Muslimani putem bračnih veza samo multipliciraju dosadu, kao što političkim djelovanjem samo multipliciraju patnju.
Poligamija je poput paukove mreže i stoga tek oličenje metastazirane monogamije. Ne idite tim putem.
Monogamija ruls!
Ključaj topik.
Ako imaš pet žena onda dosadu moraš liječiti s pet ljubavnica a to iziskuje mnogo vremena i energije. Previše vremena i energije.schmokljan » wrote:Čuo sam od par dobro situiranih imama, inače kućnih prijatelja po klasnoj liniji, da je poligamija lijek za bračnu monotoniju, no nasmijah im se u brk. Dosada se, naime, liječi prevarom, a ne transparentošću, makar ista imala obrise promiskuitetstva.
Ja bih ovakav brak sebiNikolajevna » wrote: U braku u kojem se dvije, tri ili četiri žene uzajamno pomažu, druže, vesele, dijele interese i zajedno piju, muškarac ostaje bez mnogih uloga. Nije više nužan za razgovor, šetnje, gubi svoju savjetodavnu funkciju i funkciju ramena za plakanje, te je sveden na privreditelja i davatelja sjemena.
Postoji i opasnost da ga se po nekoliko dana zaboravi na kauču pred tv-om.
I naslućivala sam da je schmokljan pravoslavni pop.
Nikolajevna » wrote:U braku u kojem se dvije, tri ili četiri žene uzajamno pomažu, druže, vesele, dijele interese i zajedno piju, muškarac ostaje bez mnogih uloga. Nije više nužan za razgovor, šetnje, gubi svoju savjetodavnu funkciju i funkciju ramena za plakanje, te je sveden na privreditelja i davatelja sjemena.
Postoji i opasnost da ga se po nekoliko dana zaboravi na kauču pred tv-om.
Najopasnije od svega, nešto što hrvatski muž ne bi mogao nikako pregrmjeti, jest spoznaja i konačno priznanje da je ženska ljubomora za razliku od muške samo jedan stoljećima forsiran mit.
Što bi to uopće bilo? Ono što imaju muslimani i ortodoksni mormoni?ElliQuinn » wrote:Zašto samo poligamija? Što fali poliginiji? Ozbiljno pitam.
Da bar, sad tek vidim da nisam napisala poliandrija.Hekatonhir » wrote:Ma isto to, Elli se zajebava.
Gdje sam još pogriješila? Namjerno ne pitam gdje sam još pisala gluposti.Hekatonhir » wrote:A, to je nešto drugo. Podržavam, zašto bi samo nama bilo lijepo.
Nego, što je s tobom danas? Umotala ti kumica ribu u Bratoljuba?
Podjebavam? Postoji li prejebavati i bi li tio bio lijek za bračnu monotoniju?Hekatonhir » wrote:Nisi pogriješila, ne pitam zbog toga. Nego ono, danas si sva u slovu p.
Daj begaj s poliandrijom. Može jedino ako je većina gej. Jer prvo: imala bih i frendice samim time. Drugo: ne bih bila jedina meta u kući.ElliQuinn » wrote: Da bar, sad tek vidim da nisam napisala poliandrija.
Dakle, trebat će ih sve više za jednu nekilavu ženu.Emericzy » wrote:Da ne kažem da je muškaraca manje i bit će ih još manje i bit će sve kilaviji.
Trebanje je jedno. Realnost je drugo. Pročitaj ovaj članak za koji sam dao link. On ti lijepo objašnjava da su društveni mehanizmi obrnuti. Što je ponuda muškaraca manja a žena veća, to su muškarci više na cijeni, komotniji su i to više na žene gledaju s visoka, kao nešto za pojebat.ElliQuinn » wrote: Dakle, trebat će ih sve više za jednu nekilavu ženu.
Za cijelu planetu da. Negdje je bolje, negdje lošije. Nije stvar u tome, nego je trend padanja i broja i muškosti muškaraca. Paralelno, postoji jak trend među ženama odustajanja od muškaraca. Malo-pomalo, ruše se društvene poveznice koje su muškarce i žene spajale u emotivno-seksualnu zajednicu.robot jura » wrote:Zar nema samo cca 2% više žena nego muškaraca?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests