Hokej na ledu

Svi smo mi izbornici
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 17 Dec 2011, 15:26

Budući da smo se Lucca i ja na drugoj temi bavili hokejom, otvaram temu na kojoj se ljubitelji mogu družiti i komentirati utakmice.

Evo, počela je ona između Medveščaka i moskovskog Dinama, a iako je prijateljska, sigurno će biti dobra. Rusi su jaki, ugledan su klub, sad ćemo vidjeti je li točna ona Luccina da je Medveščak prerastao austrijsku ligu. :cerek:

Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 17 Dec 2011, 16:05

A koje su Medveščakove mogućnosti ako jest prerastao austrijsku ligu?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 17 Dec 2011, 16:13

Pa trenutačno se pregovara o proširenju te, EBEL lige, a spominju se i nova udruživanja. No pitanje je što će od svega biti, hokej je iznimno skup sport. Dovoljno da uđe još jedna država - i već ti se proračun mora udvostručiti. Uđe li druga, moraš početi dodavati nule. :D
Potpisi su za budale.
Stitch
Head Honcho
Post 17 Dec 2011, 16:16

Stvari nažalost polako počinju dolaziti na pravo mjesto, već je 5:2 za Ruse. Prebrzi su, preuigrani, kombinatorika im je vrhunska - praktički igraju na prvu.
Potpisi su za budale.
Stitch
Head Honcho
Post 17 Dec 2011, 16:32

6:3 na kraju druge trećine. Hajde, nije toliko loše kao što sam očekivao da će biti. :zubo:

Odoh to na miru gledati, nisam Mićo Dušanović.
Potpisi su za budale.
lucca

Post 17 Dec 2011, 20:08

pozrav topiČu :xlux: :xlux: :xlux:
lucca

Post 17 Dec 2011, 20:11

Hekatonhir » wrote:Evo, počela je ona između Medveščaka i moskovskog Dinama, a iako je prijateljska, sigurno će biti dobra. Rusi su jaki, ugledan su klub, sad ćemo vidjeti je li točna ona Luccina da je Medveščak prerastao austrijsku ligu. :cerek:
si nas videl, ha :mirko:

nakon ovog danas sam jos sigurnija da nas khl oce. mark maj vrds, hek

:cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:
lucca

Post 17 Dec 2011, 20:15

sam da nam kristana niko ne otme :moli: :moli: :moli:
Stitch
Head Honcho
Post 17 Dec 2011, 20:54

lucca » wrote:si nas videl, ha :mirko:

nakon ovog danas sam jos sigurnija da nas khl oce. mark maj vrds, hek
Mislim da KHL zahtijeva previše love, ne znam tko će to platiti. Ali da, nismo bili loši. 6:4 solidan je rezultat, navijači su bili fantastični.
Potpisi su za budale.
lucca

Post 18 Dec 2011, 23:15

Hekatonhir » wrote:Mislim da KHL zahtijeva previše love, ne znam tko će to platiti. Ali da, nismo bili loši. 6:4 solidan je rezultat, navijači su bili fantastični.
cujem da smo zapili ruse epski :rofl:

bilo cak 'braco hrvati' :xzubo: i tih sema, sta da ti kazem

dakle - nema frke.
(jer kruzi trac da ce nam cak i oni dat pare neke, zamisli ti to :megaesina: )

anisin nije mogel podbacit pak jer su ga dvojica drzat morala :facepalm: :xzubo: :rofl: :rofl:
Stitch
Head Honcho
Post 18 Dec 2011, 23:18

"Braćo Hrvati" vikali su još na tekmi, na ruskom. Netko se gromoglasno derao kao da komentira nogomet u Brazilu. :D

Lijep je bio prizor, cijela je dvorana navijala "Dinamo, Dinamo". Dobro, naviknuli su se, nije im to neka promjena. :zubo:

A ideja da u Zagrebu gledam CSKA, Metalurg, Ak Bars... Ne znam, meni je to bolje od seksa. :cerek:
Potpisi su za budale.
lucca

Post 18 Dec 2011, 23:22

Hekatonhir » wrote:"Braćo Hrvati" vikali su još na tekmi, na ruskom. Netko se gromoglasno derao kao da komentira nogomet u Brazilu. :D

Lijep je bio prizor, cijela je dvorana navijala "Dinamo, Dinamo". Dobro, naviknuli su se, nije im to neka promjena. :zubo:
:xzubo:

neka..stvarno ih je lepo bilo videt, makar su ovi galaksiju (cisto klizacki) ispred nas
al dosita mislim da je izgledno fest

a i rusi kad ti se tak atomski zaljube, to ti je zauFijeĆno :xd:

srbi ce popizdit :rofl:
Stitch
Head Honcho
Post 18 Dec 2011, 23:26

Ma nek pizde. Ali ako si gledala tekmu, mogla si vidjeti to o čemu govorim - Rusi kližu strahovito brzo, driblaju kao da hodaju asfaltom i imaju kombinacije nakon kojih ne stigneš trepnuti, a već su pred vratarom. :)
Potpisi su za budale.
lucca

Post 18 Dec 2011, 23:27

Hekatonhir » wrote: A ideja da u Zagrebu gledam CSKA, Metalurg, Ak Bars... Ne znam, meni je to bolje od seksa. :cerek:
aha :five:

al onda ce bit i krvi zaistaČ :klopa:

a i napokon ces imat di klincadiju (neku eventualnu) upisat, to mi isto prefora

zagrebacka skola je na cijeni..i sve se to vraca polako i poprima one neke obrise iz proslih vremena

lepo, da :)
lucca

Post 18 Dec 2011, 23:35

nego..to ti zaboravljam eto vec dva dana rec

jesil gledo slap shot i newmana ko hockey coacha: http://www.imdb.com/title/tt0076723/

eh..eto ti preporuke sam takve, pa pogledaj kad uzmognes :xd:
Stitch
Head Honcho
Post 18 Dec 2011, 23:38

Sutra ću, trebam obaviti nešto pa kinderbet. Ali hvala. :)
Potpisi su za budale.
lucca

Post 18 Dec 2011, 23:48

Hekatonhir » wrote:Sutra ću, trebam obaviti nešto pa kinderbet. Ali hvala. :)
deal :fajf:

ja si ga idem opet, po 765656452432543 put, skinut :rofl: :brukica:
lucca

Post 19 Dec 2011, 17:12

Dakle, Medvedev već vidi Zagreb na karti Kontinentalne hokejaške lige. Već od sljedeće sezone.

»Medveščak u KHL-u može igrati već sljedeće sezone ako do prvog travnja 2012. sakupi 10 milijuna eura, odnosno ako pribavi jamstvo za taj proračun«, zaključio je ugledni gost i dao do znanja da bi se dobar dio proračuna napunio ruskim rubljima. »Možemo pomoći pronaći sponzore, što smo napravili sa slovačkom momčadi (Lev Poprad) koja igra u KHL-u, ali prije svega je potrebno da se domaće tvrtke i lokalne vlasti ubace u tu priču.«

Zadovoljan viđenim bio je i Ivano Zanatta, kanadski stručnjak koji je zadužen za širenje KHL-a po Europi. Svojedobno je bio i hrvatski izbornik.

»Medveščak ima dobar hokejaški proizvod i sigurno je kandidat za ulazak u ligu. Vodstvo lige zainteresirano je da Medveščak igra KHL. Ozračje je sjajno, zato vjerujem u ovaj projekt i ove ljude. Drago mi je da su čelni ljudi KHL-a došli i da se ozbiljno razmišlja o ulasku hrvatske momčadi.«
:cheer:

http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=5 ... 1D57A4A323
Stitch
Head Honcho
Post 19 Dec 2011, 17:21

Baš sam se vratio s kave, bio sam s frendom koji je bio na derneku s Rusima. I on je spomenuo isti iznos, deset milja eura, no zaključili smo da će ih biti jako teško skupiti. :zubo:

Poprad je ušao ove godine, ne znam po kojem ključu jer su Slovan i Košice mnogo bolji sastavi. Ali šteta je, golema šteta za KHL što ove godine nema trostrukog osvajača Superlige, Lokomotive iz Jaroslavlja. Cijela je momčad, zajedno sa svim trenerima osim jednog jedinog, koji je ostao u Jaroslavlju - poginula kad im se srušio avion. Odmah su odustali od natjecanja i prebacili se u drugu rusku ligu. Vratit će se tek iduće sezone.

A Lokomotiva je, uz Ak Bars, Salavat Julajev i Metalurg, institucija ruskoga hokeja otkako su nekad slavni CSKA i Dinamo palicu prepustili drugim klubovima.
Potpisi su za budale.
robot jura

Post 03 Jan 2012, 10:16

Bila sam neki dan na tekmi protiv Znojma, atmosfera je bila genijalna (što je uobičajeno).
Nije da nešto pratim hokej, kao dijete sam ga voljela gledati na olimpijskim igrama, i prošle godine sam bila na tri utakmice Medveščaka - ali imam pitanje:
jel se to meni čini ili ove godine ima više šore na terenu?
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
vrrrlet

Post 04 Jan 2012, 20:54

Pa ima više šore, kad imamo i više onih divljaka sa Zapada. A imamo i dužu klupu, pa se ima tko tuć' ako nekome nema snage. Ali to je folklor, sa svim onim zaštitama, niš' im ne bi bilo ni da se lupaju palicama po glavi.

Ja ne bih s Rusima u ligu, prejaki su, predaleko su, pišu ćirilicom i sve. Nek se Srbi igraju s njima. Trebalo bi stvoriti neku jaču ligu, uz ebelovce ubaciti Slovake, Čehe, Poljake i Nijemce. I Talijane, da ih malo mlatimo, nismo od rata. Drugog jebote.

Ali neka još to zrije koju godinu, da malo guštamo pri vrhu tablice. Prošle godine bi se čovjek ubio da Dnevnik nije završavao s Ivicom, a ove godine, čini se, trebati će nam još neko pojačanje. :D
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Stitch
Head Honcho
Post 05 Jan 2012, 14:04

Tučnjave su nešto što uništava hokej. Jer imaju drugu stranu, sklonost kontaktima i općenito gruboj igri. I Rusi, koji su nekad bili najveći umjetnici, sve češće pozornost pridaju tomu da protivnika zalijepe za ogradu umjesto da ga predriblaju. Sve je manje brzine i vještine, a sve više prekršaja. Izgubila se razlika između NHL-a i KHL-a.

Hokej jest kontaktni sport. Zato je u Americi toliko popularan. Samo je bejzbol iznimka - i nikad neću shvatiti zašto ga vole iako poznajem pravila. Neke su tekme živi užas, ne znam kako izdrže na tribinama. Ali upravo su Ameri tom očaranosti, opsjednutosti da vide sudaranje tijela i čuju krckanje kostiju uništili ono zbog čega sam hokej shvaćao kao umjetnost.

Anisin je jednom rekao: "Dečki, ja sam iz najbolje škole na svijetu, CSKA-ove. U svakom sam trenutku znao što mi rade četvorica suigrača u polju, ali i cura na tribinama." Zato su mislili da ima oči na leđima, jer mu se veći gušt bio izmaknuti, tako da se suparnički igrači zabiju jedan u drugoga, nego zveknuti ih šakom.
Potpisi su za budale.
robot jura

Post 05 Jan 2012, 14:47

Kak onda objašnjavate nježnost Banhama i Prpića? I oni su sa zapada... :zubo:
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Stitch
Head Honcho
Post 05 Jan 2012, 14:50

Pa naša je liga takva, preferira se "nježnost". Stvar odluke EBEL-a i sudačke organizacije.

I NHL može učiniti slično. Samo što ne želi.
Potpisi su za budale.
dejzi

Post 18 Jan 2012, 14:01

Jučer sam bila na utakmici protiv Olimpije iz Ljubljane, završilo je 5:2. :cheer:

Vodio me cimer.
Nemamo ni jedan ni drugi pretjerano pojma o hokeju tak da smo većinu vremena pokušavali dokučit što se zapravo događa na ledu. :o
Zajedničkim snagama uspjeli smo u zadnjoj trećini razumijet sudačke odluke, pomalo sam ponosna.
Iako mi je bilo poprilično neugodno vidjet cimera kak se dere i navija.

Drago mi je da je bila samo jedna kritična situacija, koja čak nije završila tučnjavom. Iako se osjetila radost na tribinama i želja za šamaranjem, men se to ne sviđa.
Fascinantnije mi je gledat kak se elegantno proturi pak preko 3 igriča, nego šarena nasilna gužva uz ogradu.

A Kristan, kakav je gol popio. Poše. :facepalm:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
  • Information