Filmski klub - prijedlozi
Dakle, o ovom smo nedavno pričali, ljudi su se okvirno složili oko ideje.
Radi se o tome da bi bilo baš dobro da imamo filmski klub, gdje bismo diskutirali određenoj filmskoj temi/glumcu/ filmu.
S obzirom da nas većina radi i nije cijeli dan ovdje, predlažem da imamo temu par puta mjesečno. Recimo, postavimo temu na 10 dana, za to vrijeme pogledamo film, ako ga već nismo gledali. Za to vrijeme komentiramo ovdje.
Ako ste za, ja bih prvu temu stavila sutra navečer.
Svaki prijedlog i ideja je dobrodošla.
Radi se o tome da bi bilo baš dobro da imamo filmski klub, gdje bismo diskutirali određenoj filmskoj temi/glumcu/ filmu.
S obzirom da nas većina radi i nije cijeli dan ovdje, predlažem da imamo temu par puta mjesečno. Recimo, postavimo temu na 10 dana, za to vrijeme pogledamo film, ako ga već nismo gledali. Za to vrijeme komentiramo ovdje.
Ako ste za, ja bih prvu temu stavila sutra navečer.
Svaki prijedlog i ideja je dobrodošla.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 821 times
- Been thanked: 1563 times
Podržavam. To je u svakom slučaju dobra ideja, ljudi ovdje vole filmove.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Već nekoliko dana prikazuju se klasici - Amadeus, Posljednje Kristovo iskušenje, danas isto ima dobrih filmova (Forrest Gump, Pisma s Iwo Jime, a ni Posljednji samuraj nije toliko loš). Odaberi neki koji svi mogu gledati bez previše truda, za početak. Ili glumca/redatelja čiji opus svi dobro poznaju. Poslije možemo zakomplicirati stvari. 
Potpisi su za budale.
U utorak je Glup i Gluplji. 
Čini mi se prerano birat nešto što je odmah danas ili sutra, ako već biramo točno određeni film, da se ljudi stignu organizirat, vidjet ili tako nešto. Ali slažem se da je možda praktično odabrat nešto s TV-a. Sreća samo da je ponuda tako super.
Možda radije neku temu glumca ili redatelja.
Ok, sad vidim da je pješčana već započela, preselit ću to na novu temu, ova nek ostane za prijedloge.
Čini mi se prerano birat nešto što je odmah danas ili sutra, ako već biramo točno određeni film, da se ljudi stignu organizirat, vidjet ili tako nešto. Ali slažem se da je možda praktično odabrat nešto s TV-a. Sreća samo da je ponuda tako super.
Možda radije neku temu glumca ili redatelja.
Ok, sad vidim da je pješčana već započela, preselit ću to na novu temu, ova nek ostane za prijedloge.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Stitch
- Head Honcho
Ja bih mogao već sad, ovako napamet, ali pričekat ću jedan dan, nije greda. 
Potpisi su za budale.
odlično, imamo temu za prijedloge
.
što se tiče Forresta, mislila sa da bude za probijanje leda, dok se ne organiziramo. Da vidimo kako će to ispasti.
Meni je u međuvremenu, dok sam mela kupaonu, pao na pamet Guy Ritchie i njegov opus, pa to može biti tema u jednom od sljećedih putova.
što se tiče Forresta, mislila sa da bude za probijanje leda, dok se ne organiziramo. Da vidimo kako će to ispasti.
Meni je u međuvremenu, dok sam mela kupaonu, pao na pamet Guy Ritchie i njegov opus, pa to može biti tema u jednom od sljećedih putova.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
upraavo sam skužila da sam napisala da od sutra počima prva tema, a film je večeras. hoćete da mijenjam temu ili vam je Forrest ipak ok?
- Stitch
- Head Honcho
Možda nešto s Neta?
Možda nešto s Neta?
Potpisi su za budale.
baš sam se i ja sjetila da trebamo novu temu 
dakle, ideje?
nešto za skidanje?
ima jedan dobar film koji bih svima preporučila, gledala sam ga pred jedno deset godian na htvu,ne znam ime naravno, recimo da je mađarski i išao je jako kasno, i priča počne kao teška i tmurna i ispadne odličan film, o nekom dječaku koji ima teško djetinjstvo ali sve svladava i odrasta u dobrog čovjeka. eto, to vam predlažem, ako itko shvati o čem pričam pa da naziv.
hvala

dakle, ideje?
nešto za skidanje?
ima jedan dobar film koji bih svima preporučila, gledala sam ga pred jedno deset godian na htvu,ne znam ime naravno, recimo da je mađarski i išao je jako kasno, i priča počne kao teška i tmurna i ispadne odličan film, o nekom dječaku koji ima teško djetinjstvo ali sve svladava i odrasta u dobrog čovjeka. eto, to vam predlažem, ako itko shvati o čem pričam pa da naziv.
hvala
- Stitch
- Head Honcho
Khm, ne želim te obeshrabriti, ali tako ćemo teško do naslova. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-