Možda kuki, ona je isto vampirex anais » wrote:Ja pretpostavljam.
Jebote, kol'ko nas ima!
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Olivere, pa nikom ne smeta taj hidden-status, što si tolko u ratu s njim?
Zekoslawa, jes ti trknula po burek il šta? Piši, opere se masno s tipkovnice.
Zekoslawa, jes ti trknula po burek il šta? Piši, opere se masno s tipkovnice.
Nije kuki.OliverZG » wrote: Možda kuki, ona je isto vampir
E, i mene kopkaju gosti.Zekoslawa wrote:Mene muči guestić. Registriraj se, čovječe božji!![]()
Ići ću u firefoxu logirati jednokratnog klona samo da olivera žifciram.
Nemoj, majketi, to sam večerala.nina williams » wrote: Zekoslawa, jes ti trknula po burek il šta? Piši, opere se masno s tipkovnice.
Ali njušim krafne...
- nina williams
Prepo nas se. Il se ne usudi logirat, što dođe na isto.Zekoslawa » wrote:Mene muči guestić. Registriraj se, čovječe božji!
Burek se može vaik i svuda.Zekoslawa wrote: Nemoj, majketi, to sam večerala.![]()
- nina williams
Eto ti šta civilizacija od ljudi radi, i burek s priborom jedu...Zekoslawa » wrote:A ne mogu ti ja to tako. Ja to lijepo stavim ispred sebe na tanjur, pa čupkam s dva prstića, po potrebi uzmem pribor...
Iden ća. Ako me nešto može natjerati da idem leći, to je glad i miris peciva. Za svoje i njihovo dobro.
Noćca, narode.
Aj laku noć.
- nina williams
Ja ti upravo pišem post kako smo opet zadnje. Mene tog ko već i malo sramota. Mislim, nije, al eto ako ko pročita nek misli da sam fina. 
- nina williams
Oćemo li i mi? Ja bi morala.
Ajme, ako se do sutra, pardon-danas, ne sredim, bit će lošo.
Iđem.
Laku noć.

Ajme, ako se do sutra, pardon-danas, ne sredim, bit će lošo.
Iđem.
Laku noć.
- nina williams
Ma jok, pred sobom. Šta njih ima bit brige kad to ja (ne)spavam.ex anais » wrote:Misliš, sram te pred jutarnjom smjenom?
Noć, drugi put.
tako jenina williams » wrote: Šta njih ima bit brige kad to ja (ne)spavam.![]()
iako, moram primijetiti da ste dražesno poremećeni, svi
Samo sam došla reći da vas mrzim.
Godinama sam živjela noću, spavala do dva popodne i dočekivala zore, a sad idem spavati već u jedan i dižem se oko devet i osjećam se totalno penzionerski. I još sam ovaj ritam na silu i teškom mukom postigla, da bi imala nekog života osim posla.
Treba mi ravno dva-tri dana da zabrazdim i okrenem si ritam spavanja, to je mučenje kažem vam.
Imam sreće što pretežno radim popodne, ali da moram stalno raditi ujutro, mijenjala bi posao sigurno.
Negdje sam čula da je navodno novijim genracijama ljudi normalan bioritam leći u ponoć i ustati u devet, a ne ova monstruozna dizanja u šest. I navodno je za tijelo veliki šok kad ga probudi alarm ili bilo što, trebali bi se sami buditi.
Godinama sam živjela noću, spavala do dva popodne i dočekivala zore, a sad idem spavati već u jedan i dižem se oko devet i osjećam se totalno penzionerski. I još sam ovaj ritam na silu i teškom mukom postigla, da bi imala nekog života osim posla.
Treba mi ravno dva-tri dana da zabrazdim i okrenem si ritam spavanja, to je mučenje kažem vam.
Imam sreće što pretežno radim popodne, ali da moram stalno raditi ujutro, mijenjala bi posao sigurno.
Negdje sam čula da je navodno novijim genracijama ljudi normalan bioritam leći u ponoć i ustati u devet, a ne ova monstruozna dizanja u šest. I navodno je za tijelo veliki šok kad ga probudi alarm ili bilo što, trebali bi se sami buditi.
The planet is fine. The people are fucked.
Ja već tjednima liježem iza ponoći, tam negdje oko 1, 2 sata, a budim se u 6 i nešto sitno. Jer radim od 7.30. A prije toga moram razvesti djetetinu po svukud. Ne mogu spavat do podne, vikendom eventualno to produžim do 10 sati. Nemam tu komociju da sam svoja 24 sata dnevno već se moram dijeliti na više dijelova. Tak na kraju ispadne da imam za sebe ono vrijeme kad klinci odu leći. I tad ja uživam, preko svake mjere.
Imam osjećaj kad prekardašim u nespavanju da nemam osjećaja nit tko sam niti kuda idem. Želim ići spavati kao moja susjeda, tam iza 9.
Ok, al ona nema internetse.
Onda barem do 11 sati.
Kakve sve poslove mogu birat u podnevnom terminu?
Imam osjećaj kad prekardašim u nespavanju da nemam osjećaja nit tko sam niti kuda idem. Želim ići spavati kao moja susjeda, tam iza 9.
Ok, al ona nema internetse.
Onda barem do 11 sati.
Kakve sve poslove mogu birat u podnevnom terminu?
I meni treba povremeno popodnevna smjena.
Ovo ustajanje čitav život je živi teror.
Jednom davno sam imala milion smjena. A najbolja mi je bila od 18:00-2:00.
Do šest sati ti stigneš ne samo ručat nego i odspavat poslije ručka.
I onda dođeš na posao, sve prazno, rdiš u miru i zajebavaš se u miru. Naravno ako nisi sam u smjeni, a ja nisam bila.
Ovo ustajanje čitav život je živi teror.
Jednom davno sam imala milion smjena. A najbolja mi je bila od 18:00-2:00.
Do šest sati ti stigneš ne samo ručat nego i odspavat poslije ručka.
I onda dođeš na posao, sve prazno, rdiš u miru i zajebavaš se u miru. Naravno ako nisi sam u smjeni, a ja nisam bila.
Zekoslawa » wrote:Da vidimo...
Gugl Bot je tu, ex je tu, Oliver je bio do maloprije, nina je ošla leći, bit će da je snašao život, ima par gostiju koji se srame ili im se ne da ulogirati, pokoji skriveni, to bi mogli biti Afrika ili Đepika, kad je već ex vidljiva...
Inače da, ali sinoć ne. Previše mi se spavalo, pa sam, nažalost, morala leći oko 1
Ne volim jutro, nikada i nisam. Al isto tako i ne volim preokrenut bioritam, što mi se u zadnja 2-3 tjedna okrenulo, pa se vrtim u tom paklu oduvijek
Al nemam problema s poslom 8-16, dapače, priželjkujem si ga.
Poremećena sam
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Meni je jutro baš lijepo. Ponekad u 7 ujutro kad čujem ptičice vani i vidim kako je lijep dan, poželim da imam drugačiji bio ritam. I onda konačno odem spavatiex anais » wrote:Prezirem jutro. Osim kad ga dočekam ovako.Poseban mi je gušt kad vidim da se u okolnim stanovima pale svjetla dok je još mrak, a ja se spremam zaspati. Uh.
I kad čujem zvukove kamiona, sve se budi, a ja idem leći.
Obožavam noć jer je konačno mir i tišina. Ne znam jesam li ikad zaspala prije 1. Čak i kad se budim rano, odem spavati prilično kasno pa onda spavam par sati popodne kad se vratim s posla.
Desire makes slaves out of kings.
Super vam je to radno vrijeme kad spavate popodne nakon posla. Ja popodne jos radim.
Ono od devet do sest bi bilo pozeljno radno vrijeme, nemam fiksnog vremena sad pa zakardasim i onda kad je frka samu sebe izrabljujem ko u najgorem srednjem vijeku da nadoknadim.
Iako ne mogu se po danu dobro naspavati.
Ono od devet do sest bi bilo pozeljno radno vrijeme, nemam fiksnog vremena sad pa zakardasim i onda kad je frka samu sebe izrabljujem ko u najgorem srednjem vijeku da nadoknadim.
Iako ne mogu se po danu dobro naspavati.
-
- Information
-