po nosiću nego više odozgora po glavici da mu ne uđe u oči. Malo se strese i nastavi dalje :xd:
Što god da radiš, moraš po nosu. Rekoh već da je udarac po nosu tipična mačja kazna (gledaj samo kako mačke kažnjavaju mačiće). A sad, hoćeš li udarati ili špricati, tvoja stvar.
Éowyn

Post 15 Dec 2011, 14:26

Lastan » wrote: Što god da radiš, moraš po nosu. Rekoh već da je udarac po nosu tipična mačja kazna (gledaj samo kako mačke kažnjavaju mačiće). A sad, hoćeš li udarati ili špricati, tvoja stvar.
Ja ću biti jako loša majka jednog dana :mama: jer čim me mali pogleda onim svojim velikim očima, zaboravim na kaznu iste sekunde.
Morati ću se prisiliti da ga špricnem po nosu.

Ovo je on dok je bio mali (malo više od 3 tjedna), čisto da vidite zašto sam mu dozvolila da me grebe i žvače - jednostavno mi je bio presladak.

Image
Lastan

Post 15 Dec 2011, 14:28

Éowyn » wrote:
Ja ću biti jako loša majka jednog dana :mama: jer čim me mali pogleda onim svojim velikim očima, zaboravim na kaznu iste sekunde.
Morati ću se prisiliti da ga špricnem po nosu.
Ma koje gledanje velikim očima? Kažnjavaš ga u trenutku dok radi pizdariju, ni sekunde kasnije. A onda neka te milo gleda. I gledaj i ti njega. :D
Ovo je on dok je bio mali (malo više od 3 tjedna), čisto da vidite zašto sam mu dozvolila da me grebe i žvače - jednostavno mi je bio presladak.
:cerek:

Micica. :D
MightyMe

Post 15 Dec 2011, 16:32

ElliQuinn wrote:Mačke su blentave. Čudo da prežive mladunaštvo.
Iz mog iskustva došao sam do zaključka da su mačci(mački?) blentavi dok su mačke puno pametnije i snalažljivije. Od tri mačka koja su se okotila kod mene doma samo je jedan preživio mladunaštvo, ostali su se otrovali. Jednostavno su se jedno jutro pojavili ispred vrata mrtvi. To mi se nije dogodilo ni jednoj mački.
ombia

Post 15 Dec 2011, 16:44

Éowyn » wrote:Špricala sam ga onom termalnom vodom u spreju, ali ne po nosiću nego više odozgora po glavici da mu ne uđe u oči. Malo se strese i nastavi dalje :xd:
To ti je nista. To ga osvjezi i to UOPCE nije neugodno. Jer nema ful jaki mlaz. I mora mu doci na nos. Nece mu doci u oci.

Nemoj udariti.
e. A onda neka te milo gleda. I gledaj i ti njega. :D
Bash :xd:
*jezebel*

Post 15 Dec 2011, 18:44

ombia » wrote:s*ebala sam quote, tu treba ici ono nesto s limunom
dovraga. :mad: a bas sam dosla na temu da pitam smijem li maci dati pastetu od srdelica s limunom. :baca u smece: :crying:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
*jezebel*

Post 15 Dec 2011, 18:46

sto se ovoga s vodom po nosu tice, zasto jednostavno ne pokusati s laganim, kako da kazem, davljenjem? :xzubo:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 798 times
Been thanked: 1518 times
Post 15 Dec 2011, 18:46

*jezebel* » wrote:
dovraga. :mad: a bas sam dosla na temu da pitam smijem li maci dati pastetu od srdelica s limunom. :baca u smece: :crying:
Pa nemoj je bacati, pojedi je. Grijeh je bacati hranu. :D
Potpisi su za budale.
  • Information