'Oće l' to? (posvećeno MadnessInMethod)

O djeci, brigama i radostima roditeljstva
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 794 times
Been thanked: 1512 times
Post 31 Dec 2011, 14:58

Otrovčiću, držim fige. :cerek:

Moja je stara rođena 1. siječnja. Mogla bi i ti tako, malom će cijeli svijet slaviti rođendan. A dobivat će i dva poklona odjednom. :D

Potpisi su za budale.
MadnessInMethod

Post 31 Dec 2011, 15:02

Hekatonhir » wrote:Otrovčiću, držim fige. :cerek:

Moja je stara rođena 1. siječnja. Mogla bi i ti tako, malom će cijeli svijet slaviti rođendan. A dobivat će i dva poklona odjednom. :D
gubim nadu, scorp, gubim nadu...
ja ga molim, kumim, vičem, prijetim, probala sam mu i zabraniti izlazak... do 18. godine... ali ne pomaže. očito je flegma. samo stvarno ne znam na koga... :misli:
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Stitch
Head Honcho
Post 31 Dec 2011, 15:03

Doći će, samo polako. Sve će biti u redu. :)
Potpisi su za budale.
ali

Post 31 Dec 2011, 15:20

Madness, ti si u grču.
Nije ni Mad Max lud da ide van dok si takva :D

Kad ti postane sve ravno i svejedno i kad se opustiš..... :xlux:
MadnessInMethod

Post 31 Dec 2011, 15:25

u grču sam jer sam imala bliski susret sa šogi o najpametnijom na svijetu i njenom derištadi... popušta lagano, za kojih pola sata ću opet biti zen.
Stitch
Head Honcho
Post 31 Dec 2011, 15:30

Rekao bih ti da trgneš jednu ljutu, ali znam da ne smiješ. Sorry, ne mogu ti pomoći. :D
Potpisi su za budale.
A.P.
Cactus

Post 31 Dec 2011, 15:34

MadnessInMethod » wrote:
gubim nadu, scorp, gubim nadu...
ja ga molim, kumim, vičem, prijetim, probala sam mu i zabraniti izlazak... do 18. godine... ali ne pomaže. očito je flegma. samo stvarno ne znam na koga... :misli:
Jarčevi su takvi :Pop:
Osim kad su si međusobno roditelji i dijete, božemprosti :xlux:
A.P.
Cactus

Post 31 Dec 2011, 15:35

Zaboravila sam da si i ti jarac :rofl:
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 15:39

Hekatonhir » wrote:Rekao bih ti da trgneš jednu ljutu, ali znam da ne smiješ. Sorry, ne mogu ti pomoći. :D
Pa možda i smije. :ne zna:
Čula sam i za takve slučajeve, da su žene drmnule ljutu pred polazak u rodilište. :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
MadnessInMethod

Post 31 Dec 2011, 15:47

etimologija izraza pijan ko majka? :xzubo: recimo da su porodi znali trajati jaaaako dugo, pa da žene ne bi gubile svijest od bolova, i kao vid anestezije, babice bi ih nalijevale ljutom. pa ako se porod otegnuo (a znalo je biti...) nova majka je bila... vrlo vesela. :mig:
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 15:49

MadnessInMethod » wrote:etimologija izraza pijan ko majka? :xzubo: recimo da su porodi znali trajati jaaaako dugo, pa da žene ne bi gubile svijest od bolova, i kao vid anestezije, babice bi ih nalijevale ljutom. pa ako se porod otegnuo (a znalo je biti...) nova majka je bila... vrlo vesela. :mig:
Pa nije to loše - dapače! :cerek:
Uostaloom, rakija kao narodni lijek za dušu i tijelo, dezinficijens, anestezija izvana i iznutra - sigurno ne može škoditi. :xzubo:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ombia

Post 31 Dec 2011, 15:51

Znaci to je bila epiduralna na homeopatski nacin. Na bio nacin tako reci :rofl:
Stitch
Head Honcho
Post 31 Dec 2011, 16:04

MadnessInMethod » wrote:etimologija izraza pijan ko majka? :xzubo: recimo da su porodi znali trajati jaaaako dugo, pa da žene ne bi gubile svijest od bolova, i kao vid anestezije, babice bi ih nalijevale ljutom. pa ako se porod otegnuo (a znalo je biti...) nova majka je bila... vrlo vesela. :mig:
Ma znam to. Samo, tebi porođaj još nije počeo. Dotad, pazi na dijete. Kloni se alkohola i droge. :D
Potpisi su za budale.
MadnessInMethod

Post 31 Dec 2011, 16:18

Hekatonhir » wrote:
Ma znam to. Samo, tebi porođaj još nije počeo. Dotad, pazi na dijete. Kloni se alkohola i droge. :D
:xzubo:
ako hoćeš, mogu ti vrlo stručno objasniti i zbog čega trudnice ne bi smjele piti alkohol čak ni u jako malim količinama.
još uvijek sam prepuna beskorisnih informacija, samo se u 10 godina njihov broj jako povećao :mig:
Stitch
Head Honcho
Post 31 Dec 2011, 16:35

Ako ti je gušt, i smiruje te, samo izvoli. :D
Potpisi su za budale.
nodens

Post 31 Dec 2011, 16:36

Beta ženka » wrote:
Ateisti ne vjeruju u nekakvog "boga", kao što i naziv kaže.
Ne isključuje vjerovanje u horoskop. :cerek:
'metafizički bog' koji bi bio npr. izvan poznatog svemira LOL bar je znanstveno nedokaziv i neoboriv. Znači, u to se teoretski može 'vjerovati' bez da dođeš u sukob sa znanošću. S druge strane, ideja da položaji planeta u trenutku rođenja imaju veze s nečijim karakterom i sudbinom - očito je praznovjerje. Nešto u rangu boga-starca s bradom koji sjedi na oblacima i baca munje na grešnike. :rofl:
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 17:09

nodens » wrote:
'metafizički bog' koji bi bio npr. izvan poznatog svemira LOL bar je znanstveno nedokaziv i neoboriv. Znači, u to se teoretski može 'vjerovati' bez da dođeš u sukob sa znanošću. S druge strane, ideja da položaji planeta u trenutku rođenja imaju veze s nečijim karakterom i sudbinom - očito je praznovjerje. Nešto u rangu boga-starca s bradom koji sjedi na oblacima i baca munje na grešnike. :rofl:
Ma možeš ti vjerovati u vještice i što god želiš, i dalje je vjerovanje u boga :rofl: debilana, dok sam kod ljudi primijetila neke karakteristike koje su imale veze s njihovim natalnim horoskopima. Uostalom, ako Mjesec utječe na nas, zašto ne bi i ostali planeti. :kava:
nodens

Post 31 Dec 2011, 17:40

Beta ženka » wrote: Ma možeš ti vjerovati u vještice i što god želiš, i dalje je vjerovanje u boga :rofl: debilana, dok sam kod ljudi primijetila neke karakteristike koje su imale veze s njihovim natalnim horoskopima. Uostalom, ako Mjesec utječe na nas, zašto ne bi i ostali planeti. :kava:
Ovo boldano nije istina, nego ti ne razumiješ razliku između metafizičkih pitanja i običnog praznovjerja. :xzubo:

A glede mjeseca. Pa naravno, Mjesec utječe na nas; kao prvo, utječe na plimu i oseku, pa onda vjerojatno i na razne procese u tijelu itd. Ali, utječe isto na sve ljude, a ne utječe na njih ovisno o datumu rođenja LOL :facepalm:

Shvaćaš? Pun mjesec utječe i na tebe i na tvoju kolegicu, JEDNAKO. A ne utječe različito, zašto što se ona rodila prije 25 godina u nekom drugom 'znaku' nego ti. Pitanje datuma rođenja je totalno irelevantno za utjecaj Mjeseca na nas.

S druge strane, planete, koje su mnogo mnogo dalje od Mjeseca, utječu na nas skoro zanemarivo. Pogotovo je to slučaj za Pluton, koji je čak manji od Mjeseca, a nalazi se na ogromnoj udaljenosti.

Inače, baš googlam malo i tražim objašnjenje, kako su točno astrolozi inkorporirali taj navodni 'utjecaj' Plutona :zubo: od 1930. na ovamo. Kojom metodologijom su došli do ideje KAKO Pluton utječe na nečiji karakter, u trenutku rođenja? To bi bilo divno saznati. :rofl:
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 17:44

nodens » wrote:
Ovo boldano nije istina, nego ti ne razumiješ razliku između metafizičkih pitanja i običnog praznovjerja. :xzubo:

A glede mjeseca. Pa naravno, Mjesec utječe na nas; kao prvo, utječe na plimu i oseku, pa onda vjerojatno i na razne procese u tijelu itd. Ali, utječe isto na sve ljude, a ne utječe na njih ovisno o datumu rođenja LOL :facepalm:

Shvaćaš? Pun mjesec utječe i na tebe i na tvoju kolegicu, JEDNAKO. A ne utječe različito, zašto što se ona rodila prije 25 godina u nekom drugom 'znaku' nego ti. Pitanje datuma rođenja je totalno irelevantno za utjecaj Mjeseca na nas.

S druge strane, planete, koje su mnogo mnogo dalje od Mjeseca, utječu na nas skoro zanemarivo. Pogotovo je to slučaj za Pluton, koji je čak manji od Mjeseca, a nalazi se na ogromnoj udaljenosti.

Inače, baš googlam malo i tražim objašnjenje, kako su točno astrolozi inkorporirali taj navodni 'utjecaj' Plutona :zubo: od 1930. na ovamo. Kojom metodologijom su došli do ideje KAKO Pluton utječe na nečiji karakter, u trenutku rođenja? To bi bilo divno saznati. :rofl:
Pun Mjesec NE utječe na sve ljude jednako, nismo svi isti.

Ja Uran, Neptun i Pluton ne "obadajem" previše u horoskopu, ionako utječu na čitave generacije jer su spori planeti. :zubeki:
nodens

Post 31 Dec 2011, 18:00

Beta ženka » wrote: Pun Mjesec NE utječe na sve ljude jednako, nismo svi isti.
Ugh, mislio sam, ima isti fizikalni utjecaj - naravno da ljudi različito reagiraju na taj ISTI utjecaj, jer su različiti. Ali različiti su zato što imaju različitu fiziologiju, a ne jer se jedan rodio 15.3. a drugi 27.8.

Beta ženka » wrote:Ja Uran, Neptun i Pluton ne "obadajem" previše u horoskopu, ionako utječu na čitave generacije jer su spori planeti. :zubeki:
Osim što su spori, još uz to su daleki, pa ionako nemaju nikakav spomena vrijedan utjecaj.

Pitanje je bilo retoričko. To kako razni astrolozi fantaziraju 'koji bi mogao biti' utjecaj Plutona, govori ti da je sve to skupa čisto stvar nečije bujne mašte, i za spore, ali i za brze planete. :rofl:
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 18:05

Nodens, nitko nije niti rekao da Mjesec utječe različito zbog različitih datuma rođenja.
A o ostalom mi se stvarno ne dâ raspravljati, ionako nitko nikom neće promijeniti mišljenje. :cerek:
nodens

Post 31 Dec 2011, 18:19

Beta ženka » wrote:Nodens, nitko nije niti rekao da Mjesec utječe različito zbog različitih datuma rođenja.
A o ostalom mi se stvarno ne dâ raspravljati, ionako nitko nikom neće promijeniti mišljenje. :cerek:
Chicken. :B :rofl:
MadnessInMethod

Post 31 Dec 2011, 18:21

smijem li primijetiti da ste malo nepristojni. ovo je moj osobni pretporodno-porodni čet, a ne spika o tome vjerujete li vi u horoskope. :durica:

inače, nalakirala sam nokte. iskonadirala sam si leopard preko cijelog nokta. čekam da se lak osuši da vidim hoću li ga morati skidati još večeras.
blaze

Post 31 Dec 2011, 18:29

MadnessInMethod » wrote:smijem li primijetiti da ste malo nepristojni. ovo je moj osobni pretporodno-porodni čet, a ne spika o tome vjerujete li vi u horoskope. :durica:
to sam ja još jučer upozoravala, ali nikog nije briga :crying:
jbli vas horoskopi
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 18:41

MadnessInMethod » wrote:smijem li primijetiti da ste malo nepristojni. ovo je moj osobni pretporodno-porodni čet, a ne spika o tome vjerujete li vi u horoskope. :durica:

inače, nalakirala sam nokte. iskonadirala sam si leopard preko cijelog nokta. čekam da se lak osuši da vidim hoću li ga morati skidati još večeras.
"iskonadirala"? Leopard? :misli:
Sori, ja ne bum više. Pa sve je počelo od toga oćel ti dijete bit Jarac ili Vodenjak. Dok se hvalilo Jarčeve, pasalo ti je. :p
  • Information