Cjatkovrrrlet » wrote:
Ja bih ga jebao u usta. Sviđa mi se njegov govor, u njegovim ustima je jamačno ugodno.
A bi li njemu bilo ugodno, šta misliš?
Cjatkovrrrlet » wrote:
Ja bih ga jebao u usta. Sviđa mi se njegov govor, u njegovim ustima je jamačno ugodno.
judolino » wrote: Fakat si kul...
BoDerek » wrote:.
I vas bih.m.za wrote:.
Đesika, i tebe bih. Ali tebe bih i u oko i među noge, za Mar'cu i Bo ne znam imaju li lijepe noge i oko.Jessica_R. » wrote:Zato sto imam dobre noge i jos bolju pozadinu.
Onda se okrenem i vide mi oci i usne.
A onda ih pogledam ocima punim prezira.
Istina je cesto nekul.Morticia » wrote: Gle, reci ti što hoćeš, činjenica je da je pretencioznost naš zaštitni znak, al' onaj tvoj post je bio onako... TOTALNO nekul.
Ajde, daj, što se odmah duriš, jedan nekul post, jedan nekul komentar, ne'š ti.Jessica_R. » wrote:
Istina je cesto nekul.Nije bitno sto nije kul, bolio me zub i bila sam on a different level u tom trenutku, bitno je sto ste odmah skocili na mene.
I tata bi sine ( vrrrlet).
Jučer sam vidjela na F.hr na mk onu temu o nerazvikanim ženamavrrrlet » wrote:
Đesika, i tebe bih. Ali tebe bih i u oko i među noge, za Mar'cu i Bo ne znam imaju li lijepe noge i oko.
m.za » wrote: prvi komentar: ingrid antičević treba dobro izjebat, da ne laje po saboru
Fotografija
Drugi komentar: treba ju u ovo oko na koje i inace skilji
Pa kad imam puno za podilit'.Moment » wrote:Bokmater, djelite penise ko da su tuđi.
Nema Đesika stakleno oko.BoDerek wrote:U oko se može jebat jedino ako je stakleno. Šta ti, vrle, misliš da Džesika ima stakleno oko?
Uzalud se trudis, voli me nakon 20-tak postova. Ti ces morati napisati jos cca 5000.BoDerek » wrote:U oko se može jebat jedino ako je stakleno. Šta ti, vrle, misliš da Džesika ima stakleno oko?
Krivo Đesika, volim te nakon jednog posta, onog u kojem kažeš da si lijepa kučka. Ja volim lijepe kučke.Jessica_R. » wrote: Uzalud se trudis, voli me nakon 20-tak postova. Ti ces morati napisati jos cca 5000.
Odjebi mi od unuke, sroljo!vrrrlet » wrote:
Pa kad imam puno za podilit'.
Nema Đesika stakleno oko.Odjebite od Đesike, ona je moja nova cura.
Nemoj da mu sad pošaljem sise.Jessica_R. » wrote: Uzalud se trudis, voli me nakon 20-tak postova. Ti ces morati napisati jos cca 5000.
Vrle, predugo si na vorumu da ne bi znao da su najružnije one koje govore da su najljepševrrrlet » wrote:
Krivo Đesika, volim te nakon jednog posta, onog u kojem kažeš da si lijepa kučka. Ja volim lijepe kučke.
Nije tek prohodala, već piše gramatički točno, ima preko devet. : pustite malene k meni:judolino » wrote: Odjebi mi od unuke, sroljo!
Nađi si drugo dijete za vrtit na veseljku!
Ne moraš kurcovat baš sve što je prohodalo...
Noge Bo, noge, i lišce. Nisam sisoman.BoDerek wrote: Nemoj da mu sad pošaljem sise.![]()
Mene više brine avatar. Lijepi ljudi se kriju iza idiotskih avatara poput mog.BoDerek wrote: Vrle, predugo si na vorumu da ne bi znao da su najružnije one koje govore da su najljepše![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests