Kad?Gazda » wrote:Jedno je sigurno: s ofucanom bijelom majicom i trapericama, jednako ofucanim, nećete pogriješiti.
Možda jedino kad farbam po kući.
Da, ako su poflekane bijelim flekama, to dodatno povećava erotičnost.
Veri najsGazda wrote:Jedno je sigurno: s ofucanom bijelom majicom i trapericama, jednako ofucanim, nećete pogriješiti.
Kaubojke određenih modela su i meni cool, samo da nemaju previše bezveznih i kićastih detaljabaja wrote: samo jedan uljez, boldani
ipak mi se dogodi da mi neka seljoberija postane ponekad privlačna
imam kajubojske čizme, odrezanog špica, s krznenom sarom (krave predmnijevam)![]()
![]()
![]()
Daj si napraviti jedne. Ozbiljno, isplati se sto posto, puno više nego slomiti noge u potrazi i ne naći ništa, ili bacati novce za nešto što nije todimnjak wrote:ja bi neke cool cizme.
uvijek u filmu popizdim na neke cizme. tipa matrix. i onda po zagrebu ne nalazim nista u sta bi ugurala nogu ma samo i za probu. zapravo 99% cizama koje se nude su mi seljacke.
dočekat ću te u njima kad napokon dojašešMelody » wrote: Kaubojke određenih modela su i meni cool, samo da nemaju previše bezveznih i kićastih detalja![]()
znamOnaj dio što ide preko nosa nije tanji, nego je isto debeo, ne znam kako drukčije da ti objasnim
sister nosi br. 42 i baš si je nekidan dala napravitiDaj si napraviti jedne. Ozbiljno, isplati se....
To je u redu, omogućuje zaštitničko-tješiteljsku ulogu u kombinaciji sa sadomazohizmom.Morticia » wrote:
Da.
Osim ako tu kombinaciju uistinu ne nosiš dok su radovi po stanu pa nagaziš na neki čavao ili tako nešto.![]()
Pa seljački je biti bos u javnosti.Morticia » wrote:Mhm, da.
Osim što kad me nešto jako zaboli ja postajem sado, a za dodirivanje u tom trenutku trgam glavu.
Nego, kakve ovo kurčeve veze ima sa seljačijom?!
Jesi li sigurna u to?kuki wrote: Ko prvo, ti nemaš pojma kako ja izgledam.![]()
Okej, to je drugo. Da sam ono što mi imputira Klonka, sad bih te štošta pitao, ali neću.kuki wrote: Ko drugo, razumiješ li poantu obuće za samoobranu? Ne, ne radi se o tome da bude ženstvena, nego da možeš nekog jako šutnut. Nisam isprobavala šutiranje, ali osjećam se sigurnije u martama u pustim uličicama u tri ujutro.
Alo, alo, stani malo.Melody wrote:Još onomad kad si mi rekao da inače voliš čizme, pogotovo kurvanjske preko koljena, bilo mi je jasno da se tvoj koncept ženstvenosti razlikuje od cura koje ekšli i ZAOPRAVE vole čizme, pa i marte
![]()
(...)
Koja baba, promašila si ceo fudbal. Ja sam upravo suprotno - želim istaknuti erotičnost kao ženski atribut. A marte mi nisu seksi.klonka » wrote:Hek, daj, zvučiš ko moja baba.
zvonimir se zove postolarija, a jesu li lijepe tek ćemo vidjetiMorticia » wrote:Iako trenutno ne dam 2500 kn za čizme molim te reci mi gdje ih je napravila i jesu li lijepe.
Ja sam kod njih uzela vjenčane cipele. To su mi bile najudobnije cipele ikad.baja » wrote: zvonimir se zove postolarija, a jesu li lijepe tek ćemo vidjeti
nekidan su joj uzeli mjere, trebale bi biti one najjednostavnije, jahačke
poslikat ću ih za tebe i za sebe
stara Vlaška?baja » wrote: zvonimir se zove postolarija, a jesu li lijepe tek ćemo vidjeti
nekidan su joj uzeli mjere, trebale bi biti one najjednostavnije, jahačke
poslikat ću ih za tebe i za sebe
dalmatinskaPješčana » wrote: stara Vlaška?
Ja kad sam bila bili su negdje u Ilici, ne sjećam se točno sad, dosta dalje od trga. Bilo je to 99 godine pa sam malčice i zaboravila. Uglavnom plesala sam cijelu noć, a niš me nije boljelo.baja » wrote: dalmatinska
a imaju izlog i u ilici
vodena, baš je super čuti pohvale
odnosno, obećavajuće
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests