I tebe oduševljavaju zvjezdice? E, pa evo onda još malo:
Ova prva, plava - zakon mi je. Samo još da su petokrake...
Recimo, onako kinesko/vijetnamsko žute na crvenoj pozadini.

OVO bih! Što veće, to bolje!

I tebe oduševljavaju zvjezdice? E, pa evo onda još malo:

Ovo iz edita.Almost Rosey » wrote:Dobro, zaboravite šljokice, zanijela sam se![]()
Beta, zašto katolička mladež? Misliš da ću izgledati kao opatica? Jel problem zakopčanost do grla? Ili imitacija "muških" elemenata pa, kao, nije dovoljno ženstveno? Elaboriraj
edit: aha, ili se to odnosilo na ovo o lezbači-antikristu
Paaa, efekt, ovako na prvuAlmost Rosey » wrote: A efekt, jebiga, hoćusamo nisam sigurna kako ga postići a da ne pretjeram.

Ta haljina + jebačke crvene štikle i bit će če čeAlmost Rosey » wrote:Dobro, zaboravite šljokice, zanijela sam se![]()
A uštediš na haljini, jer je uvijek in i može na sve, al potrošiš na cipelama, da ni bi uvijek bilo skroz isto
Zajebavaš, jelda?Omega » wrote:ove bi bile najidealnije
dobro, to je razumljivoAlmost Rosey » wrote:Ae, ali ja onda ne bih ni zakovice
Ovakav model a da je bez sljokica onda nije ni po cemu neocekivana edgy cipela.Almost Rosey » wrote:Ma dobro, zbilja sam prećerala sa šljokama, mogu lakirane biti
edit: a "odvažno" je efekt koji želim postići![]()
Zapravo želim da me ogovaraju poslije (još ako ih uspijem uvjerit da sam protuhrvatski lezbijski antikrist, tim bolje)

ako imaš ovakve noge, nemojAlmost Rosey » wrote:Eh da, još jedno pitanje - crne guste najlonke s geometrijskim uzorkom i kratke traper hlačice - droljasto ili ne?
Dolje ravne čizmice, gore kratka crna majica i tamnoplava vesta.
Za večernji izlazak, mislim.
Osobno nisam fan najlonki i hlačica ali ne izgleda lošesamo ne znam jel malo too much?
Čarape su otprilike ovakve (nisu moje noge).
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests