BoDerek » wrote:Pa nitko ne želi. I na svu sreću u 90% slučajeva to ni nije.
Isuse, to je jedan od deset.
Predramatično zamišljaš to.
Ne, ne zamišljam predramatično. Imam osam godina seksualnog iskustva, deset ako brojimo oralne seksove i to, i znam kako reagiram i znam kako se osjećam. I s vremenom sam sve manja sklona istupljivanju sebe i neosjećanju. Tako da bih se osjećala puno gore nego prije desetak godina.
Pobogu, a zašto??
Zato što bih se osjećala bijedno sa sobom i bijedna u tom odnosu i vjerojatno bih i odnos doživljavala bijednim, uz moj velik doprinos tome. Meni je seks jedan od načina na koje se ja ponašam prema sebi, a ponašanje mene prema sebi u kojem lažem tijelom o tome kako se osjećam dok mi je komad nečijeg tijela u utrobi mi je baš odvratno od mene prema meni. To je moj trbuh, i ako netko ide unutra, meni će to biti dobro i pazit ću na sebe pritom.
Osim što sam takva puno draža sebi nego sam si bila dok nisam razvila to, seks mi je neopisivo bolji.
Bez uvrede, nadam se.
Ne vrijeđam se.
Nekad se ipak daš nagovorit (da, zamisli

).
Ako imam neku inicijalnu količinu volje, samo nisam još raspoložena penetrativno, to mi ima smisla i bude lijepo i zabavno i seksi. Ako nemam tu inicijalnu količinu volje, budem si jadna i plače mi se. I onda prekinem tu farsu i budem jadna. Zato sam davno napustila to.
Nekad jest jer izbjegneš nepotrebna objašnjavanja.
Super je razjasniti te neke stvari jednokratno i biti s čovjekom koji nije jako needy i ne treba ga tješiti svaki put ispočetka. Ne mislim ovo kao savjet, nego, eto, konstatiram.