A sta fali ovim nogama?blaze » wrote: ako imaš ovakve noge, nemoj
Kako za "specijalne prigode"?
-
Almost Rosey
Meni su previše krumpiraste, odnosno, tak mi izgledaju s tim uzorkomombia » wrote:I dalje ne kuzim sto fali tim nogama?![]()
Nisu bacvaste, debele, balvanaste, ima list (strahota je kad je od koljena sve ravno i jako)...
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Beta ženka
Meni je grdo sve što ne izgleda kao ja. 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Isuse ove zadnje noge. Kako uopće nečije noge mogu biti toliko mlitave, nigdje mišića, wtf kako je to uopće moguće!
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Al' to je normalno. I meni isto.Beta ženka » wrote:Meni je grdo sve što ne izgleda kao ja.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Beta ženka
Nda, mislila sam dodati ":herp:A.P. » wrote:Isuse ove zadnje noge. Kako uopće nečije noge mogu biti toliko mlitave, nigdje mišića, wtf kako je to uopće moguće!
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Meni su i jedne i druge (noge, jel'
) grde, s tim da su one prve jos i debele i zdepaste.
: politicki nekorektna :
Takodjer, moram priznati da mi je bzvze i ona pingvin haljina.
: politicki nekorektna :
Takodjer, moram priznati da mi je bzvze i ona pingvin haljina.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
Almost Rosey
Morticia » wrote:Takodjer, moram priznati da mi je bzvze i ona pingvin haljina.
Ja volim mršave noge. Ma zapravo volim mršavo sve
E, imam i ja problem sa čarapama.
Dakle, krem suknja, smeđe cipele na omanju petu.
Smeđe čarape? Uzorak?
Na to sam mislila možda tamnoplavu majicu bez rukava.
Jel bi bila prevelika razlika od suknje da su tamnoplave grilonke u igri?
Dakle, krem suknja, smeđe cipele na omanju petu.
Smeđe čarape? Uzorak?
Na to sam mislila možda tamnoplavu majicu bez rukava.
Jel bi bila prevelika razlika od suknje da su tamnoplave grilonke u igri?
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
-
Almost Rosey
Krem i tamnoplavo još da, ali smeđe i tamnoplavo nekako ne 
Kakva je suknja, kakve su cipele? Uzorak je uvijek tricky, meni je ok ako ne pucaš na preozbiljni izgled.
Ako je majica bez rukava, nek čarape ne budu od miljon dena.
Ali velim, lako reć, iskombiniraj pa vidi. Moš i postat fotku na hrabre forumašice
Kakva je suknja, kakve su cipele? Uzorak je uvijek tricky, meni je ok ako ne pucaš na preozbiljni izgled.
Ali velim, lako reć, iskombiniraj pa vidi. Moš i postat fotku na hrabre forumašice
- Beta ženka
Ja nemam problema s tim, i viđam često ženske s takvim kombinacijama i izgledaju ok. Meni su sve te boje "kombinirljive" jer su zagasite. Al' dobro, u mojem spektru postoji pastelno + zagasito i intenzivno, tj. jarko.
Tako da mi npr. i ovo izgleda dobro:

I evo zagasitih:

Al' dobro, i ja sam s FF-a pa nemoj mene pitat' za stil - odahnula sam kad sam vidjela da neću morati razmišljati što da obučem za faks.
I evo zagasitih:
Al' dobro, i ja sam s FF-a pa nemoj mene pitat' za stil - odahnula sam kad sam vidjela da neću morati razmišljati što da obučem za faks.
-
Almost Rosey
Icuce zadnja
Da se mene pita, spavala bih s mašLom oko vrata
Da se mene pita, spavala bih s mašLom oko vrata
Je neke takve kombo mogu dobro izgledati, meni bi recimo ovdje prozirne najlonke ili svijetle bile bezveze.Beta ženka wrote:Ja nemam problema s tim, i viđam često ženske s takvim kombinacijama i izgledaju ok. Meni su sve te boje "kombinirljive" jer su zagasite. Al' dobro, u mojem spektru postoji pastelno + zagasito i intenzivno, tj. jarko.![]()
I evo zagasitih:
Al' dobro, i ja sam s FF-a pa nemoj mene pitat' za stil - odahnula sam kad sam vidjela da neću morati razmišljati što da obučem za faks.![]()
http://img576.imageshack.us/img576/548/kombi1n.jpg
http://www.thefashionablebambino.com/wp ... weater.png
http://wegoodlooking.com/wordpress/wp-c ... 25_980.jpg
- Beta ženka
Hm, prva mi se ne sviđa, preteške su mi em guste crne najlonke, em crne čizmetine na haljinu s bretelama.ombia » wrote:
Je neke takve kombo mogu dobro izgledati, meni bi recimo ovdje prozirne najlonke ili svijetle bile bezveze.
http://img576.imageshack.us/img576/548/kombi1n.jpg
http://www.thefashionablebambino.com/wp ... weater.png
http://wegoodlooking.com/wordpress/wp-c ... 25_980.jpg
Na drugoj slici mi je ipak zadnja kombinacija najbolja.
A kombinacija s treće slike mi se sviđa, baš-baš.
Meni se sa druge slike svidja srednja, jer na zadnjoj mi djeluje polugola, pogotovo kad bi sjela, nije mi to obleka za hladnocu. Onda radije grilonke ili tajce.
S prve slike, da znala sam da ce taj komentar pasti
Isla je gore i vesta to je bio zimski outtfit, zima bi bilo tako, ovo je bio primjer za boje, svijetli sos/haljina, tamnije carape.
S prve slike, da znala sam da ce taj komentar pasti
Isla je gore i vesta to je bio zimski outtfit, zima bi bilo tako, ovo je bio primjer za boje, svijetli sos/haljina, tamnije carape.
Našla sliku. Samo druga boja.Almost Rosey » wrote:Krem i tamnoplavo još da, ali smeđe i tamnoplavo nekako ne
Čini mi se da bi mi bile prehladno u tanjim, prozirnim čarapama, zimogrozna sam.
Cipele su obične, tamnosmeđe. Možda bih i posudila druge, još ću vidjeti.
Već me počelo živcirati ovo
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
- Beta ženka
A ono, ako joj nije hladno - meni je ok kombo.ombia » wrote:Meni se sa druge slike svidja srednja, jer na zadnjoj mi djeluje polugola, pogotovo kad bi sjela, nije mi to obleka za hladnocu. Onda radije grilonke ili tajce.
S prve slike, da znala sam da ce taj komentar pasti![]()
Za prvu sliku - uz vestu mi se čini čist' ok. I ja znam nositi nešto ljetno pa na to pleteni bolero ili sako, vestu itd. ...
-
- Information
-