blaze » wrote:[quote="[url=
viewtopic.php?p=89600#p89600]
u hrvatskoj svi psi vani moraju biti na lajni. ne znam pod što se računa restoran. iako je u teroiji "unutra", mislim da je razlog zbog kojeg moraju biti na lajni isti kao vani, javna površina
nisam za to ni znala dok nisam primijetila tolike cucke na lajni. svjedoci tvrde da su nekakvi inspektori naplaćivali 500 kn kazne za slobodne pese, vijest se proširila brže nego na fejsu
mislim da je to u redu. još da riješe problem zapišavanja pješčanika, što rade i cucki na lajni jer njihove vlasnike boli za to dupe
I kako to sad odgovara na moje pitanje? Pas je fizicki i dalje u restoranu ne? A to sam i pitala.
Kako netko reagira na to?
Jer nisam naisla na neke restrikcije u vezi psa da i u hotel smo isli s njime i u restoran. I to u fakat skupe restorane, to nas je sef vodio. Jedino od "opasnih" vrsta zahtjevaju da nose ono na njusci. Od vrsta koje su poznate kao borilacki psi.
Svi psi dobiju vodu tamo za piti a dobar dio restorana ima na ulazu (unutra) zdjelicu vode za pse kao znak dobrodoslice.
Protiv sam zapisavanja pjescanika, konkretno nisam to vidjela vec sto godina jer pas nema pravo uci u taj ogradjeni prostor i ako udje dobiva se kazna. Nocu se djecja igralista zakljucavaju.
a nisam to ni skužila, vidjela sam tri teleta kako gljive na vrućini, u hladu
mali psi će dramiti oko bitka svemira i padati u nesvijest, ali ja imam određeno mišljenje o malim psima i njihovim vlasnicima.
I ja.
Ovo za govna mi je prvi glas. Doduse nisam nikad imala psa u gradu i setali su samo po sumama, sumarcima i poljima, ali nikad bas nikad ih nisam vidjela sa govnom. U govnu. I ostale deklinacije.
Jedino su me znali potegnuti u snijeg i uvaljati se od veselja.
što se tiče lajni, smatram da su potrebne jer nemaju svi ljudi jednaka pozitivna iskustva sa psima, niti su psi strojevi pa se svi dobro ponašaju.
Slazem se.
smrdljivci, sifiličari i ina sumnjiva bratija su kupci dočim cucak nije; čist il' uvaljan u govno, svejedno
k tomu, sifiličar neće oblizati predmet, ili osobu čak, na kojem nađe zanimljive mirise
Pas je i kupac i potrosac.

Em se za njega kupuju proizvodi u tom ducanu em ce pokoji vlasnik odluciti ne otici u ducan sad i potrositi ekstra novcic jer je sa psom. Otici ce mozda kupiti tamo gdje smije, na kisok itd.
Ja prva ne bih psa ostavila u gradu vaezanog recimo u uzem centru i bezbrizno kupovala.
Bojala bih se da mi ga netko ne odveze i uzme, ne udari i cemu se sve vec ljudi mogu dosjetiti.