Pedro

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 02 Jan 2012, 22:05

Mislim da nam treba neke lajt razbibrige, nešto se gadno pizdi, bit će da kasne penzije il menge.
Tema je zamišljena tako da nađete glavnog krivca za nešto, malo kukate, a ondak vam forumaši ponude pregršt nepametnih i nepraktičnih rješenja, koja dakle to nisu. :zubo:

Moj današnji Pedro je-mobitel. Lijena sam i nisam odgovorila na novogodišnje SMS-ove, sram me bilo, i sad pizdim na tu usranu spravu, koji su je klinac uopće izmislili. Sve je još bilo podnošljivo dok prije pola sata nisam dobila jednu zabrinutu poruku, da jesam li dobro i dal sam uopće živa. Svrbi me da napišem 'nisam, aj zdravo'. Prije si mogo reć da je 'sigurno pošta zagubila čestitku', šta da sad slažem?
Ja to sve više vidim ko jednu vrstu prefidne ucjene. :mad:
:rofl:

Al nije problem samo to što me svako može gnjavit kad mu se ćefne, ti mobiteli...to vam zaglupljuje ljude. :mudri: Doduše, u mene se nisu morali pretrgnut od posla. Evo, ja skoro više niti jedan novi broj ne znam napamet. Bez zeze, ja za svoj kućni broj moram dobro upregnut moždane vijuge i iskoristit hrpu mnemotehnika da bih ga dozvala u sjećanje. Često i promašim, ljudi misle da ih zajebajem kad provjeravam (u mobitelu!) da li sam im dala točan broj. Al zato se bez po frke sjećam materinog i ćaćinog broja s posla iz '89 i svih naših fiksnih brojeva prije mobitela.

Nije tu kraj nevolja koje uzrokuje ta prokletinja, jebote taj mobitel dođe ko neki uređaj za kamuflažu luđaka, bokte prije si znao da nekom nisu sve daske na broju ako priča sam sa sobom po cesti. Danas-jok, prvo pomisliš da ima hendsfri. A nemaju svi, a-a.

Kako sad da ispadnem i jebena i poštena glede toga zašto još nisam odgovorila na SMS-ove? Ja sam mislila reć da sam zaboravila mob na tulumu, al tu sam foru mogla prodavat do jučer, danas mi nekako kasno za te priče...

Daklem, da citiram slavnog govornika :zubo: , što reći, koju poruku poslati...

Eto, sad vi. S rješenjima i s vašim Pedrom, jelte.

aisling

Post 02 Jan 2012, 22:09

Nazovi te ljude kojima nisi odgovorila na smsove, a stalo ti je do njih.
Zvanje se više boduje pa može bit i nešto kasnije :zubo:
Happy Easter!
nina williams

Post 02 Jan 2012, 22:11

aisling » wrote:Nazovi te ljude kojima nisi odgovorila na smsove, a stalo ti je do njih.
Zvanje se više boduje pa može bit i nešto kasnije :zubo:
Ma ne može baš skroz tako, sve do kojih mi je bilo stalo već sam nazvala. Ja ti inače uopće ne šaljem te SMS-ove, samo zovem.
Mislim, šaljem ih samo kad osobu ne mogu dobit pozivom.
aisling

Post 02 Jan 2012, 22:13

nina williams » wrote:
Ma ne može baš skroz tako, sve do kojih mi je bilo stalo već sam nazvala. Ja ti inače uopće ne šaljem te SMS-ove, samo zovem.
Nemoj ništa. Oni neće ni znat da nisi odgovorila jer su slali vjerojatno isti sms na sto adresa. To ako su neki do kojih ti nije stalo, vjerojatno ni njima nije baš pretjerano stalo do tebe, al te eto imaju u imeniku :zubo:
Happy Easter!
ombia

Post 02 Jan 2012, 22:14

Slazem se. Mrzim sms. I dobiti i slati. To je ucjena. Poslao sam ti, znam da si dobila ajd sad odgovori. i tako svakom lumezu. Da ne bi. :zubo:

Pa kad mi je on zaljubljen slao sms i za dorucak i rucak i uzinu i veceru i laku noc. Isuse. :facepalm:

Da ak ti je stalo do osobe, nazovi. Ak ti nije ignoriraj. Dobila sam ovih dana takve sms-ove ni Sekspir ih se ne bi posramio. Na pola sam odgovorila, "i tebi isto".
Na pola nisam odgovorila.
Najbitnije sam nazvala. To je to.
nina williams

Post 02 Jan 2012, 22:17

aisling » wrote: Nemoj ništa. Oni neće ni znat da nisi odgovorila jer su slali vjerojatno isti sms na sto adresa. To ako su neki do kojih ti nije stalo, vjerojatno ni njima nije baš pretjerano stalo do tebe, al te eto imaju u imeniku :zubo:
Oho-ho, ovo mi se sviđa. :zubo: Ne radit ništa. A ovaj što pita jesam li živa?
ombia

Post 02 Jan 2012, 22:20

nina williams » wrote: Oho-ho, ovo mi se sviđa. :zubo: Ne radit ništa. A ovaj što pita jesam li živa?
Taj je poremecen. Da si umrla culo bi se vec.
Taj valjda i kad mu zenska da nogu pita, dobro a sad smo fakat prekinuli ili sta?
nina williams

Post 02 Jan 2012, 22:34

ombia » wrote:
Taj je poremecen. Da si umrla culo bi se vec.
Taj valjda i kad mu zenska da nogu pita, dobro a sad smo fakat prekinuli ili sta?
Oš reć da mu se više nikad ni ne javim?
Hm, nije ni to lošo. :rofl:

Daklem, mene smo riješili: ne trebam radit ništa. :mirko:
Izvolte s novim Pedrom.
aisling

Post 02 Jan 2012, 22:39

Jel tebe zanima da li je on živ i koliko je živ? Ako te zanima, javi mu se. Čak i ako te ne zanima, a bit će ti lakše ako mu se javiš, javi se. Čekaj do Tri kralja, pa izvali neki treš sms:

Kralju, sretno ti i dalje bilo!

Novi Pedro: osjećam miris plina, otvoren mi je balkon cijeli dan u dnevnom boravku i to dolazi izvana. Nemam plin u stanu, zgrada nema plin, osim ako neko ima bocu. Da paničarim? Svijeća gori, ništa još nije buknulo.
Happy Easter!
Moment

Post 02 Jan 2012, 22:48

Mozda nije plin, nego barut, od petardi.
I meni to smrducka a plin ce ovamo oko 2015.
Mislin da san bija jasan
nina williams

Post 02 Jan 2012, 22:52

aisling » wrote:Jel tebe zanima da li je on živ i koliko je živ? Ako te zanima, javi mu se. Čak i ako te ne zanima, a bit će ti lakše ako mu se javiš, javi se. Čekaj do Tri kralja, pa izvali neki treš sms:

Kralju, sretno ti i dalje bilo!
Jea, to bi moglo ispast sjajno. :rofl: Hristos kralj, glede datuma koji se slučajno poklapa s pravoslavnim Božićem.
aisling » wrote:Novi Pedro: osjećam miris plina, otvoren mi je balkon cijeli dan u dnevnom boravku i to dolazi izvana. Nemam plin u stanu, zgrada nema plin, osim ako neko ima bocu. Da paničarim? Svijeća gori, ništa još nije buknulo.
Ako bukne, bit će ti svejedno. :zubo:
Čuj tebe, nemaš plina i svijeća ti gori. Šta ni lektrika u selo nije stigla?
blaze

Post 02 Jan 2012, 22:53

aisling » wrote: Kralju, sretno ti i dalje bilo!.
genijalno. mažnjavam :cerek:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Pješčana

Post 02 Jan 2012, 22:57

ako svijeća gori, a ti tipkaš, mislim da je ok :zubo:

moj Pedro su isto poruke. naime, nemam neku jaku potrebu svima čestitati Božić i Novu. uglavnom odgovaram. u biti, samo dogovaram.
e sad, meni ljudi znaju poslati poruku tipa "Dolazak novog Kralja neka ti donese vječnu radost, nek se duge prelijevaju iznad tebe a debeli kerubini pršu po dnevnoj sobi" karikiram, jednako duge ali manje zabavne. i onda ja odgovorim " Sretan Božić!" čak ni ne napišem Pošić
mislim, kakve su to poruke? dokaz nečijeg spisateljskog genija? :ne zna:
ok, prije je tog bilo više, danas su ostali oni okorjeli :zubo: ali ide mi to na živce.

danas sam malo išla trošiti novce, i promatrala sam kako blagajnice u Berški sirote slabo čuju. Ne čuju ni dobar dan, ni izvolite. ništa. mislim da me nisu dobro ni vidjele, jer me nisu ni pogledale, samo su uzele majicu koju sam kupovala i nastavile nešto tračati. sad si razmišljam, možda Berschka zapošljava osobe s posebnim potrebama?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
dejzi

Post 02 Jan 2012, 23:21

Nina, nemoj niš odgovarat. Boli te kuki. :o
Ako ti je već jako bed, uvijek moš napisat da nisi imala para na mobitelu. Recesija i to.
I što nije citat posluku porati? :misli:

Pješčana, sad si me sjetila, mi smo svake godine imali natjecanje doma, tko će dobit najdebilniju poruku. Sreća i blagost, ljubav i dragost, nježnost i vedrina, osmijeh i toplina, nek svega toga tebi i tvojima najmilijima ovaj Božić ima. Prekrasno. :serek: Uvijek odgovaram samo "Hvala. I tebi." BMK.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
aisling

Post 02 Jan 2012, 23:33

Pješčana » wrote: danas sam malo išla trošiti novce, i promatrala sam kako blagajnice u Berški sirote slabo čuju. Ne čuju ni dobar dan, ni izvolite. ništa.
U tim dućanima stalno trešti glazba, a i osvjetljenje je grozno. Da sam iz dana u dan u tome ni ja ne bi ništa čula ni vidjela. Dopizdi mi nakon minutu pa ništa ni ne kupim jer mi se ne da bit unutra. Zašto je to tako pojma nemam, možda na nekog to djeluje poticajno da troši novce, mene tjera van.
Happy Easter!
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 02 Jan 2012, 23:35

Nina, kvragu, moraš li me podsjećati da se nikom živom nisam javila da bih čestitala Božić i Novu godinu. : propadam u zemlju :
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Pješčana

Post 02 Jan 2012, 23:40

aisling » wrote: U tim dućanima stalno trešti glazba, a i osvjetljenje je grozno. Da sam iz dana u dan u tome ni ja ne bi ništa čula ni vidjela. Dopizdi mi nakon minutu pa ništa ni ne kupim jer mi se ne da bit unutra. Zašto je to tako pojma nemam, možda na nekog to djeluje poticajno da troši novce, mene tjera van.
i meni je tako. ta nabrijana muzika me otjera.
ali dana sim je pleteno bilo na sniženju, i pikla sam vestu za 79 kuna.
i sprem mene su bile dvije žene, svaka na jednoj blagajni, sa najvećom hrpom kupljene stvari koje sam vidjela, ozbiljno. prema njima su bile ljubazne, ćakulale i tako to
kad se planet malo ostario i ja došla na red, ova moja je nastavila pričati s kolegicom i zgražati se oko nečega, i ne gleda me uopće.
uglavnom, saznala sam da su na staru godinu radili do 5. 15, i da je to strašno.
jer, samo one rade na staru godinu.
ali, meni je to dobar realiti ček da je meni bolje u životu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Potjeh

Post 02 Jan 2012, 23:59

Zašto darivam one koji su mene darivali?! Društvo krivim za ovo. Nije istina da mi daju dar već mi daju obavezu da ja sada dar moram uzvratiti sa darom jednake ili veće vrijednosti. Ima li tome kraja?

Znam, da svakoga poimenice pitaš, svatko bi rekao - ne treba. Ali, misle li to doista ili su jednostavno pristojni? Jednako tako, koliko se često uopće ovakvo pitanje zalomi u razgovoru? Isplati li se ugožavati odnose zbog te odustajući od te geste? Čini se da ne. Kupi dar, odnesi im novu obavezu pa da vidiš sreće u njihovim očima.

Spašavajte me!! :mama:
nina williams

Post 03 Jan 2012, 02:40

dejzi » wrote: I što nije citat posluku porati? :misli:
Ustvari ide, sad sam ga tražila po Jubitou. :rofl: Fala na ispravku netočnog navoda.
ElliQuinn wrote:Nina, kvragu, moraš li me podsjećati da se nikom živom nisam javila da bih čestitala Božić i Novu godinu. : propadam u zemlju :
Nema veze, u društvu je veselije, propadamo zajedno. :zubo:
Potjeh wrote:Zašto darivam one koji su mene darivali?! Društvo krivim za ovo. Nije istina da mi daju dar već mi daju obavezu da ja sada dar moram uzvratiti sa darom jednake ili veće vrijednosti. Ima li tome kraja?

Znam, da svakoga poimenice pitaš, svatko bi rekao - ne treba. Ali, misle li to doista ili su jednostavno pristojni? Jednako tako, koliko se često uopće ovakvo pitanje zalomi u razgovoru? Isplati li se ugožavati odnose zbog te odustajući od te geste? Čini se da ne. Kupi dar, odnesi im novu obavezu pa da vidiš sreće u njihovim očima.

Spašavajte me!! :mama:
Odbij njihov dar. Smjesti im ga na vrijeme. :E
Jane Doe

Post 03 Jan 2012, 05:40

Moj Pedro se danas probudio jako rano :gaah:

Naime, ima taj jedan tip (iznenađenje, zar ne :o ).
Vezani smo poslovno, čujemo se svaki dan. Nekih dana i po nekoliko puta.
Sprijateljili smo se. Zna neke stvari o meni koje ne znaju ni moji najbliži prijatelji. Kao i ja o njemu.
Problem je što više nisam sigurna jesu li to samo prijateljski osjećaji ili ipak nešto više. S obje strane.
Da, ima jebački glas preko telefona. U životu nisam upoznala nekoga čiji mi je glas bio tako napet.
Ali zbog fizičke privlačnosti mi se ne isplati ugroziti sve što imam (i privatno i poslovno).
I tako...... :raspa:

Zapravo se Pedro probudio jer mi se jučer nije javio na telefon :tuzni:
Lord Byron

Post 03 Jan 2012, 08:47

Jane Doe » wrote:Zna neke stvari o meni koje ne znaju ni moji najbliži prijatelji. Kao i ja o njemu.
(...)
Ali zbog fizičke privlačnosti mi se ne isplati ugroziti sve što imam (i privatno i poslovno).
A ti i inače povjeravaš nekome "stvari o sebi koje ne znaju ni najbliži prijatelji" samo zbog puke fizičke privlačnosti, zbog koje se, etojeli, "ne isplati"... :rolleyes: ? :zubo:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 03 Jan 2012, 08:56

Lord Byron » wrote:
A ti i inače povjeravaš nekome "stvari o sebi koje ne znaju ni najbliži prijatelji" samo zbog puke fizičke privlačnosti, zbog koje se, etojeli, "ne isplati"... :rolleyes: ? :zubo:
Neki ugodni glasovi jednostavno su neodoljivi.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Nica

Post 03 Jan 2012, 11:50

Sjoj, glas. :cerek:

Jane, kakve su to privatne stvari koje ne želiš ugroziti? :o
Groupie :cerek:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 03 Jan 2012, 11:57

:zubo:

Mirišem li to ŽUD temu?